Як дізнатися витрати на Мегафоні

Anonim

Пропажа коштів з рахунку мобільного телефону – це вкрай неприємне явище, яке переслідує багатьох абонентів Мегафона. Здавалося б, ще зовсім недавно на рахунку було 200 рублів, і вже сьогодні там залишилося кілька копійок. Чому таке відбувається? Оскільки гроші просто так нікуди не пропадають, слід відшукати причину їх витоку У цьому нам допоможе деталізація витрат від Мегафона, яку можна замовити різними способами.

Найінформативнішою виявиться деталізація, яка замовляється через «Особистий кабінет». За своїм наповненням вона нічим не відрізняється від деталізації, що отримується в офісах обслуговування.Також у мережі Мегафону є послуга, що дозволяє отримати інформацію про п'ять останніх списань у вигляді SMS.

Як дізнатися витрати на Мегафоні через «Особистий кабінет»

Найпростіше отримати деталізацію витрат на Мегафоні через «Особистий кабінет». Для цього потрібно отримати пароль та авторизуватися в системі Отримання пароля здійснюється за допомогою USSD-команди 10500 - він надійде у вигляді SMS. Авторизувавшись у системі, слід пройти до розділу «Витрати, поповнення та деталізація». У цьому розділі ми побачимо:

  • Графік з витратами за поточний місяць;
  • Графік з витратами за останні 6 місяців;
  • Пункт замовлення деталізації викликів;
  • Пункт замовлення рахунку.

Для того, щоб замовити звіт про витрати, слід вибрати останній пункт.

У налаштуваннях замовлення вказуємо адресу електронної пошти – протягом декількох хвилин (іноді більше) на нього прийде детальний звіт, в якому ми побачимо інформацію про всі витрати.Тут зазначаються суми за вихідні дзвінки, послуги SMS-центру, послуги роумінгу та багато іншого. Вказано якісь цифри у рядку «SMS-розваги»? Значить, гроші могли бути «з'їдені» дорогими платними SMS-повідомленнями

Щоб запобігти випадковим витратам в результаті відправлення платних SMS, USSD-команд або здійснення платних дзвінків, існує заборона контенту Мегафон «Стоп-контент».

У отриманому звіті ми не побачимо деталізовану інформацію щодо кожного дзвінка або кожного SMS. Для отримання деталізації за дзвінками та SMS слід скористатися посиланням «Замовлення деталізації дзвінків». Саме тут ми отримаємо інформацію щодо вартості всіх спожитих послуг. Заодно побачимо номери вхідних дзвінків, подивимося на вартість надісланих SMS. Щоб розібратися, за яку з послуг у вас знімаються гроші, корисно дізнатися про підключені послуги на Мегафоні.

Інші способи контролю витрат на Мегафоні

Ще один спосіб отримати деталізацію витрат – звернутися до найближчого офісу обслуговування абонентів Мегафон. Це не дуже зручно, оскільки офіси можуть знаходитися на деякому віддаленні від місця проживання того чи іншого абонента. Але якщо доступу в інтернет немає, то робити нічого – потрібно брати паспорт і їхати до офісу.

До речі, якщо номер оформлений на іншого абонента, то деталізацію нам ніхто не видасть Також ми можемо отримати коротку деталізацію про останні п'ять платних дій . Для цього необхідно набрати USSD-команду 512 - інформація про списання надійде у вигляді SMS. Ця послуга надається безкоштовно.

Хочеться отримати деталізацію за тиждень? Тоді наберіть USSD-команду 113 або надішліть довільне SMS на короткий номер 5039 - вартість запиту складе 21 рубль, а інформація надійде на телефон у вигляді MMS. Цю ж деталізацію можна отримати на електронну пошту - надішліть адресу скриньки на номер 5039.