Даний вид зв'язку недоступний для абонента МТС

Anonim

Люди стали часто чути у відповідь на дзвінок дивне повідомлення. Що це? У МТС проблеми зі зв'язком? Багато хто вже звикли до повідомлень про недоступність абонентів або їх блокування номера. Але фраза про недоступність зв'язку викликає легке здивування.

«Цей вид зв'язку недоступний для абонента» на МТС - страшного в цьому нічого немає, але таку відповідь почуєш нечасто. У цій статті ми розглянемо, як і за яких умов вимовляється ця фраза – поговоримо про найпоширеніші причини.

Мережевые ошибки

Чому, коли дзвониш на МТС, кажуть, що цей вид зв'язку недоступний - це питання хвилює багатьох. Стає незрозуміло, що таке мав на увазі бездушний автоінформатор. Насправді, у такій відповіді немає нічого незвичайного – нерідко він вимовляється внаслідок виникнення якихось мережевих помилок.

Сотовий зв'язок є своєрідним організмом, що складається з безлічі елементів. І якщо у якомусь модулі виникає помилка, абоненти можуть почути цю фразу. Найцікавіше, що телефон співрозмовника, що викликається, в цей момент може бути включеним. Панікувати в цьому випадку не потрібно – просто спробуйте подзвонити пізніше. Іноді буває так, що помилка зникає вже за лічені хвилини, дозволяючи зв'язатися з потрібним співрозмовником. Але загалом ймовірність зіткнутися з такою помилкою та почути фразу «Цей вид зв'язку недоступний для абонента» вкрай мала.

Телефон працює як модем

Іноді фраза «Цей вид зв'язку недоступний для абонента» на МТС звучить тоді, коли співрозмовник використовує свій телефон як модем.В більшості випадків, при надходженні дзвінка, інтернет-з'єднання переривається, щоб обидва пристрої змогли встановити голосове з'єднання. Але іноді в мережі МТС щось йде не так, і абонент, що викликає, чує від автоінформатора цю мудру фразу.

Викликаний абонент знаходиться в роумінгу

Якщо ви ставите питання, чому цей вид зв'язку недоступний для абонента МТС, пам'ятайте, що людина може перебувати в роумінгу. Ситуація, начебто, цілком нормальна. Але якщо на рахунку вашого співрозмовника немає коштів, ви почуєте це повідомлення. Тут можна зробити двома способами - поповнити людині рахунок або спробувати подзвонити пізніше. До речі, представлена ​​в огляді фраза можна прозвучати внаслідок мережевої помилки на стороні іншого оператора – у роумінгу (тим більше у міжнародному) можливо все.

Заборгованість

У деяких випадках ми чуємо відповідь «Цей вид зв'язку недоступний для абонента» тоді, коли абонент МТС припустився виникнення заборгованості. Хоча найчастіше ми чуємо повідомлення про блокування номера. Просто спробуйте зв'язатися з цією людиною пізніше.

Поломка SIM-карти

Повідомлення «Цей вид зв'язку недоступний для абонента» може прозвучати і тоді, коли у абонента, що викликається, виходить з ладу SIM-карта – таке трапляється нечасто, але ризик поломки є завжди. В цьому випадку потрібно дочекатися, поки співрозмовник помітить поломку і вживе дії із заміни SIM-карти – це робиться в офісах обслуговування МТС. Загалом фраза не завжди зрозуміла, інакше вона не викликала б стільки питань. Компанії МТС не завадило зробити свій сервіс більш інформативним і розробити кілька фраз під ті чи інші випадки.І з цим солідарні багато абонентів, які вже колись чули від автоінформатора таку відповідь.