Як на МТС взяти обіцяний платіж при мінусі

Anonim

Послуга «Обіцяний платіж» дозволяє залишатися на зв'язку навіть тоді, коли на рахунку немає коштів. МТС дає гроші в борг із невеликою комісією. Якщо немає часу поповнити свій рахунок прямо зараз, а зв'язок потрібний позаріз, скористайтеся цією послугою. У цьому огляді ми розглянемо, як на МТС взяти обіцяний платіж при мінусі та при позитивному балансі.

Опис послуги «Обіцяний платіж»

Послуга «Обіцяний платіж» - це своєрідний кредит від стільникового оператора МТС. Вона рятує абонентів у ті моменти, коли потрібно зателефонувати, а на рахунку немає коштів.Ситуації бувають усілякі – під рукою немає терміналу, немає банківської картки, нема кого попросити поповнити баланс. І в таких ситуаціях рятує вищезазначена послуга. Вона надає гроші в борг, потім їх потрібно буде повернути, причому з комісією.

«Обіцяний платіж» передбачає градацію абонентів за активністю. Чим більше абонент витрачає за один місяць, тим більше грошей він отримає у межах цієї послуги. Мінімальна сума становить 50 рублів – вона доступна всім, хто має позитивний баланс. А ось великі ліміти можна брати навіть тоді, коли на рахунку мінус. Щоправда, цей мінус не повинен бути меншим за 300 рублів.

Комісія за користування послугою «Обіцяний платіж» залежить від розмірів самого платежу. У мережі МТС діє наступна тарифна сітка:

  • Від 0 до 30 руб. – комісія не стягується;
  • Від 31 до 99 руб. - Розмір комісії складе 7 руб.;
  • Від 100 до 199 руб. – стягується комісія у вигляді 10 крб.;
  • Від 200 до 499 руб. - Плата за платіж складе 25 руб.;
  • Понад 500 руб. - Стягується комісія в розмірі 50 руб.

Абоненти, що витрачають на зв'язок понад 500 руб/міс, можуть активувати два платежі із загальною сумою не вище 1000 руб.

Максимальна сума обіцяного платежу становить 1000 рублів. Взяти на МТС обіцяний платіж, якщо баланс нижче нуля, можна лише за наявності витрат. Якщо ви витрачаєте на стільниковий зв'язок до 300 руб/міс., Максимальний розмір платежу становитиме до 200 руб. Якщо витрати становлять від 301 до 500 руб., Ви зможете отримати до 400 руб. При щомісячних витратах понад 501 рубля можна розраховувати на «кредит» сумою до 800 рублів.

Як взяти «Обіцяний платіж» на МТС при негативному балансі

Якщо на вашому рахунку до мінус 300 рублів, відправте USSD-команду 111123 і дочекайтеся відповіді мережі.Крім того, для активації послуги ви можете заглянути до особистого кабінету МТС або зателефонувати на безкоштовний номер 1113. З моменту отримання грошей у вас буде 3 дні, щоб сплатити заборгованість. В іншому випадку номер блокуватиметься – не вийде ні зателефонувати, ні прийняти дзвінок.

Якщо на рахунку великий мінус, взяти обіцяний платіж не вийде - можна навіть не намагатися. І дзвонити в цьому випадку у довідкову службу не потрібно, тому що допомогти чимось фахівці МТС не зможуть. Але можна вчинити так:

  • Зателефонувати абоненту МТС за його рахунок – зателефонуйте на номер 0880 та дотримуйтесь підказок автоінформатора;
  • Надіслати запит з проханням передзвонити – наберіть 110номер;
  • Надіслати запит з проханням поповнити рахунок – наберіть 116номер.

Зверніть увагу, що дзвінок за чужий рахунок працює виключно всередині мережі. А найпростіше прив'язати до свого рахунку банківську картку та налаштувати автоплатеж – у цьому випадку не доведеться з'ясовувати, як взяти обіцяний платіж у МТС, якщо на мережі мінус.