Золоті номери Мегафон

Anonim

Золотий номер є ні що інше, як номер з гарною послідовністю цифр. Коштує досить дорого, що пов'язано з ухилом на певну категорію абонентів. Такі номери є і у оператора Мегафон – їх може придбати кожна людина, яка має у своєму розпорядженні круглу суму коштів Давайте розберемося, чи взагалі потрібний комусь золотий номер і що потрібно для його покупки?

Чи варто купувати золотий номер

Найчастіше золоті номери купуються підприємцями та представниками великих компаній. Таким людям потрібна впізнаваність, тому номер має запам'ятовуватися з першого прочитання.Крім того, володіння гарним номером вказує на солідність тієї чи іншої людини. Красива послідовність цифр добре виглядатиме на візитній картці, чого не скажеш про звичайний номер.

Золоті номери потрібні і самим організаціям. І в цьому випадку також переслідується мета підвищення впізнаваності - запам'ятавши красивий номер однієї компанії, людина навряд чи згадає незабутній номер конкурентів. Завдяки цьому з'являється можливість розширення своєї клієнтської бази. Крім того, гарний номер потрібен:

  • Для публікації на візитках компанії;
  • Для публікації у зовнішній рекламі;
  • Для публікації у ЗМІ.

Впізнаваний і незабутній номер у рекламі дуже важливий. Вся справа в тому, що сучасна людина живе у світі, буквально переповненому рекламною інформацією. І він старанно її уникає.Тому хороша реклама повинна сприйматися з одного погляду - і за це відповідає, в першу чергу, контактний номер телефону, що є красивою послідовністю цифр. Адже споживач реклами повинен не лише побачити номер, а й запам'ятати його.

Гарні золоті номери Мегафону купуються і приватними особами, які мають у своєму розпорядженні зайві кошти. Для чого це потрібно? Хоча б для швидкого обміну контактами – як ми вже казали, гарні номери запам'ятовуються з першого погляду. Також зменшується ймовірність здійснення помилки при проведенні платежу в терміналі або банкоматі.

Напевно, у вашій книзі контактів є абоненти, з якими ви спілкуєтеся найчастіше. Для безлімітного спілкування з одним або двома обраними абонентами існує опція Улюблений номер.

Як правильно вибрати золотий номер Мегафон

Вибираючи золотий номер від Мегафона, потрібно орієнтуватися на наявність у ньому красивих послідовностей цифр.Наприклад, тут можуть зустрічатися 2 або 3 однакові цифри, що йдуть поспіль, або їх послідовні поєднання - 9595, 5959, 5599 і багато інших. Нерідко цифри номера добре поєднуються з федеральним префіксом. Якщо ви відчуваєте труднощі з вибором хорошого золотого номера, скористайтеся допомогою колег або близьких – так ви зможете дізнатися про думку сторонніх людей і вибрати найбільш гідний варіант.

Також ви можете скористатися інструментами з підбору номерів на офіційному сайті Мегафону – тут можна підібрати номер за датою, маскою, схожістю, за красивим хвостом, за улюбленим числом та багатьма іншими ознаками. На сайті представлені і списки красивих номерів, що реалізуються.

Де купити золотий номер Мегафон

Для того, щоб купити золотий номер від Мегафона, зверніться до найближчого офісу обслуговування або відвідайте офіційний сайт оператора. Саме на сайті та представлений пристойний вибір красивих номерів із золотої категорії.Покупка супроводжується вибором формату SIM-картки та підбором тарифного плану.

Схожим чином здійснюються покупки і в офісах, але тут просто може не виявитися нормальний номер – простіше виконати замовлення через сайт, з доставкою номера до обраного офісу. Нагадаємо, що повідомити потрібних абонентів про зміну номера можна за допомогою послуги Ваш новий номер на Мегафон.

Як купити зайнятий золотий номер у власника

Сподобався чийсь номер, і ви хочете його викупити? Тоді вам слід зробити наступні кроки:

  • Зв'язатися з абонентом та запропонувати йому викуп номера;
  • Договоритися про вартість викупу;
  • Зустрітися та звернутися до найближчого офісу обслуговування для документального переоформлення номера.

Проста передача SIM-картки не є придбанням номера, оскільки SIM-картки легко відновлюються все в тих же офісах – ви ризикуєте залишитися без номера та без грошей.Тому документальне переоформлення є обов'язковим Вартість зміни власника вам буде озвучена в номері, що стосується особистих домовленостей про вартість викупу, то вони так і залишаються особистими – оператор Мегафон та офіси обслуговування не мають до цього жодного відношення.