«Улюблений номер» Мегафон

Anonim

Якщо ми проаналізуємо всі вихідні дзвінки зі свого номера, то ми виявимо, що найчастіше ми спілкуємося лише з кількома абонентами Наприклад: з батьками, з найкращою подругою, з дружиною/чоловіком і т. д. Тому нам нічого не заважає зробити спілкування з цими людьми недорогим і безлімітним.

В цьому нам допоможе підключення «Улюбленого номера» від Мегафона. Що являє собою дана послуга та як вона працює? Нагадаємо, що для близьких людей можна вибрати та купити гарний номер Мегафон.

Опис опції «Улюблений номер»

Опція «Улюблений номер» від Мегафону надає безлімітне спілкування з одним або двома вибраними абонентами – це 1440 хвилин дзвінків.Як улюблені можуть бути обрані практично будь-які місцеві номери Мегафону, за винятком тих, що обслуговуються за тарифом «Просто для спілкування». Безкоштовні хвилини надаються опівночі та діють 24 години, тобто до наступної доби.

Опція буде дуже зручна тим, хто дуже багато розмовляє з одним або двома номерами і хоче скористатися безлімітним спілкуванням. Абонентська плата за один улюблений номер складе 5 руб./добу, а за два номери – 6 руб./добу. Разом ми отримуємо необмежені розмови буквально за копійки. За додавання або зміну номера потрібно платити по 30 рублів одноразово.

Як підключити «Улюблений номер» на МегаФоні

Для того, щоб підключити послугу «Улюблений номер» на МегаФоні, необхідно набрати USSD-команду 1050083номер. Зверніть увагу, що номер вводиться у десятизначному форматі, без «вісімки» та +7. Відразу після цього буде списано плата за підключення та абонентська плата за поточну добу – можна приступати до необмеженого спілкування.

Підключити послугу можна за допомогою SMS-команди. Відберіть необхідний номер зі своєї телефонної книжки та надішліть його у вигляді SMS на номер 0500983. Також, ви можете зателефонувати на номер 0500983 та скористатися інтелектуальним голосовим меню.

Найпростіший спосіб підключення та управління послугою – через «Особистий кабінет», де всі операції виконуються максимально наочно.

Як відключити «Улюблений номер» на МегаФоні

Для відключення послуги «Улюблений номер» скористайтесь USSD-командою 1052480 або зателефонуйте до довідкової служби за телефоном 0500 (або 8-800-550-05-00 з інших мобільних та міських) номерів). Відключити послугу можна і через«Особистий кабінет», що найзручніше.

Умови та обмеження

Будь-які послуги та опції передбачають різні умови та обмеження. Присутні вони й у послузі «Улюблений номер».Наприклад, потрібно знати, що її не можна підключити на тарифних планах лінійки «Все включено» - тут і так працює безліміт внутрішньомережевий. Також, послуга «Улюблений номер» несумісна з опцією «Безлімітне спілкування»

Як не дивно, але 1440 хвилин (кількість хвилин у 24 годинах) може і не вистачити – таке відбувається при використанні конференц-зв'язку. У цьому випадку хвилини будуть витрачатися на всі вихідні дзвінки. Наступний пакет буде надано на початку наступної доби. Якщо ж ви не вимовили всі надані на добу хвилини, то вони «згоряють».

Остання обмеження пов'язано з тим, що послуга працює лише в домашньому регіоні. Якщо ви залишите Москву та Московську область, надання безкоштовних хвилин буде відключено. Крім того, ми не можемо призначити як улюблені номери, що належать іншим регіонам.