Помилковий платіж Мегафон

Anonim

Поповнюючи свої рахунки через термінали, банкомати та інші засоби для проведення платежів, ми нерідко помиляємось у наборі цифр свого номера. В результаті одержувачем цих платежів стають зовсім сторонні абоненти. Для цього ми можемо скористатися такими інструментами:

  • За допомогою фахівців офісів обслуговування;
  • За допомогою спеціального сервісу переоформлення платежів.

Обидва інструменти працюють досить швидко, тому проблем із переоформленням платежу не виникне.І вже скоро ми отримаємо кошти назад – на свій номер. Також ми можемо вимагати повернути платіж у вигляді готівки (або на карту). Попередити подібні проблеми допоможе Автоплатіж Мегафон з банківської картки.

Ви відправили гроші не на той номер

Отже, що ж робити, якщо платіж було відправлено не на той номер? Спочатку нам знадобиться чек. Якщо ви не берете в терміналах та банкоматах чеки, це вже ваші проблеми, а не оператора. Беремо до рук чек і дивимося, куди ми відправили платіж. Якщо розбіжність становить максимум пару цифр (наприклад, замість 85 було набрано 58), слід озброїтися телефоном і зателефонувати за спеціальним номером 8-800-550-70-95 Цьому номеру, починаючи з 2 жовтня 2014 року, працює спеціальний сервіс із швидкого переоформлення платежів. Але він дозволяє скоригувати помилковий платіж лише за таких умов:

  • Помилка зачіпає не більше двох цифр;
  • З моменту проведення платежу пройшло не більше 14 днів;
  • Правильний та помилковий номери належать фізичним особам;
  • Помилковий номер належить оператору Мегафон.

Якщо ви потрапляєте під усі ці умови, сміливо телефонуйте за вказаним номером. Якщо якась із умов порушена, слід звернутися до офісу обслуговування. Якщо помилковий платіж відправився на номер іншого оператора, необхідно звернутися вже до його офісу або відвідати офіс обслуговування платіжної платформи (номери та адреси вказуються на банкоматах та терміналах).

При зверненні до офісу Мегафону щодо переоформлення помилкового платежу, нам потрібно буде заповнити заяву, в якій вказується правильний номер. Якщо стоїть завдання повернути кошти готівкою або на картку, слід повідомити про це консультанта, який надасть відповідний бланк заяви.

Вам прийшли гроші помилково

За наявності касового чека повернути помилковий платіж на МегаФоні дуже легко – якщо розбіжності в номері не перевищують дві цифри, ми можемо зробити коригування через спеціальний сервіс за номером 8-800-550-70-95. У складніших випадках доведеться звертатися до офісів обслуговування

Але що робити тим, хто став одержувачем помилкового платежу? Здійснюючи помилкові платежі, абоненти звертаються до офісів за коригуваннями. Тому ми можемо просто почекати, поки оператор переоформить платіж і направить його на правильний номер – у цьому випадку одержувач помилкового платежу зауважить, що його баланс зменшився на його суму (причому без повідомлень).

У деяких випадках абоненти, які здійснили помилковий платіж, дзвонять на помилковий номер і просять переказати гроші на правильний номер. Тому не варто дивуватися, якщо вам зателефонують із таким проханням. Перед тим як переказувати будь-кому гроші, переконайтеся в наявності помилкового платежу – перевірте баланс та останні надходженняВ іншому випадку ви можете нарватися на шахраїв.