Як зняти гроші з телефону Мегафон готівкою

Anonim

Зняти гроші з Мегафону готівкою може кожен абонент – для цього в мережі оператора Мегафон представлено багато фінансових інструментів. З їхньою допомогою можна вивести кошти в одну із систем грошових переказів або направити їх на свою (або чужу) банківську картку, щоб у подальшому отримати їх готівкою в банкоматі. У огляді ми розглянемо такі варіанти виведення грошей:

  • Через офіси обслуговування оператора Мегафон;
  • За допомогою банківських карток та банківських рахунків;
  • За допомогою поширених систем грошових переказів.

Кожен інструмент має свої переваги, про що буде розказано в даному огляді.

Зняття грошей в офісі Мегафону

Помилившись з параметрами платежу, можна відправити на власний рахунок величезну суму грошей. Якщо таке справді сталося, ви можете спробувати повернути кошти у власну кишеню. Для цього потрібно взяти із собою паспорт та відвідати найближчий офіс обслуговування абонентів Мегафон. Прийшовши до офісу, слід написати письмову заяву на повернення помилкового платежу. У заяві вказуємо переказ коштів на банківську картку чи банківський рахунок. Після розгляду заяви кошти будуть переведені на вказаний рахунок у вашому банку.

Але треба пам'ятати, що дана процедура може виявитися дуже тривалою – до 45 днів. Це є головним недоліком даної процедури. Якщо ви вирішили припинити користуватися своїм номером, ви можете повернути залишок коштів шляхом розірвання договору.Для цього відвідайте найближчий офіс обслуговування та напишіть там відповідну заяву. Після розірвання договору кошти будуть повернуті на банківську картку або банківський рахунок – надалі ви зможете отримати їх у банкоматі чи банківському офісі.

Виведення коштів через банк

Зняти гроші з рахунку на Мегафоні можна шляхом проведення банківського переказу. У цьому випадку доступне відправлення коштів як на картки, так і на банківські рахунки. Для того, щоб відправити гроші на картку, слід надіслати SMS з текстом «card номер_карти сума» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 8900. Приклад тексту SMS – «card 1234123412341234 3500». У цьому прикладі ми надсилаємо 3500 рублів на картку з номером 1234123412341234.

Аналогічну операцію можна провести за допомогою платіжної форми на офіційному сайті Мегафона, за адресою https://money.megafon.ru/transfer/card. Тут вам потрібно вказати номер картки, її термін дії та суму переказу.Комісія за відправку коштів на карти становить 7, 35% + 95 рублів для платежів від 50 до 4999 рублів, або 7, 35% + 295 рублів для платежів від 5000 до 15000 рублів. Переказ грошей з Мегафону на банківські картки працює далеко не з усіма банками.

Якщо в процесі проведення платежу ви отримали відмову, то засмучуватися не потрібно – на вищезгаданому сайті ви можете оформити переказ коштів на банківський рахунок ( наприклад, за рахунком картки або на ощадкнижку). У платіжній формі зазначаються сума, БІК банку, номер рахунку, а також ПІБ власника рахунку. Комісія за цю операцію становить 8% + 40 рублів.

Знімаємо гроші з Мегафону за допомогою переказів

Якщо ви не бажаєте зв'язуватися з банківськими рахунками та картками, скористайтесь переказом коштів у системи грошових переказів ЮНІСТРІМ, Contact, Лідер, Anelik та BLIZKO. Пункти видачі коштів розташовуються по всій країні, практично у всіх населених пунктах.Крім того, за допомогою систем ЮНІСТРІМ та Лідер ви зможете відправити гроші навіть до країн СНД Також, доступне виведення коштів зі свого телефону до поштових відділень Пошти Росії. Для того, щоб вивести кошти зі свого рахунку Мегафон в одну з вищевказаних систем, необхідно заповнити відповідну форму на платіжному порталі оператора. Залежно від обраної системи грошових переказів, тут зазначаються реквізити одержувача, паспортні дані, а також адреси обраних пунктів видачі.