Опція «Мережі» від МТС: опис

Anonim

Соціальні мережі є не тільки засобом для обміну швидкими повідомленнями, а й каналом для отримання інформації на різні теми. Паралельно з ними в інтернеті працюють месенджери, які вирішують вужчі завдання. Багато людей проводять тут цілий годинник, нескінченно переглядаючи стрічки подій та спілкуючись із друзями. Опція «Мережі» від МТС дозволить зробити користування соцмережами та месенджерами абсолютно безкоштовним.

Опис опції «Мережі»

Першим практику безлімітного доступу до соціальних мереж запровадив оператор Yota. Він запропонував абонентам опцію «Безлімітні програми» разом із основними пакетами трафіку.Можливість не залишати соцмережі припала до душі багатьом абонентам, а згодом вона була реалізована всіма російськими операторами (принаймні, найбільшими).

Безлімітні соцмережі та месенджери з опцією «Мережі» від компанії МТС дозволять заощадити основний трафік – він витрачатиметься на оновлення додатків, серфінг, роботу з електронною поштою. Список доступних сервісів вселяє повагу:

  • «ВКонтакте» та «Однокласники» – дві найпопулярніші російські соцмережі. Тепер з ними можна не розлучатися ні на хвилину.
  • Instagram і Facebook – дві популярні закордонні соціальні мережі, причому за своєю популярністю Інстаграм може потягатися з будь-якими іншими мережами.
  • Twitter – не найактивніша в Росії соцмережа (або все-таки сервіс мікроблогів).
  • OK Live – сервіс для ведення та перегляду онлайн-трансляцій (ще трохи і в Росії буде популярно знімати самого себе під час сніданку, обіду та вечері – мода на трансляцію процесу прийняття їжі бере своє коріння в Японії).
  • WhatsApp, Viber, Telegram, Skype, MTS Connect, Там-Там, Snapchat та FB Messenger – популярні в Росії месенджери (за винятком останніх двох).
  • Twitch – сервіс ігрових трансляцій.

Опція «Мережі» від МТС дозволяє отримати повністю безлімітний доступ до даних сервісів, соціальних мереж та месенджерів на будь-яких тарифах.

В офіційному описі на сайті оператора сказано, що опція «Мережі» від МТС не працює в тих випадках, коли користувачі використовують сторонні програми або спілкуються в сервісах через браузери з увімкненим стисненням трафіку. МТС рекомендує використовувати тільки офіційні програми, завантажені з офіційних джерел (Play Market для Android та App Store для iOS). Основний трафік витрачається при завантаженні та оновленні цих додатків, а також при отриманні push-повідомлень.

Відгуки абонентів про опцію «Вережі» від МТС трохи розходяться.Хтось незадоволений відсутністю доступу за негативного балансу. Але в договорі ясно зазначено, що послуги зв'язку надаються виключно за наявності грошей на рахунку. Також є докори в непрацездатності опції при спустошенні основного пакета трафіку.

Доступність опції «Мережі»

Представлена ​​в нашому огляді опція доступу до підключення на всіх тарифних планах – жодних обмежень щодо цього немає. Але якщо на тарифі немає ніяких інтернет-пакетів, рекомендується підключити хоча б найменший з них. Справа в тому, що існує таке поняття, як службовий трафік. Плюс смартфони витрачають дані на повідомлення, оновлення та інші потреби.

Вартість опції «Мережі» складає 4 руб/добу, за місяць набігає близько 120 рублів, в залежності від кількості днів. А на тарифах «Smart Безлімітище» та «Smart Забугорище» абонентської плати немає зовсім – вартість опції включена до базової абонплати, можна сміливо користуватися месенджерами та соцмережами в необмеженому режимі.

Зверніть увагу, що послуга «Мережі» від МТС недоступна на тарифному плані «Хайп» – там включено свої безліміти. Також вона не підключається на тарифі «МТС Планшет» для планшетних ПК.

Підключення опції

Підключити послугу «Мережі» від оператора МТС можна кількома способами. Найпростіший із них – набрати USSD-команду 345. Також абоненти можуть скористатися особистим кабінетом, допомогою консультантів фірмових офісів або телефоном гарячої лінії 0890. Ці ж способи допоможуть відключити опцію «Вережі», якщо вона стала непотрібною. До речі, під час переходу на тарифні плани «Smart Безлімітище» та «Smart Забугорище» вона підключається автоматично. Вимкнути опцію «Вережі» допоможе вищезазначена команда.