Персональний гудок Мегафон

Anonim

Послуга «Заміни гудок» та її принцип дії знайомі багатьом абонентам Мегафону – коли ми дзвонимо будь-якому абоненту, який користується цією послугою, ми чуємо замість стандартних гудків різні мелодії та жарти. Багатьом людям такий функціонал видається сумнівним – який сенс у тому, що мелодію чує хтось інший? Втім, не варто засмучуватися, адже спеціально для таких абонентів було створено послугу «Персональний гудок».

Опис послуги

Послуга «Персональний гудок» була створена спеціально для тих, хто не розуміє, для чого потрібна послуга «Заміни Гудок». Завдяки їй можна слухати свою улюблену мелодію під час здійснення вихідних дзвінків, навіть якщо абонент встановив на свій дзвінок якусь свою мелодію.

ёНабір музичних творів та жартів такий самий, як і у послуги «Заміни Гудок» - тут використовується загальна музична база. До того ж нам ніщо не заважає використовувати обидві послуги одночасно, налаштовуючи їх в індивідуальному порядку. Розцінки за користування послугою «Персональний гудок»:

  • Добова абонентська плата за базову послугу - 1, 7 руб. (списується незалежно від призначеної мелодії);
  • Підключення – не тарифікується;
  • Абонплата за використання «Музичного каналу» - від 1 до 5 руб./добу;
  • Вартість мелодій - від 30 до 90 руб. за 30 днів або від 1 до 5 руб./добу (підсумкова вартість залежить від обраної категорії);
  • Використання «Музичної скриньки» - від 30 до 120 руб, залежно від наповнення;
  • Запис своєї мелодії – 90 рублів;
  • Дзвінки на сервісний номер 0660 – не тарифікуються.

Тепер давайте розберемося в пакетах мелодій, у процедурі замовлення мелодій та запису своїх треків. Як ви вже могли здогадатися, управління мелодіями проводиться за номером 0660 .

Мелодії можуть призначатися у такому порядку:

  • На будь-які вихідні дзвінки;
  • На певні номери;
  • На певні групи номерів;
  • У певні інтервали дат і часу.

Також передбачена можливість дарування мелодій. Замовлення мелодій здійснюється за номером 0660. Якщо ви знаєте тризначний цифровий код мелодії (публікується в каталозі web-інтерфейсу), відправте його до SMS на номер 0660 або в USSD-команді 660.

Сервіс «Музичний канал»

Підключивши послугу «Персональний гудок», ми можемо скористатися супутніми сервісами Першим прикладом є сервіс «Музичний канал» - ви прослуховуватимете випадкові мелодії із тематичних каналів. Для підключення того чи іншого каналу необхідно зателефонувати за номером 0660 і натиснути цифру 2. Хочете вимкнути канал? Тоді натисніть на «четвертку».

Сервіс «Музична скринька»

Наступний сервіс – це «Музична скринька». Він включає цілі пакети мелодій за спеціальною «оптовою» ціною. Для підключення наберіть 0660 і натисніть на «одиницю» - далі виберіть «шкатулку», що найбільше сподобалася за складом.

Сервіс «Копія в друга»

«Копія в друга» - дуже цікавий сервіс, що дозволяє отримувати списки мелодій, встановлених у друзів. Для цього потрібно зателефонувати на номер 0660, натиснути на «шістку» і ввести номер телефону – далі ви почуєте перелік мелодій, яким користується обраний абонент.Скористайтеся підказками та замовте аналогічну мелодію собі.

Сервіс «Комерсант-FM. Головні новини"

Незвичайний сервіс «Комерсант-FM. Головні новини» - замість гудків ви чутимете новинні зведення. Головною відмінністю сервісу є безкоштовність, ви сплачуєте лише абонентську плату за базову послугу.

Сервіс «Мелодія в подарунок»

Приємний сервіс «Мелодія в подарунок» дозволяє робити музичні подарунки своїм друзям. Управління подарунками здійснюється через веб-інтерфейсс. Отримувач подарунка має підтвердити згоду на отримання мелодії – її буде сплачено саме з вашого балансу. Що стосується базової послуги «Персональний гудок», то вона оплачується вашими друзями самостійно.

Сервіс «Своя мелодія»

Не влаштовують мелодії із загального музичного банку? Тоді скористайтеся сервісом «Своя мелодія» та запишіть свій трек. Для запису зателефонуйте на номер 0660.

Сервіс «Тест-драйв»

Безкоштовний сервіс «Тест-драйв» дозволяє безкоштовно та лише один раз випробувати послугу «Персональний гудок» протягом 7 днів. Безкоштовна версія підключається командою 606 та відключається командою 60612. Починаючи з 8-го дня, почнеться списання абонентської плати в стандартному розмірі. Інші особливості послуги «Персональний гудок»:

  • Працює тільки в домашньому регіоні;
  • Мелодія за замовчуванням – «Гімн Мегафон»;
  • Необхідне повторне перепідключення послуги після виходу з добровільного блокування або втрати SIM-карти з її блокуванням;
  • Доступна на будь-яких тарифних планах.

Детальнішу інформацію ви можете отримати на офіційному сайті Мегафона або за телефоном довідкової служби 0500.

Як підключити персональний гудок на Мегафоні

Якщо ви хочете чути певні мелодії при здійсненні вихідних дзвінків, підключіть послугу за допомогою автоінформатора за номером 0660, за допомогою команди 66011 або шляхом відправки порожнього SMS- повідомлення на сервісний номер 0660.

Як відключити персональний гудок на Мегафоні

Для відключення послуги «Персональний гудок» зателефонуйте на сервісний номер 0660 або наберіть USSD-команду 66012. Пам'ятайте, що налаштування послуги зберігаються протягом 90 днів після її відключення – у вас завжди є можливість підключити послугу заново зі збереженими налаштуваннями.