Як взяти кредит на Мегафоні

Anonim

Існує безліч способів поповнити баланс свого мобільного телефону. У всіх є банківські картки, у магазинах стоять банкомати та платіжні термінали, а в інтернеті працюють електронні платіжні системи. Незважаючи на це, у найвідповідальніший момент гроші закінчуються, і поповнити рахунок нічим чи ніде.

Як взяти кредит на Мегафоні і що для цього потрібно? Розглянемо кілька корисних послуг:

  • «Плати коли зручно»;
  • "Обіцяний платіж".

Обидві послуги дозволять спілкуватися «в кредит».

Кредит довіри на Мегафон - як взяти

Сегодня послуга Кредит довіри перейменована в «Плати будь-коли». Вона орієнтована тих, хто хоче спілкуватися, не замислюючись про своєчасне поповнення рахунку. Послуга надає нам своєрідний кредитний ліміт, який розраховується за спеціальною формулою – розрахунки мають щомісячний характер. Завдяки кредитному ліміту, ми можемо користуватися послугами зв'язку навіть при негативному балансі

Якщо ми підключимо на свій номер послугу «Плати коли зручно», баланс відображатиметься за новим – трьома рядками. Передбачено три окремі суми:

  • Доступно – загальна доступна сума, що складається з реального балансу та ліміту;
  • Наданий ліміт – тут бачимо виділений нам ліміт коштів;
  • Баланс – цей реальний баланс.

Якщо реальний баланс стане негативним, то до повідомлення буде додано дату, до якої потрібно позбутися заборгованості, що утворилася. Крім того, якщо заборгованість за минулий період (минулий місяць) виявиться не погашеною, то 21 та 26-го числа на телефон надійдуть повідомлення з проханням поповнити рахунок. В іншому випадку номер підлягає блокуванню.

Для підключення послуги «Плати коли зручно» наберіть USSD-команду 5501 або надішліть SMS з текстом «1» (без лапок) на номер 5050. Ще один спосіб підключення – надіслати SMS з текстом «Прошу підключити кредит довіри» на номер довідкової служби 0500.

Послуга «Плати коли завгодно» трохи заплутана, тому ми пояснимо, як взяти гроші в борг на Мегафоні іншим способом. Для цього можна скористатися послугою «Обіцяний платіж». З її допомогою ми можемо поповнити свій баланс на 50 рублів, 150 рублів і 300 рублей Через три дні сума спишеться, тому за ці три дні потрібно знайти спосіб внести платіж.В іншому випадку, номер заблокується і ми залишимося без зв'язку. Щоб перевірити доступність послуги «Обіцяний платіж», слід набрати USSD-команду 106. Через кілька секунд мережа розповість про доступність послуги та про максимально доступну суму, яка може надійти на телефон.

Що стосується комісії, то вона становить 5 рублів при сумі платежу в 50 рублів, 15 рублів при сумі платежу в 100 рублів і 20 рублів при сумі платежу в 300 рублів. Якщо потрібно взяти гроші в кредит, надішліть SMS із сумою (50, 150 або 300) на номер 0006. Також ви можете скористатися USSD-командою 106 або активувати «Обіцяний платіж» у своєму «Особистому кабінеті».

Умови надання кредиту

Послуга «Плати коли зручно» доступна всім абонентам, які не користуються корпоративними тарифними планами. Але є й деякі обмеження - абонент не повинен мати заборгованості за іншими номерами, з моменту покупки SIM-картки має пройти більше 90 днів, середній розмір витрат на зв'язок за останні три місяці повинен становити не менше 170 рублів.Також послуга недоступна тим, чи користується послугою «Обіцяний платіж» - вони несумісні (і навпаки).

Що стосується послуги «Обіцяний платіж», то тут максимальний розмір платежу вираховується все в тому самому автоматичному режимі. На оплату рахунку дається три дні. Активувати платіж у сумі 50 рублів можна за негативному балансі до -40 рублів, суму 150 рублів – при балансі до -100 рублів, суму 300 рублів – при балансі до -250 рублів. Якщо баланс нижче заданих значень, суму активувати не вийде.