Тариф «Мій Безлімітище» від МТС: опис

Anonim

Всі ми знаємо про такого віртуального оператора, як Йота. Він надає єдиний тарифний план для смартфонів з регульованою кількістю хвилин та трафіку. Тепер можливість відрегулювати параметри свого тарифу є й у конкурента – оператор МТС. Щоправда, до остаточної гнучкості тут далеко. Давайте подивимося, що є тарифом «Мій Безлімітище» від МТС і які можливості він надає своїм клієнтам.

Переваги регульованих тарифів

Можливість самостійно відрегулювати параметри свого тарифного плану сподобається багатьом абонентам.Довгий час це було можливе лише на Йоті. Сьогодні гнучкі тарифи набувають все більшого поширення – хтось підійшов до цього з усією відповідальністю, а хтось абияк. Важко судити, як до вирішення цього питання підійшов оператор МТС, оскільки тариф вийшов не гнучким.

Переваги гнучких тарифних планів:

  • Можливість відключити ті чи інші послуги.
  • Можливість відрегулювати кількість хвилин.
  • Можливість відрегулювати кількість трафіку.
  • Можливість відрегулювати кількість SMS.

Компанія МТС начебто і постаралася зробити регульований тариф «Мій Безлімітище», тільки результати далекі від ідеалу. Справа в тому, що пакети хвилин і SMS тут пов'язані. Не можна вимкнути повідомлення та залишити лише хвилини. Так само не можна відмовитися від пакета трафіку.А ще бентежить назву - яке ж це "безлімітище", якщо за фактом тут лімітовано абсолютно все.

Опис тарифного плану

Тарифний план «Мій Безлімітище» від МТС створений для тих, хто хоче сам обирати кількість хвилин/SMS та кількість трафіку. Абонентська плата за перший місяць списується повністю, далі працює подобова тарифікація. Зверніть увагу, що змінювати наповнення можна щодня – обсяг пакетів буде автоматично перерахований, абонентська плата зміниться. Це дуже зручно, тому що дозволяє планувати свої витрати.

Регулювання на тарифі «Мій Безлімітище» від оператора МТС піддаються всі послуги зв'язку, але досить своєрідно – пакет хвилин/SMS регулюється окремо, а інтернет-трафік – окремо. Чому не можна було розділити хвилини та SMS – не дуже зрозуміло. Наприклад, на Йоті та у Тінькофф Мобайл повідомлення підключаються безлімітним пакетом і всього по 50 рублів.

На вибір абонентів МТС, які вирішили скористатися новим тарифним планом, представлені наступні варіанти наборів послуг:

  • 300 хвилин/300 SMS та 7 Гб інтернету – 15 руб/сутки.
  • 300 хвилин/300 SMS та 12 Гб інтернету – 17 руб/сутки.
  • 300 хвилин/300 SMS та 22 Гб інтернету – 24 руб/сутки.
  • 300 хвилин/300 SMS та 32 Гб інтернету – 27 руб/сутки.
  • 500 хвилин/500 SMS та 7 Гб інтернету – 17 руб/добу.
  • 500 хвилин/500 SMS та 12 Гб інтернету – 19 руб/добу.
  • 500 хвилин/500 SMS та 22 Гб інтернету – 26 руб/сутки.
  • 500 хвилин/500 SMS і 32 Гб інтернету – 29 руб/сутки.
  • 700 хвилин/700 SMS та 7 Гб інтернету – 22 руб/сутки.
  • 700 хвилин/700 SMS та 12 Гб інтернету – 24 руб/сутки.
  • 700 хвилин/700 SMS та 22 Гб інтернету – 31 руб/сутки.
  • 700 хвилин/700 SMS та 32 Гб інтернету – 34 руб/сутки.
  • 900 хвилин/900 SMS та 7 Гб інтернету – 27 руб/сутки.
  • 900 хвилин/900 SMS та 12 Гб інтернету – 29 руб/сутки.
  • 900 хвилин/900 SMS та 22 Гб інтернету – 36 руб/сутки.
  • 900 хвилин/900 SMS та 32 Гб інтернету – 39 руб/сутки.

Незалежно від того, який варіант вибере абонент, йому буде доступний внутрішньомережевий безліміт по всій Росії. Правда, включатиметься він тільки після вичерпання основного пакета хвилин.

Вартість дзвінків по Москві та Московській області після вичерпання пакета складе 2 руб/хв як на мобільні, так і на міські. Міжмісто Росією обійдеться в 5 руб/хв.

Щодо SMS, то їх вартість після вичерпання пакета по Москві та МО обійдеться в 2 руб/шт., по країні – 3, 8 руб/шт.

Інтернет на тарифі «Мій Безлімітище» від МТС після вичерпання пакета тарифікується за цікавою схемою – абонентам надаються додаткові пакети об'ємом 1 Гб по 150 рублів за кожен. Якщо не хочеться витрачати гроші, відключіть їх через особистий кабінет.

«Мій Безлімітище» у роумінгу

Оскільки скасування роумінгу так і не відбулося, необхідно розповісти, як працює тарифний план «Мій Безлімітище» у поїздках Росією. Тут зберігається така сама тарифікація, як і домашньої мережі. Здавалося б, це чудово. Але в описі тарифу дрібними літерами зазначена оплата за перебування в іншому регіоні – 15 рублів, якщо було зареєстровано факт користування послугами зв'язку.

Як перейти на тариф

Щоб підключити тариф «Мій Безлімітище», загляньте в особистий кабінет МТС – це найзручніший спосіб. Також ви можете набрати команду USSD 1113888. Ще один спосіб - заглянути в найближчий офіс обслуговування, але для цього вам знадобиться паспорт.Перевірка залишків хвилин і SMS здійснюється за допомогою USSD-команди 1001, трафік перевіряється на сайті http://i.mts.ru/. Мій МТС».

Перший місяць використання тарифного плану «Мій Безлімітище» найцікавіший. Справа в тому, що ви можете вибрати будь-який пакет трафіку та хвилин/СМС за фіксовану абонентську плату – всього 19 руб/добу. Вартість переходу становить 150 рублів, якщо протягом останніх 30 днів вже були переходи з тарифу на тариф. Якщо переходів не було, поточна зміна буде безкоштовною. Щоб відключити «Мій Безлімітище», перейдіть на будь-який інший тарифний план – їх описи ви знайдете на нашому сайті.