Мегафон друга лінія

Anonim

У той момент, коли ми розмовляємо по телефону, і нам намагається хтось додзвонитися, абонент, що викликає, чує в трубці короткі гудки, що вказують на зайнятість лінії. Але якщо ми підключимо другу лінію, то абонент, що викликає абонент, почує голосове повідомлення , що ми вже з кимось розмовляємо. Також, йому буде запропоновано передзвонити пізніше або почекати, поки абонент, що викликається, зможе прийняти виклик.

Друга лінія на МегаФоні доступна абонентам будь-яких тарифних планів. А для того, щоб почати користуватися цією можливістю, її потрібно просто підключити. Але багато абонентів просто не знають про це, продовжуючи користуватися лише однією лінією.

До речі, друга лінія на МегаФоні буде корисна і для абонента, що викликається – той побачить другий виклик, який може виявитися дуже важливим. Якщо ви любите довго розмовляти по телефону з друзями та близькими і боїтеся пропустити важливий дзвінок, сміливо підключайте на свій номер другу лінію, адже дана можливість надається абсолютно безкоштовно.

Як включити другу лінію на Мегафоні

Друга лінія на МегаФоні надається в рамках базової послуги «Очікування виклику». Вона дозволяє прийняти другий дзвінок, не перериваючи першого дзвінка – це шанс не пропустити важливий дзвінок. Під час отримання другого дзвінка абонент почує короткі звукові сигнали. Також на екрані мобільного телефону відобразяться дані абонента, що телефонує Які дії може вжити абонент?

  • Прийняти другий виклик, натиснувши на цифру 2 та клавішу із зеленою трубкою;
  • Скинути другий дзвінок, натиснувши на цифру 0 і клавішу із зеленою трубкою.

Якщо в процесі розмови знадобиться повернутися до розмови з першим абонентом, достатньо натиснути на цифру 2 та клавішу із зеленою трубкою. Будь-яку з поточних розмов можна перервати, натиснувши 1 і ту саму зелену клавішу.

Простіше управління викликами може забезпечити сам мобільний телефон – навіть на старих трубках передбачений функціонал управління двома викликами. Використовуючи підказки на екрані та відповідні клавіші, ми зможемо швидко перемикатися між викликами або скидати їх Це набагато зручніше, ніж керувати цифровими клавішами, ризикуючи скинути відразу всі дзвінки.

Друга лінія на МегаФоні активна для всіх абонентів, незалежно від тарифних планів, що використовуються. Тому підключати її самостійно не потрібно - все вже підключено.Абонентської плати за послугу «Очікування виклику» не передбачено Що стосується тарифікації викликів, то вона залежить від направлення дзвінків. Наприклад, обидва вхідні так і залишаться безкоштовними. Якщо ж першим дзвінком був вихідний виклик, то він тарифікуватиме відповідно до використовуваного напрямку, а вхідний виклик буде безкоштовним (при знаходженні в домашній мережі).

Використання другої лінії передбачає автоматичне використання другої базової безкоштовної послуги «Утримання виклику». Саме вона дозволяє утримувати перший виклик, поки ми зайняті розмовою з другим абонентам. Вона допомагає здійснювати вихідні дзвінки по другій лінії, утримуючи першого абонента. Ця послуга автоматично підключена до всіх абонентів Мегафону.

Нагадаємо, що в ситуації, коли ваш телефон знаходиться поза зоною дії мережі або вимкнено, включається послуга Голосова пошта. Про те, як користуватися автовідповідачем на Мегафоні, ми вже розповідали раніше.

Підключити другу лінію на МегаФоні, якщо вона з якихось причин виявилася відключеною, можна за допомогою USSD-команди 43.

Як налаштувати другу лінію через телефон

Налаштувати другу лінію від Мегафона можна і через меню телефону. Для цього слід відвідати меню налаштування дзвінків та відшукати там пункт «Друга лінія» (або «Очікування дзвінка» - назви можуть відрізнятися залежно від моделі телефону). Там ми зможемо перевірити статус послуги і виконати її підключення.

Як відключити другу лінію на Мегафоні

Боїтесь заплутатися у вхідних дзвінках? Тоді другу лінію слід вимкнути. Для цього наберіть команду USSD 43 або скористайтеся меню налаштування дзвінків у своєму мобільному телефоні.