Мегафон модем 4G

Anonim

Високошвидкісний доступ в інтернет через 3G та 4G мережі Мегафону приваблює багатьох абонентів. Для того, щоб інтернет був дійсно вигідним, важливо правильно вибрати тарифний план. У випадку з МегаФоном слід придивитися не до самих тарифів, а до додаткових опцій – на відміну від тарифів, тут немає включених хвилин і SMS, які зовсім не потрібні в модемах

Таким чином, для доступу до інтернету через модем від Мегафону, нам потрібно придбати SIM-карту з тарифним планом без абонентської плати та підключити до неї одну з додаткових опцій, що включають різні обсяги трафіку. Давайте ознайомимося з усіма доступними тарифами та опціями, а також знайдемо найвигідніший варіант.

Огляд найвигідніших тарифів для 4G модемів Мегафон

Тарифи на безлімітний інтернет для комп'ютера через 4G від Мегафона представлені безліч опцій, орієнтованих на використання в модемах. Ось перелік даних опцій:

  • «Інтернет M»;
  • «Інтернет L»;
  • «Інтернет XL».

Опція «Інтернет M» запропонує абонентам 16 Гб трафіку – 8 Гб вдень та 8 Гб вночі (нічне вікно діє з 01-00 до 06-59). Абонентська плата становить 590 руб./міс, зона дії – вся Росія, крім північних регіонів, Криму і Севастополя. Обмеження швидкості за вичерпанням основного пакета трафіку становитиме 64 кбіт/сек.

Опція «Інтернет L» орієнтована на активних користувачів. Вона включає 36 Гб трафіку, що надається рівними частками в денний і в нічний період (за аналогією з попередньою опцією).Абонентська плата за використання опції становить 890 руб./міс, зона дії – вся Росія, за винятком Криму, Севастополя та Північних регіонів.

Опція «Інтернет XL» призначена для тих, кому потрібен максимум трафіку. Вона включає 30 Гб денного трафіку і повний нічний безліміт. Тривалість нічного вікна така сама, як і в попередніх описаних опціях. Абонентська плата цієї опції становить 1290 крб./міс, зона дії – вся Росія, крім Криму, Севастополя і Північних регионов.

Який тариф вибрати

Ціни на тарифи безлімітного інтернету на 4G модемах Мегафон досить різні, існують як бюджетні варіанти, так і дорожчі. Найдешевший варіант доступу до мережі – підключення опції Інтернет XS. Трафіка в розмірі 70 Мб на добу вистачить на виконання найпростіших завдань (не представлена ​​в огляді, оскільки призначена для модемів). Е

Якщо потрібно більш серйозний обсяг трафіку, слід придивитися до опцій «Інтернет M» або «Інтернет L».Роздаєте інтернет на інші пристрої або просто потребуєте солідних обсягів трафіку? Тоді скористайтеся опціями "Інтернет L" або "Інтернет XL".

Остання опція цікава тим, що надає нічний безліміт – можна качати громіздкий софт, працювати з торентами або просто дивитися фільми в режимі онлайн

Нагадаємо, що існує кілька способів прискорити модем Мегафон, якщо швидкість доступу до мережі не відповідає нормам.

Найоптимальніший тариф для підключення вищеописаних опцій – це базовий тарифний план «Мегафон-Онлайн» без абонентської плати. Також для цього можна використати будь-які інші тарифи без абонентської плати. На нашому сайті ви знайдете огляд «Правильно підключаємо Мегафон-модем», в якому розглядається підключення модему до різних пристроїв.