Корпоративні тарифи Мегафон для юридичних осіб

Anonim

Стільникові оператори досить часто «зачісують» свої тарифні плани, роблячи їх вигіднішими для себе та абонентів. Водночас, вони закривають старі тарифи, підключитися до них більше не можна. Сучасні корпоративні тарифи Мегафон відрізняються не лише простотою, а й гнучкістю. Їх залишилося всього три, але й цього достатньо для потреб переважної більшості абонентів.

Непублічні корпоративні тарифи Мегафону

Існують так звані закриті тарифи, створювані спеціально під певних клієнтів. Вони передбачають особливі умови обслуговування, цікаву тарифікацію та незвичайну послугу – реально безлімітний інтернет без жодних «галочок».Вони підключаються великим корпоративним клієнтам, яким тісно в рамках традиційних тарифних планів. Для звичайних абонентів вони недоступні.

Безлімітні корпоративні тарифи Мегафон по всій Росії, на всі номери - таке існує насправді, питання тільки в тому, кому надаються такі шикарні умови і яка плата за таке преміальне обслуговування. Також в інтернеті працюють люди, які продають сім-картки з непублічними корпоративними тарифами Мегафона. підключення складно. Люди стверджують таке:

  • «Ліві» сім-карти часто блокуються;
  • Умови обслуговування не відповідають дійсності;
  • З рахунків цих сім-карт часто зникають гроші;
  • Безліміти виявляються лімітованими.

Також це ціле поле діяльності для шахраїв – вони нерідко грають на проблемах людей, які потребують реально безлімітного інтернету, пропонуючи сім-картки зі звичайними тарифами за великі гроші.

Поточна ситуація з корпоративними ТП

Сучасні тарифи Мегафон для корпоративних клієнтів приведені до єдиного виду для всіх регіонів. Якщо ми заглянемо на регіональні сайти, то побачимо, що тарифні плани, послуги та акції однакові для всіх регіональних абонентів. Будь то Самара, Поволжя, Єкатеринбург, Саратов, СПб, Москва і Московська область, Урал або інші області/краї, найменування тарифів будуть однаковими – різняться лише умови обслуговування.

Також Мегафон закрив старі тарифи для корпоративних клієнтів. "Безліміт VIP", "Фреш", "Все для бізнесу", "Безлімітний корпоратив" та багато інших ТП канули в небуття - оператор привів все до єдиного стандарту, будь то умови для абонентів з Санкт-Петербурга або Чукотського автономного округу.

Корпоративні тарифи для фізичних осіб

Те, що зазначено в заголовку цього розділу, дійсно можливо. Для цього в мережі Мегафона передбачена програма «Наші люди».

  • Співробітник компанії отримує сертифікати;
  • Сертифікати передаються потенційним споживачам (родичі або інші співробітники, які не мають доступу до корпоративного зв'язку);
  • На отримані сертифікати люди набувають SIM-картки з корпоративними тарифами Мегафона, що діють в даний момент.

Один співробітник може отримати не більше семи сертифікатів до рук, на кожен документ оформляється максимум п'ять сімок.

Таким чином, підключитися до корпоративного зв'язку Мегафону можна тільки в тому випадку, якщо на руках є сертифікат – і для цього не потрібно бути клієнтом з розряду ВІП, потрібно мати родичів або колег, які працюють на підприємстві, де діє програма "Наші люди".

Діючі корпоративні тарифи Мегафону

Наразі в мережі Мегафону діють такі тарифні плани:

  • «Корпоративний безліміт»;
  • «Мегафон-Онлайн Корпоративний»;
  • «Мобільний інтернет для контрольно-касової техніки».

Давайте складемо докладні описи тарифів.

Тариф «Корпоративний безліміт»

Перед нами гнучкий тарифний план «Корпоративний безліміт» 2017 року, що настроюється. У наступні роки умови обслуговування можуть змінитись – відстежуйте зміни на нашому сайті або на сайті оператора. Наприклад, тариф Мегафону «Корпоративний безліміт» 2016 року не має особливих відмінностей від сучасної версії, але зміни можуть відбутися будь-якої миті.

Цей тарифний план налаштовується. Він передбачає такі умови обслуговування, від яких залежить абонентська плата:

  • Кількість міну т – від 300 до 5000;
  • Кількість трафіку – від 4 до 30 Гб;
  • Зона дії для голосового зв'язку – «Домашній регіон», «Домашній регіон + міжмісто» та «Домашній регіон + Міжмісто + Поїздки Росією»;
  • Зона дії для інтернету – «Домашній регіон» та «Домашній регіон + Поїздки Росією».

Абонентська плата коливається від 370 до 1400 руб./міс., в залежності від обраної комбінації.

Ось кілька прикладів:

  • Тариф з 300 місцевими хвилинами та 4 Гб місцевого інтернету – 370 руб./міс.;
  • Версія на 600 хвилин по Росії (домашній + міжмісто) і 10 Гб у поїздках по Росії – 650 руб./міс.;
  • Тарифний план на 1500 хвилин по Росії, у тому числі у внутрішньомережевому роумінгу, а також 20 Гб інтернету по всій Росії – 1070 руб./хв.

Вартість місцевого зв'язку понад пакет становить 1, 2 руб./хв., по Росії - 3 руб./хв. Відправка місцевих SMS та на номери Мегафона по всій країні – 1, 2 руб./шт., на номери інших операторів по країні – 2 руб./шт.

Розглянемо вартість міжнародних викликів на тарифі «Корпоративний безліміт» від Мегафону. Дзвінок до країн СНД, а також до Абхазії, Грузії та Південної Осетії, обійдеться в 12 руб./хв. Виходять на європейські номери, у тому числі на телефони Туреччини та Ізраїлю, коштують 18 руб./хв. Якщо потрібно зателефонувати до Канади чи США, вартість дзвінка становитиме 25 руб./хв., на номери азіатських країн – 50 руб./хв. Інші напрямки – 60 руб./хв.

Тариф «Корпоративний безліміт» від Мегафону цікавий тим, що тут можна підключити міський номер. Телефон із кодом 499 коштує 250 руб./ міс., з кодом 495 - 495 руб. / міс. Також існує можливість підключитися до програми «Знижка за стаж», що дозволяє отримати знижку від 20% у вигляді повернення на рахунок при довгостроковому використанні послуг зв'язку.

Тариф «Мегафон-Онлайн Корпоративний»

Спеціально для тих абонентів, яким потрібно бути онлайн у будь-якому місці та в будь-який час, було створено спеціальний корпоративний тариф. Вартість інтернету на ньому становить 1 руб./Мб без урахування знижки. Зменшити витрати на трафік дозволяють опції:

  • «Інтернет для справи S» - 5 Гб за 350 руб./міс.;
  • «Інтернет для справи M» - 10 Гб за 590 руб./міс.;
  • «Інтернет для справи L» - 20 Гб за 890 руб./міс.;
  • «Інтернет для справи XL» - 40 Гб за 1290 руб./міс.
Також передбачені опції для продовження трафіку - до 4 Гб за 300 рублів. Сам трафік може витрачатися по всій території Росії. А доступ на сайти РБК, Відомостей і Комерсанта взагалі надається абсолютно безкоштовно і безлімітно.

Тариф «Мобільний інтернет для контрольно-касової техніки»

Згідно 54-ФЗ, майже всі підприємці (за винятком деяких категорій) повинні використовувати онлайн-каси. Якщо мова йде про точку продажу, не підключеної до інтернету, найпростіше скористатися спеціальним корпоративним тарифом. -кас на швидкості 32 кбіт/сек - відмінний ефект економії коштів для бізнесу.

Як перейти на корпоративний тариф Мегафону

Для того щоб виконати перехід, зверніться до фахівця, відповідального за зв'язок у вашій компанії. Якщо ви збираєтеся організувати корпоративний зв'язок, зверніться до офісу обслуговування абонентів для укладення договору. Одночасно з цим ви зможете придбати необхідну кількість SIM-карток.

Перейти з корпоративного тарифу Мегафона на звичайний легко – для цього необхідно вийти з корпоративного договору, звернувшись до особи, відповідальної за зв'язок у вашій компанії. Якщо ви і є ця особа, зверніться до офісу оператора з документами.