«Сервіс-гід» Мегафон

Anonim

Сервіси самообслуговування оточили нас з усіх боків. Нам пропонується віддалене банківське обслуговування, онлайн-кредитування, особисті кабінети, управління держпослугами та багато іншого. Не залишився осторонь і стільниковий зв'язок від Мегафона, яким можна керувати зі свого комп'ютера, не виходячи з дому. Що таке «Сервіс-Гід» від Мегафона? Це особистий кабінет для керування своїм номером та отримання інформації про дії та витрати

У рамках даного огляду ми докладно розглянемо можливості «Сервіс-Гіда», навчимо вас отримувати пароль на вхід, а також розповімо про нову версію «Особистого кабінету» та управління своїм номером з мобільних пристроїв та модемів.

Увійти до Сервіс-гід Мегафон

https://lk.megafon.ru/

Що таке «Сервіс-гід» Мегафон

«Сервіс-гід» від Мегафона – це унікальний сервіс, що дозволяє керувати своїм номером у самостійному режимі, не вдаючись до допомоги консультантів абонентської служби або офісів обслуговування. Для доступу до «Сервіс-Гіда» потрібно отримати пароль, тоді як логіном буде виступати ваш номер телефону. Що дозволяє робити цей унікальний та надзвичайно корисний сервіс?

  • Замовляти деталізацію дзвінків;
  • Переглядати списки платежів;
  • Підключати та відключати різні послуги та опції;
  • Управляти своїм тарифним планом;
  • Переглядати раніше замовлені звіти;
  • Управляти мобільними передплатами;
  • Встановлювати переадресацію дзвінків без доступу до телефону;
  • Відправляти SMS-повідомлення;
  • Переглядати залишки включених пакетів;
  • Встановлювати блокування;
  • Виконувати прив'язку банківських карток;
  • Керувати платежами.

Также, абонентам Мегафона сподобається можливість самостійно виявляти шляхи витоку коштів. Для цього слід заглянути до списку підключених послуг, виявляючи непотрібні послуги з абонентською платою або скористатися пунктом замовлення деталізації, де будуть вказані всі витрати за вибраний період. І найголовніший плюс – не потрібно «висіти на лінії» в очікуванні відповіді абонентської служби або бігати офісами обслуговування.

Система «Сервіс-Гід» є веб-інтерфейсом, за допомогою якого і здійснюється управління номером. Для зручності абонентів усі інструменти розбиті за окремими категоріями. Також, вас порадує нова версія системи самообслуговування «Особистий кабінет Мегафон», яка відрізняється більш продуманим та наочним інтерфейсом.Перейти в новий інтерфейс можна прямо з «Сервіс-Гіда».

Як підключити «Сервіс-гід» від Мегафона на телефоні

Реєстрація у старій версії під назвою «Сервіс-Гід» не проводиться. Абоненти автоматично отримують доступ до нового «Особистого кабінету», Для отримання пароля наберіть USSD-команду 10500.

Як підключити «Сервіс-гід» Мегафон на інших пристроях

Якщо ви хочете скористатися системою «Сервіс-гід» на планшеті або модемі, то вам слід розібратися в можливостях вашого обладнання. Якщо воно дозволяє відправляти USSD-команди, наберіть 10500 і зачекайте на отримання пароля у вигляді SMS. Якщо ж можливості відправити USSD-команду немає, отримайте пароль за допомогою SMS – дана можливість представлена ​​у всіх мобільних пристроях, у тому числі в планшетних ПК з підтримкою SIM-карток.

Також власники смартфонів і планшетних ПК можуть скористатися додатком «Особистий кабінет Мегафон» - його можна завантажити з магазину програм для своєї мобільної платформи.

Для доступу до системи самообслуговування через програму використовуються номер телефону та пароль

Мегафон «Сервіс-Гід» - вхід до системи самообслуговування

Вхід до системи «Сервіс-Гід» від Мегафону більше не працює, всі дії здійснюються через «Особистий кабінет» - доступ до нього здійснюється за посиланням https://lk.megafon.ru/.