Опція «+Інтернет» від МТС

Anonim

Настроювані тарифні плани стільникових операторів радують своєю гнучкістю. Вибираємо необхідну кількість послуг, знайомимося з абонентською платою, отримуємо у своє розпорядження тариф мрії. Але вигідні такі умови не всім – зазвичай пакети трафіку прив'язані до пакетів хвилин, що створює зайві витрати. Опція "+Інтернет" від оператора МТС стане чудовим рішенням для багатьох абонентів. Вона додасть трафіку, не додаючи інших пакетів.

Опис опції

Опція «+Інтернет» – це ціла родина опцій. І кожна пропонує абонентам пакет трафіку певного обсягу. Вони доступні на всіх тарифах лінійки Smart, але несумісні з послугою Інтернет Безлімітище.Також можливе їх підключення на тарифних планах «Хайп», «Для планшета», «ULTRA» та «VIP» – на більшості сучасних пропозицій.

Опція «+Інтернет» від МТС дає можливість не розлучатися з улюбленим тарифним планом. Припустимо, що вас повністю влаштовує Smart Mini. Він включає 1 Гб інтернету, 350 хвилин місцевих дзвінків та стільки ж місцевих SMS. Якогось моменту ви виявляєте, що 1 Гб – це неймовірно мало. Але переходити на дорожчий «Smart Top» вам не хочеться - ні до чого вам 3000 хвилин і 3000 SMS, хоча пакет на 20 Гб спокушає.

В цьому випадку виручить наша опція. Вона запропонує від 3 до 20 Гб трафіку щомісяця. Умови вигідні – у перший місяць абонентська плата списується повністю, з 31 дня – подобово.

  • 3 Гб – невеликий додатковий пакет за 300 руб/30 днів або 10 руб/міс з 31 дня.
  • 5 Гб – солідна добавка за 400 руб/30 днів або 13 руб/міс з 31 дня.
  • 10 Гб – додатковий пакет для активних користувачів за 500 руб/30 днів чи 16 руб/міс з 31 дня.
  • 20 Гб – великий інтернет-пакет за 600 руб/30 днів або 20 руб/міс з 31 дня.

Якщо вам потрібні 350 хвилин, 350 SMS та 10 Гб трафіку, підключіть опцію «+Інтернет 10 Гб». Сумарна абонентська плата становитиме 900 руб/міс. Якщо підключати 20 Гб, розмір щомісячного платежу становитиме 1000 рублів – це вигідніше, ніж на тарифі Smart Top, де абонента чекають явно зайві хвилини і SMS.

Як підключити додаткові пакети

Для підключення опцій із сімейства «Плюс Інтернет» рекомендуємо скористатися особистим кабінетом. Це наочний інструмент для керування своїм номером. Зайдіть на головну сторінку сервісу, вкажіть номер телефону, отримайте цифровий код. На наступному етапі встановіть пароль. Для підключення опцій скористайтесь відповідним пунктом меню.

Також ви можете скористатися USSD-командами:

  • Підключіть 3 Гб трафіку командою 1111417.
  • Підключіть 5 Гб інтернету командою 1111517.
  • Додайте пакет на 10 Гб трафіку командою 1111617.
  • Додайте пакет на 20 Гб трафіку командою 1111817.

Зверніть увагу, якщо ви вирішите змінити основний тарифний план, опції доведеться підключати заново. І це цілком логічно, оскільки мережа не знає, заради чого ви змінюєте тариф. Тільки от абонентську плату за перші 30 днів доведеться платити повністю.

Особливо радує ситуація з перенесенням невикористаних залишків – вони придатні до використання наступного місяця. Якщо ви не витратили трафік у поточному розрахунковому періоді, він стане вам у нагоді в майбутньому. Чергова витрата проста - спочатку витрачається базовий пакет, і тільки потім додатковий.

Сімейство «+Інтернет» відносно нове, воно ще не встигло обрости відгуками. Зі свого боку, ми можемо порекомендувати його використовувати. Опції вигідні та дозволять заощадити гроші на оплаті інтернет-трафіку. В якості альтернативи виступає новітній тарифний план «Мій Безлімітище» з вмістом послуг, що налаштовується.