Автоплатіж Мегафон

Anonim

У щоденній біганці може не знайти часу для поповнення рахунку на своєму мобільному телефоні. У результаті ми маємо всі шанси залишитися без зв'язку, причому в найвідповідальніший момент. Якщо у вас немає вільної хвилинки для походу до платіжного терміналу або банкомату, спробуйте скористатися послугою «Автоплатіж» від Мегафону.

Ця послуга забезпечить особливу зручність поповнення свого рахунку – для цього потрібно прив'язати до свого номера банківську картку та налаштувати поповнення. Як тільки кількість коштів на рахунку досягне певного порогу, Мегафон відправить до банку команду на поповнення рахунку з банківської картки.Завдяки цьому абоненти позбавляються необхідності стежити за балансом. Давайте розберемося, як працює ця послуга.

Опис послуги «Автоплатіж»

Послуга «Автоплатіж» від Мегафона орієнтована на тих, кому набридло стежити за балансом свого особового рахунку. Вона надається без абонентської плати та без плати за підключення. Також відсутня комісія за проведення платежів. Спрацювання «Автоплатежу» відбувається при досягненні певного порогу, після чого баланс мобільного телефону поповнюється на вказану суму.

Все що потрібно для роботи послуги – наявність активної банківської картки, наприклад, від Ощадбанку. Налаштування послуги може здійснюватися за допомогою «Особистого кабінету», за допомогою USSD-команд, а також через офіси обслуговування абонентів Мегафона. Також можливе керування через голосове меню та за допомогою SMS. Налаштовуючи послугу, необхідно пам'ятати про ліміти – перші 30 днів після прив'язки картки вони такі:

  • Максимальний розмір платежу - 1500 руб.
  • Добовий ліміт - 2000 руб;
  • Ліміт на тиждень - 3000 руб;
  • Ліміт на місяць - 5000 руб.

Через 30 днів ліміти збільшаться до наступних значень:

  • Максимальний розмір платежу - 5000 руб;
  • Добовий ліміт - 10000 руб;
  • Ліміт на тиждень - 20000 руб;
  • Ліміт на місяць - 30000 руб.

Налаштування лімітів здійснюється через «Особистий кабінет», там же ми можемо вказати номери інших абонентів Мегафон. Така можливість дозволить поповнювати рахунки всім членам сім'ї, не вдаючись до допомоги інших платіжних інструментів, у результаті іноді трапляється так, що, бажаючи поповнити рахунок рідним або друзям, відправляємо гроші не на той номер.

Про те, як повернути помилковий платіж, читайте в іншій нашій статті.

Налаштувати «Автоплатіж» від Мегафону можна і за допомогою голосового порталу послуги, зателефонувавши за номером 0500910. Тут ми можемо реєструвати та видаляти банківські картки, а також керувати лімітами. Але найпростіше керувати послугою через «Особистий кабінет», коли всі дані представлені на екрані комп'ютера, планшета або мобільного телефону.

Як підключити «Автоплатіж» Мегафон

Для того щоб підключити послугу «Автоплатіж», слід відвідати офіційний сайт Мегафону та вказати у формі підключення свій номер телефону. Через кілька хвилин на вказаний номер прийде SMS із кодом прив'язки. Ввівши цей код, ми потрапимо на сторінку прив'язки банківської картки – тут ми вказуємо номер картки, термін її дії, ім'я та прізвище власника, а також код CVV/CVC. У процесі прив'язки з картки спишуться 10 рублів, які відразу зарахуються на рахунок телефону.

Для того щоб встановити платіж у розмірі 200 рублів при досягненні порога в 50 рублів, необхідно набрати. USSD-команду 1170320050 або надіслати SMS з текстом «АВТО20050» (без лапок) на сервісний номер 5117. Аналогічні налаштування вводяться через голосовий портал за номером 0500910 та «Особистий кабінет».

До речі, підключити послугу «Автоплатіж» від Мегафону можна і в Ощадбанку. Для цього потрібно відвідати найближчий офіс банку та написати відповідну заяву, вказавши параметри автоматичного платежу. При візиті в офіс потрібно не забути прихопити з собою паспорт.

Як відключити «Автоплатіж» Мегафон

Для відключення послуги «Автоплатіж» слід відвідати «Особистий кабінет» або зателефонувати за номером 0500910. За потреби, ви можете відразу ж відв'язати від свого номера підключену банківську картку.Можна відключити «Автоплатіж» від Мегафону в Ощадбанку – для цього потрібно подати заяву про відключення послуги у найближчому офісі банку.