Як перевірити залишок хвилин на Мегафоні

Anonim

Користуючись пакетними тарифними планами від Мегафону, ви можете заощадити чимало коштів. Дані тарифи відрізняються доступною вартістю і дозволяють значно знизити вартість однієї хвилини розмови . Як перевірити залишок хвилин на Мегафоні під час використання пакетних тарифних планів? Дізнатися залишок хвилин можна за допомогою декількох способів:

  • За допомогою USSD-команди;
  • За допомогою SMS-команди;
  • За допомогою «Особистого кабінету»;
  • За допомогою довідкової служби оператора.
Дізнатися залишок хвилин на Мегафоні

558

Давайте розглянемо всі способи докладніше.

Як перевірити хвилини на Мегафоні через ЛК

Сервіс «Особистий кабінет» має приголомшливу інформативність. З його допомогою ви зможете отримати про свій номер максимум інформації та навіть замовити деталізацію дзвінків, щоб зрозуміти, куди поділися включені хвилини та SMS. Той же «Особистий кабінет» дозволить дізнатися залишок хвилин на Мегафоні.

Якщо ви ще не користувалися цим зручним сервісом, то вам слід отримати пароль – для цього необхідно набрати на своєму телефоні USSD-команду10500 . Після отримання пароля зачекайте 10 хвилин і спробуйте увійти до панелі керування своїм номером, скориставшись посиланням «Особистий кабінет» на офіційному сайті Мегафона.

Для отримання інформації про залишок хвилин відвідайте розділ «Послуги – Залишки пакетів послуг». Тут потрібно вибрати пункт «Дзвінки», де буде позначено кількість хвилин, що залишилися.

Як перевірити кількість хвилин на МегаФоні через USSD або СМС

«Особистий кабінет» від Мегафона хороший тим, що має відмінну інформативність. Але якщо на телефоні чи смартфоні немає доступу до інтернету, то він вам не допоможе. Як перевірити, скільки хвилин залишилося на мегафоні? Для цього в арсеналі сервісних інструментів цього оператора припасовані USSD-команди та SMS-команди.

Аналіз матеріалів в інтернеті показав, що Під час їх тесту було виявлено єдину USSD-команда, що показує актуальні залишки хвилин -558 . Також з її допомогою ви отримаєте інформацію щодо залишків SMS та інтернет-трафіку. Вказана USSD-команда працює не тільки з тарифними планами, але і з пакетними пропозиціями для роумінгу – там вона показує кількість хвилин, що залишилися, наданих в рамках тієї чи іншої опції.

Якщо USSD-сервіси з якихось причин не працюють, ми можемо перевірити залишок хвилин на МегаФоні за допомогою SMS-команд. Для отримання інформації відправте SMS з текстом «залишок» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 0500989. Через хвилину на телефон прийде SMS-відповідь, в якому буде вказано залишок включених хвилин.

Інші способи дізнатися залишок хвилин на МегаФоні

Якщо доступ в інтернет відсутній, а використання SMS та USSD-команд викликає якісь складності, ви можете отримати інформацію про залишок хвилин на МегаФоні іншим способом – зателефонувавши до довідкової служби оператора за номером 0500. Якщо ви дзвоніть з міського або мобільного телефону іншого оператора, набирайте номер 8-800-550-0500.

Дочекавшись відповіді консультанта довідкової служби, повідомте йому, що ви хочете дізнатися кількість хвилин, що залишилися. Про всяк випадок приготуйте паспорт – він може знадобитися для вашої ідентифікації.Найбільш трудомісткий спосіб отримання інформації про кількість хвилин, що залишилися - відвідування найближчого офісу обслуговування абонентів Мегафон. Тут ви зможете отримати будь-яку інформацію про номер.

Також ви можете встановити на свій смартфон або планшет програму «Мій Мегафон». Саме в ньому ви зможете уточнити залишок послуг, не вдаючись до допомоги команд або офіційного сайту. Зручним доповненням стане віджет від програми, на якій відображаються залишки в режимі онлайн - достатньо вивести віджет на один із робочих столів.