Як відновити карту (номер) Мегафон

Anonim

У вас зламалася SIM-карта і ви залишилися без зв'язку? У вас вкрали телефон чи ви його просто втратили? Не варто засмучуватися та сумувати – нових телефонів у салонах зв'язку повно, на будь-який смак та гаманець. Що стосується SIM-карти, то ви можете отримати її дублікат.

Як відновити сімку від Мегафона та отримати доступ до свого номера? Знайомтесь з нашим оглядом – ми дамо відповіді на всі питання, що вас цікавлять.

Чи можна відновити СІМ-карту Мегафон

Втрата телефону не повинна сприйматися як втрата контролю над своїм номером.Для цього і створена SIM-картка, щоб завжди залишатися при своєму номері, навіть якщо SIM-картка вийде з експлуатації. Якщо ваш телефон зник або загубився, ви можете заблокувати стару сімку та отримати дублікат. Встановіть отриманий дублікат у свій телефон, увімкніть його та перевірте баланс – він буде таким же, як і за старої SIM-картки. Також у вас збережуться:

  • Тарифний план;
  • Набір підключених послуг;
  • Набір підключених опцій;
  • Бонусні бали.
Таким чином, Ви зможете відновити практично все, за винятком контактів.

Якось ви виявили, що не можете нікуди додзвонитися? Чи немає можливості перевірити баланс і вийти в інтернет? З екрану мобільного телефону зникла назва оператора? Найчастіше це ознаки поломки SIM-картки.Якщо це дійсно так, ви можете звернутися до найближчого офісу за дублікатом.

Ви змінили мобільний телефон і з подивом виявили, що ваша стара SIM-картка не поміщається в роз'єми нових форматів? Тут вам допоможе процедура відновлення SIM-карти, в процесі якої ви зможете замовити сімку потрібного вам формату Після цього встановіть сімку нового зразка у свій мобільний телефон і продовжуйте користуватися послугами зв'язку.

Ви стали власником новітнього 4G-модему, але хочете використовувати в ньому свою стару SIM-карту? Вимушені повідомити, що це неможливо, оскільки модем просто не зможе зареєструватися в мережі нового стандарту. Не варто впадати у відчай і викидати стару SIM-карту - просто отримайте її дублікат з підтримкою роботи в мережах 4G і насолоджуйтесь швидкісним інтернетом.

Де відновити карту МегаФон

Давайте з'ясуємо, як і де відновити номер від Мегафону.Для цього вирушайте до найближчого офісу обслуговування та прихопіть із собою паспорт Повідомте консультанту, що ви хочете отримати дублікат своєї старої SIM-картки та відновити свій номер. Консультант звірить паспортні дані, з'ясує переважний формат SIM-картки та видасть дублікат. У цей момент стара сімка втратить свою працездатність.

Як відновити СІМ-карту Мегафону через інтернет? Така можливість дійсно має кожен абонент – нова сімка буде доставлена ​​за допомогою кур'єра. Для цього потрібно відвідати інтернет-магазин Мегафону та заповнити там відповідну форму. Тут зазначаються:

  • Паспортні дані абонента;
  • Номер телефону;
  • Адреса доставки;
  • Контактна інформація.

Доставка SIM-карт здійснюється по Москві та в деякі міста Московської області – до їх списку входять Рум'янцево, Хімки, Довгопрудний, Щілково, Котельники, Зеленоград, Ювілейний, Балашиха та багато інших. Детальний список ви знайдете в інтернет-магазині Мегафона.

Яка вартість замовлення SIM-карток?

  • Доставка по Москві (в межах МКАД) протягом 4-7 днів;
  • Доставка по Підмосков'ю - 200 рублів;
  • Термінова доставка – 400 рублів.

Після заповнення форми, з вами зв'яжеться представник інтернет-магазину та обговорить деталі замовлення. Оплата здійснюється з відновлюваного номера.

Скільки коштує відновити карту МегаФон

Ви можете відновити сімку від Мегафону абсолютно безкоштовно – оплата за цю процедуру не стягується Крім того, на вашому номері зберігаються баланс та набори раніше підключених послуг. Дізнатися, як активувати сімку на Мегафоні, ви можете з іншої нашої статті.