СуперАОН на Мегафоні

Anonim

Часи, коли можна було безкарно балуватися телефоном, давно минули. Сучасні стільникові мережі вміють визначати номер абонента, що телефонує, і передавати цю інформацію на абонентські пристрої. В результаті ми завжди можемо дізнатися, хто і коли нам дзвонив. Але що робити, якщо телефонний хуліган має послугу Мегафон «АнтиАОН»? В даному випадку ми можемо скористатися зустрічною послугою «СуперАОН», що дозволяє визначити приховані номери.

Опис послуги

Неймовірно корисна послуга «СуперАОН» дозволяє визначати телефонні номери при дзвінках від абонентів, які приховують свій номер.Завдяки цьому ми не залишаємо жодного шансу для тих, хто надзвонює нам із прихованих номерів і просто заважає жити. Послуга стане в нагоді тим, хто страждає від нав'язливих дзвінків і ніяк не може визначити, хто займається телефонним хуліганством. Частково вирішити проблему з нав'язливими дзвінками із прихованих номерів дозволяє звернення до органів поліції.

Такий підхід пов'язаний з різними труднощами, пов'язаними з тривалістю та необхідністю кілька разів відвідувати поліцію на першу вимогу. Проте ми можемо побачити телефонного хулігана в обличчя, якщо поліція все-таки зможе його розшукати. Користуючись послугою "СуперАОН", ми зможемо уникнути походів до найближчого відділення поліції. Як працює послуга «СуперАОН»?

Вона визначає приховані номери і позначає їх з двох сторін символами «решітка» За рахунок цього ми можемо визначити, хто дзвонить у нормальному режимі , а хтось додзвонюється з прихованого номера. Що стосується абонентів, що телефонують, то вони залишаються в невіданні, що їх номери все-таки визначаються.Якими є особливості послуги «АнтиАОН»?

  • Можлива робота у внутрішньомережевому, національному та міжнародному роумінгу;
  • Визначення прихованих номерів, що належать іншим операторам зв'язку, не гарантується;
  • Послуга не працює при негативному балансі.

Ми можемо розраховувати на визначення номерів навіть у тому випадку, якщо перебуваємо в роумінгу. І це дуже важливо, тому що зайві вхідні дзвінки при знаходженні в інших країнах можуть обійтися нам у копійчину. Що стосується гарантій визначення номерів, то вони є тільки в тому випадку, якщо номер, що приховується, відноситься в домашньому регіоні мережі Мегафон. Гарантії визначення міжрегіональних внутрішньомережевих дзвінків та дзвінків з номерів інших операторів немає, хоча в цілому їх визначення можливе.

Далі треба поговорити про найголовніше – про вартість послуги «СуперАОН».Багатьох неприємно здивує те що, що размер абонентської плати цю послугу становить 1500 крб. за місяць Саме стільки потрібно платити за визначення прихованих номерів. Але є й позитивні сторони – абонентська плата списується у подобовому режимі. Тобто, ми можемо підключити її всього на один день або на тиждень, орієнтуючись на свої потреби та наявність дзвінків, що набридають.

Послуга «СуперАОН» працює практично на всіх мобільних телефонах, але трапляються і винятки. До них відносяться застарілі моделі Samsung D500, Samsung D600, Samsung D820, Siemens CX1, Samsung E480 та деякі інші – їх список можна отримати на сайті Мегафона або довідкової служби оператора. Але жодних сучасних моделей у списку немає, що можна вважати певним плюсом.

Як підключити «СуперАОН» на Мегафоні

Для того щоб підключити послугу «СуперАОН» від Мегафона, наберіть на своєму мобільному телефоні USSD-команду 502 або надішліть порожнє SMS-повідомлення на безкоштовний сервісний номер 5502.Абонентська плата почне списуватися з балансу в день підключення (приблизно 50 руб./добу, залежно від кількості днів на місяці). Кількість підключень та відключень на місяць не лімітується.

Як відключити «СуперАОН» на МегаФоні

Для того щоб відключити послугу «СуперАОН», наберіть USSD-команду 5024 або надішліть текст «ВИМК» або «off» (без лапок) на сервісний номер 5502.