Як на МТС відключити «Музичну скриньку»

Anonim

Послуга із заміни гудку з'явилася в МТС близько 10 років тому і відразу викликала фурор серед абонентів. Її підключали десятки тисяч людей, відчайдушно хваляючись мелодіями перед своїми друзями та близькими. Популярність згодом впала, але послугою продовжує користуватися багато людей. А дехто, навпаки, бажає позбутися її і допоміжного сервісу «Музична скринька». Давайте подивимося, як на МТС відключити «Музичну скриньку» і як це робиться.

Сервіс GOOD’OK

Перш ніж ми розповімо, як відключити «Музичну скриньку» на МТС, поговоримо трохи про послугу GOOD'OK та про допоміжні сервіси.Сама послуга дозволяє замінити традиційні гудки на будь-які мелодії та жарти. Причому чує їх сторона, що не викликає, а викликана – ті, кому ми телефонуємо. Мелодій тут настільки багато, що переслухати їх практично неможливо, якщо не починати слухати в цілодобовому режимі. Тому абоненти вважають за краще замовляти музичні твори з хіт-параду та інших ТОПів.

Традиційна схема оплати за послугу GOOD'OK така – стягується абонентська плата за послугу та додаткова плата за замовлені мелодії Мінімальна вартість мелодій складає 49, 9 руб./30 днів. Якщо жодних замовлених творів немає, автоматично вмикається пакет «Музична скринька». Вона містить певний набір треків, вплинути на її вміст неможливо.

Саме така схема оплати і нервує багатьох абонентів – доводиться платити не лише за саму послугу, а й за «Музичну скриньку». Не дивно, що багато хто бажає її відключити, оскільки плата за неї нав'язана.І це дійсно дратує, адже є вже базова абонплата, МТС міг би включити в неї і плату за скриньку, як це реалізовано в альтернативних операторів.

Вимкнення сервісу «Музична скринька»

Послуга заміни гудка та пакет «Музична скринька» є нерозривними, що забезпечує оператору МТС додатковий дохід. Або ми замовляємо мелодію за 49, 9 рублів на 30 днів, або нам автоматично підключається базова «Музична скринька» - базова вартість до вартості базової послуги (масло масляне, як то кажуть). І відключити цей пакет окремо від самої послуги не вдасться.

«Музична скринька» підключається автоматично з послугою заміни гудка, як тільки абонент набере відповідну USSD-команду або виконає запит через «Особистий кабінет» ». А щоб відключити її, необхідно вибрати платний трек. Вибір пісень здійснюється такими способами:

  • Зателефонувавши за безкоштовним номером 0550 – тут працює гіллясте голосове меню;
  • На офіційному сайті послуги – зручніший інструмент для вибору пісень та жартів;
  • Через текстове меню, доступ до якого здійснюється через команду 111221;
  • Через сайти партнерів;
  • За допомогою спеціальних програм для операційних систем Android та iOS.

Найпростіше скористатися програмами або офіційним порталом.

Повне відключення сервісу

Вимкнути «Музичну скриньку» на МТС повністю, без подальшої можливості використання послуги GOOD'OK, дуже легко – для цього необхідно відключити саму послугу . Робиться це такими способами:

  • Беремо в руки свій мобільний телефон і набираємо USSD-команду 11129;
  • Заходимо до «Особистого кабінету» та відключаємо сервіс через нього;
  • Через мобільний додаток самообслуговування «Мій МТС».

Після цього списання абонентської плати буде припинено.