Відгуки та скарги користувачів на Мегафон

Anonim

Якщо вас не влаштовує якість зв'язку, вас переслідують якісь незрозумілі списання та інші проблеми, необхідні рішучі дії. Це стосується будь-якого оператора стільникового зв'язку, а не одного. Наприклад, ви можете поскаржитися на Мегафон, якщо він відмовляється вирішувати ваші проблеми та виявляє бездіяльність. І тому є відразу кілька інстанцій. Давайте подивимося, як і куди скаржитися на свого оператора.

Причини виникнення проблем

Перш ніж скаржитися кудись на Мегафон, слід обчислити характер проблеми. Якщо вас переслідують незрозумілі списання, їм може знайтися цілком розумне пояснення:

  • У вас є заборгованість за іншими номерами;
  • Ви підписалися на якусь передплату (наприклад, захотіли почитати анекдот або дізнатися прогноз погоди);
  • Ви підключили собі якусь послугу, але забули про неї;
  • Ви не розібралися з тарифікацією викликів і здійснили дорогий дзвінок міжгородом;
  • Ви зайшли зі свого телефону на шахрайський сайт і «підчепили» передплату.

Причин може бути дуже багато.

Як показує практика, у переважній більшості у виникненні списань винні самі абоненти. умовами надання послуг та контролювати власні дії. Щодо реальних помилок у списанні коштів, то вони є рідкістю – ймовірність їх виникнення вкрай мала.

Відгуки про Мегафон найрізноманітніші – хтось скаржиться на «крадіжку» грошей, а комусь не подобається зона покриття. І з цього питання можна поскаржитися тільки не в інші інстанції, а в сам Мегафон. Багато проблем може вирішити лише сам оператор. І потрібно пам'ятати, що проблеми не мають властивості зникати самостійно – якщо ви хочете вирішити якесь питання, вирішуйте його, а не пускайте на самоплив, кажучи, що це «проблеми Мегафону». Насамперед це саме ваші проблеми, а не чиїсь інші.

Скаржимося на Мегафон у Мегафон

Якщо ви роздумуєте, куди поскаржитися на Мегафон з питання «крадіжки», незрозумілих списань або неправильного надання послуг, спробуйте подати скаргу через наступні канали:

  • Телефоном довідкової служби 0500 – тут приймаються усні претензії, які потім передаються до відповідних відділів;
  • Через офіційний сайт оператора – у розділі «Підтримка – Контакти» є пункт «Зверніться до Мегафону». Викладіть у формі своє питання, вкажіть контактні дані;
  • Найпростіше поскаржитися на зв'язок та тарифікацію в офісах обслуговування – прийдіть до найближчого з них та залиште претензійне звернення.

Не треба думати, що ви отримаєте миттєву відповідь на своє звернення. Мегафон – досить велика компанія з мільйонами абонентів. Тому на отримання відповіді потрібен час. Якщо оператор дійсно знайде помилки в обслуговуванні, він їх виправить.

Головні правила, які повинні дотримуватись ті, хто збирається поскаржитися на Мегафон:

  • Викладайте у своїх претензіях лише факти;
  • Не переходьте на мат і на особистості;
  • Не зловживайте фразою «ви повинні». Все, що вам «повинен» оператор, а що повинні прописатись у договорі на надання послуг зв'язку. Також не слід трактувати пункти договору по-своєму або вигадувати безглузду та безглузду відсеб'ятину;
  • Не загрожуйте консультантам – вони вже у вашій проблемі точно ні до чого.

Тепер ви знаєте, як поскаржитися на Мегафон – потрібно робити це тверезо та розважливо, без образ, гучних вигуків, матюків, погроз та висловлювання переваги свого «Я». Якщо проблема справді існує, її буде вирішено. Якщо з'ясується, що ви придумали проблему, виходячи з якихось упереджень, що «вам повинні», то ви отримаєте відповідну відповідь.

У МегаФоні можна поскаржитися і на якість зв'язку – для цього потрібно написати відповідну претензію. У ній вказується адреса точки, в якій спостерігається відсутність стійкого з'єднання. Після отримання претензії проблемою займуться технічні фахівці – вони проведуть виміри, перевірять роботу базових станцій, скоригують спрямованість антен.

Як поскаржитися в інстанції

Якщо ви збираєтеся поскаржитися на Мегафон у вищі інстанції, то спочатку слід поскаржитися фахівцям офісу обслуговування. Оператор обов'язково має вжити заходів для вирішення проблеми та дати офіційну відповідь Якщо ви залишилися без відповіді, спробуйте поскаржитися ще раз. Тільки у разі виявлення бездіяльності ви зможете звернутися з Росспоживнагляд, Роскомнагляд або ж до суду.

Звертаємо вашу увагу, що по інстанціях слід йти послідовно, а не «стрибати через голови». Якщо ви впевнені у власній правоті, дійте акуратно та покроково. Тільки так ви зможете домогтися відновлення правосуддя та вирішити свою проблему.