Мегафон тариф «Підмосковний»

Anonim

Завдяки великій кількості тарифних планів, ми завжди можемо підібрати для себе найбільш вигідну пропозицію під свої потреби та фінансові можливості. Наприклад, тариф «Підмосковний» від Мегафона орієнтований на тих, хто живе в Підмосков'ї і хоче отримати у своє розпорядження недорогі розцінки на дзвінки за будь-якими місцевими напрямками, перебуваючи в області.

Розробляючи огляд тарифного плану «Підмосковний» від оператора Мегафон, ми постаралися врахувати всі особливості даної пропозиції, яка відноситься до лінійки тарифів Мегафон для Москви та Московської області. Крім вартості дзвінків, ми розписали вартість послуг доступу в інтернет.Також в огляді будуть наведені поради щодо оптимізації витрат.

Опис тарифу «Підмосковний» Мегафон

Тарифний план «Підмосковний» від Мегафону створений для мешканців та частих гостей Московської області. Він передбачає подвійну тарифікацію послуг – залежно від місцезнаходження абонентів. Тобто тут діють дві тарифні зони. У столичній зоні дзвінки дорожчі, але варто нам виїхати до обласної зони, як розцінки на зв'язок будуть знижені Але треба пам'ятати, що географічні кордони Москви та Московської області можуть не збігатися.

При знаходженні в Московській області знижується не тільки вартість дзвінків - знижуються розцінки на інтернет та послугу відправки SMS. Правда, для того, щоб доступ в інтернет став дійсно вигідним, найкраще користуватися додатковими опціями, що надають великі пакети інтернет-трафіку – це опції «Інтернет XL», «Інтернет XS» та багато інших.

Ціни на тарифі «Підмосковний»

Тепер поговоримо про розцінки на послуги зв'язку, які ми розділимо на дві категорії – це розцінки для столиці та розцінки для обласної зони. Вартість місцевих дзвінків під час перебування у Московській області:

  • Перша хвилина кожної розмови з абонентами Мегафон та інших місцевих операторів зв'язку – 1, 6 руб;
  • Всі наступні хвилини місцевих дзвінків – по 0, 6 руб./хв;
  • Виклики на загальноросійські номери Мегафон – 6, 5 руб./хв;
  • Междгород по Росії – 10 руб./хв.

Як тільки ми перемістимося до Москви, тарифікація зміниться:

  • Перша хвилина кожної розмови з абонентами будь-яких місцевих операторів зв'язку – 2, 6 руб;
  • Всі наступні хвилини – по 1, 6 руб./хв;
  • Виклики на загальноросійські номери Мегафон – 6, 5 руб./хв;
  • Междгород по Росії – 10 руб./хв.

Що стосується тарифікації інтернет-трафіку, то вона така:

  • При витратах менше 30 Мб на добу, при знаходженні в області – 1, 6 руб./Мб;
  • При витратах більше 30 Мб на добу, при знаходженні в області – 0, 6 руб./Мб;
  • При знаходженні в Москві - 3 руб. / Мб.

Як уже говорилося, витрати на доступ в інтернет оптимізуються за допомогою відповідних опцій. Яка вартість SMS на тарифі «Підмосковний» від оператора «Мегафон»? Перші 10 місцевих SMS на добу під час перебування в області тарифікуються по 1, 6 руб. за повідомлення. Наступні 20 SMS коштуватимуть по 0, 6 руб. за повідомленняПри знаходженні в Москві вартість відправки одного повідомлення складе 1, 6 руб.Вартість відправки MMS по Росії також становить 1, 6 руб. за повідомлення. Міжнародні виклики тарифікуються однаково при знаходженні абонента у будь-якій зоні:

  • Дзвінки до Абхазії, Південної Осетії, Грузії та СНД – 35 руб./хв;
  • Виклики до європейських країн (а також до Ізраїлю та Туреччини) – 55 руб./хв;
  • Дзвінки по всіх інших напрямках – 75 руб./хв.

Що стосується роумінгу на тарифі «Підмосковний» від Мегафона, то тут використовується стандартна роумінгова тарифікація. Подробиці по ній доступні на сайті оператора.

Як підключити «Підмосковний» тариф на Мегафон

Перейти на тариф «Підмосковний» від Мегафона не можна, оскільки він поміщений в архів і недоступний для підключення. Для оптимізації своїх витрат скористайтесь альтернативними пропозиціями.

Відгуки абонентів про тариф

Аналіз абонентських відгуків про тарифний план «Підмосковний» від Мегафон показав, що загалом люди цілком задоволені тарифікацією та умовами надання послуг зв'язку. Негативних відгуків практично немає.