Послуга «Стоп-контент» Мегафон

Anonim

Абоненти стільникового оператора Мегафон нерідко страждають від передплат, платних запитів та випадкових дзвінків на короткі номери. Намагаються і шахраї, обманним шляхом змушуючи людей дзвонити на номери контент-провайдерів та надсилати платні SMS. Запобігти витрачанню коштів на послуги контент-провайдерів допоможе послуга заборони контенту від Мегафона, яка зветься «Стоп-контент».

Незважаючи на наявність цієї послуги, багато абонентів, як і раніше, обпалюються на своїх помилках і продовжують здійснювати дзвінки на платні номери та надсилати платні SMS-повідомлення, наприклад, якщо підключена послуга Настрій.Її можна порекомендувати до підключення на номерах дітей і людей похилого віку, які нерідко стають жертвами шахраїв. Давайте розберемося, як працює заборона контенту на МегаФоні та як підключити послугу «Стоп-контент».

Що таке послуга «Стоп-контент»

Витрати на використання платних номерів завдають серйозного занепокоєння? Турбуєтеся, що ваша дитина випадково скористається послугами контент-провайдерів? Боїтеся, що ваші літні родичі знову стануть жертвою чергового «розлучення» SMS? Тоді вам обов'язково потрібно ознайомитись із послугою «Стоп-контент» від стільникового оператора Мегафон.

Як ми зазвичай розлучаємося зі своїми грошима і відправляємо їх контент-провайдерам?

  • Відправляємо SMS на платні номери;
  • Відправляємо платні USSD-запити;
  • Користуємося платними голосовими послугами.

Вартість подібних дій може досягати кількох сотень рублів. Крім того, неповнолітні абоненти нерідко отримують доступ до контенту для дорослих, тому доступ до платних номерів потрібно припиняти - це дозволить захистити дітей і запобігти зайвим витратам.

Послуга «Стоп-контент» від Мегафону дозволяє запобігти випадковим витратам за допомогою блокування доступу до коротких номерів. Підключивши її до того чи іншого номера, ми матимемо відсутність можливості зателефонувати на платний номер, надіслати платне SMS або платну USSD-команду. Завдяки цій послузі ми захистимо себе від подібних витрат.

До речі, доступ до коротких номерів, що належать безпосередньо оператору Мегафон, не блокується – ми можемо продовжувати дзвонити на безкоштовні сервісні номери та надсилати сервісні SMS, призначені для підключення та відключення різних послуг та опцій, а також для оплати послуг платних парковок.Також не блокується доступ до номерів 5051, 5052 та 0633.

Як підключити «Стоп-контент» на Мегафон

Якщо вам набридли зайві витрати або хочете захистити своїх близьких від доступу до небажаного контенту, скористайтесь послугою заборони контенту «Стоп-контент» від Мегафона. Для її підключення слід набрати команду USSD 105801. Підтвердженням успішного підключення стане отримання SMS із текстом «Вам підключено послугу Стоп-Контент. Доступ до коротких номерів заборонено. Довідка за тел.0500».

Як відключити «Стоп-контент» на Мегафон

Якщо ви хочете відновити доступ до коротких номерів, скористайтесь USSD-командою 5260 або зателефонуйте до довідкової служби за телефоном 0500. Після того, як послуга буде відключена, на телефон надійде SMS, що містить наступний текст «Послугу Стоп-Контент вимкнено. Доступ до коротких номерів провайдерів дозволеноДовідка за тел.0500».