Інтернет-опція «100 ГБ на день» від МТС: як підключити

Anonim

Компанія МТС пропонує своїм абонентам масу інтернет-опцій та тарифів для доступу до інтернету. Вони включають солідні і не дуже обсяги трафіку, в тому числі безліміти для соціальних мереж і трафіку. Але є опції, які не відрізняються популярністю для широкого загалу. Проте вони дозволяють отримати доступ до майже повного безліміту. У цьому огляді ми розглянемо опцію «100 Гб на день» від МТС та вивчимо її особливості.

Докладний опис

Довгий час оператор МТС ховав від нас опцію з реальним безлімітом з обмеженням швидкості до 4 Мбіт/сек.Не те щоб він реально її ховав - просто її опис був закопаний занадто глибоко. Тому й знали про неї лише найцікавіші та найприскіпливіші абоненти. Згодом вона трохи подорожчала і перетворилася на тариф «Для ноутбука» – підключаємось і качаємо стільки, скільки дозволить поточна швидкість мережі. Саме серйозне обмеження – використання торентів (та й лише до 512 кбіт/сек).

Разом з вищезгаданою інтернет-опцією, що перетворилася потім на самостійний тарифний план, в нетрях офіційного сайту оператора ховалася опція «100 Гб на день» від МТС. Згодом вона стала більш відомою, сьогодні вона доступна всім абонентам, які користуються тарифом «МТС Коннект 4». Вона надає абонентам квоту інтернет-трафіку у розмірі 100 Гб. Це справді гігантська квота, тому що викачати такий обсяг проблематично.

Обсяг в 100 Гб еквівалентний:

  • Тисяча файлів у форматі mp3 (навіть з високим бітрейтом).
  • Кільком десяткам фільмів, стиснутих до розміру 1, 5 Гб.
  • Двом десяткам фільмів, стиснутих до розміру 4, 5 Гб.
  • П'яти фільмам у найвищій якості, стислим до 20 Гб (з дисків Blu-Ray).

Також можна накачати купу настановних дистрибутивів якихось ігор, оновити улюблені онлайн-іграшки, весь день дивитися онлайн-ТВ і займатися ще якими-небудь онлайн-справами.

Насправді, інтернет-опція «100 Гб на день» розрахована на дуже вузьку аудиторію.Перше – ці абоненти розуміють, навіщо їм стільки трафіку. Друге – ці абоненти розуміють, що використовувати такий дикий обсяг можна лише у зоні дії мереж LTE. Третє – ці абоненти чудово знають, що вартість цієї опції дуже і дуже висока.

Фінансові умови опції «100 Гб на день»

Продовжимо опис інтернет-пропозиції розбором фінансових питань.Щоб підключити такий солідний обсяг трафіку, необхідно витратити 5000 рублів. Так, п'ять тисяч карбованців за інтернет-пакет на 100 Гб. Тому потрібно тричі подумати, навіщо потрібна ця опція. Як варіант – для тимчасового забезпечення інтернетом невеликого офісу, якщо основний провайдер проводить на своїй лінії якісь роботи.

Але опція призначена для фізичних осіб, а не для юридичних. Кому може знадобитися стільки трафіку вдома – залишається гадати. Підключається вона всього на добу. Якщо не виробити цей трафік, проводиться автоматичне відключення.

Опція «100 Гб на день» від оператора МТС сумісна з багатьма іншими інтернет-опціями. Типовий приклад – традиційні опції-модифікатори для тарифу «МТС Коннект 4»:

  • «Інтернет-Mini» на 7 Гб за 500 руб/міс.
  • «Інтернет-Maxi» на 15 Гб вдень і безліміт вночі за 800 руб/міс.
  • «Інтернет-VIP» на 30 Гб вдень і безліміт вночі за 1200 руб/міс.

Тобто можна користуватися цими опціями, а коли знадобиться величезний обсяг трафіку, підключити «100 Гб на день».

Як підключити «100 Гб на день»

Для того щоб підключити опцію «100 Гб на день» від МТС, необхідно зробити наступне – поповнити рахунок на 5000 рублів. Далі набираємо USSD-команду 11118241 і чекаємо на підтвердження SMS. Тепер можна підключатися до інтернету та користуватися ним, доки не закінчиться пакет на 100 Гб. Щоб вимкнути інтернет-опцію, наберіть USSD-команду 11118242.

Ця пропозиція доступна виключно для абонентів тарифного плану «МТС Коннект 4». Тому вам обов'язково потрібно буде перейти на цей тариф. Скористатися інтернет-опцією один раз можна абсолютно безкоштовно – купивши модем МТС із зазначеним тарифним планом. У цьому випадку ви отримаєте знижку у розмірі 100% на її підключення.