Мобільний портал Мегафон знімає гроші

Anonim

Загальноросійський оператор стільникового зв'язку Мегафон надає нам не тільки послуги зв'язку, але й дає доступ до інформаційно-розважального контенту. Для цього в мережі працює Мобільний портал Мегафон, призначений для тих, хто любить користуватися додатковими сервісами. Незважаючи на безкоштовність порталу, багато абонентів помічають списання коштів зі своїх рахунків. І спробуємо розібратися, чому так відбувається. У рамках цього огляду ми обговоримо:

  • Чому знімають гроші за використання «Мобільного порталу Мегафон»;
  • Як вимкнути «Мобільний портал Мегафону»;
  • Як оформити повернення коштів.

Також буде порушена тема власної фінансової безпеки.

За що знімає гроші «Мобільний портал Мегафон»

Сам по собі «Мобільний портал Мегафон» є безкоштовним. Його не потрібно підключати – він доступний усім абонентам цього оператора за адресою http://m.megafonpro.ru/. Більше того, на його сайт можна зайти через будь-якого іншого провайдера. Інша річ, що в цьому випадку буде доступним не весь функціонал. На «Мобільному порталі» ми знайдемо розділ з новинами, розділ з погодою, розділ з інформацією про поточні курси валют. Також тут є:

  • Сервіс мобільних знайомств;
  • Розділ з контентом для дорослих;
  • Розділ з цікавими книгами;
  • Мобільні передплати;
  • Розділ з доступом до поштового сервісу оператора Мегафон.

Є і деякі інші розділи, з якими ми можемо ознайомитися на сторінках порталу. Поки ми читаємо новини, жодних списань не буде. Але варто почати користуватися будь-яким контентом, як ми виявимо, що за нього почнуть списуватись гроші. «Мобільний портал Мегафону» знімає гроші саме за контент– за ігри, мелодії, відеоролики, інші сервіси. Також гроші знімаються за встановлення фотографії в розділі «Спілкування».

До речі, перед списанням тієї чи іншої суми ми побачимо відповідне повідомлення – воно з'явиться на сторінці з контентом. Якщо ми підтвердимо бажання отримати контент, з нашого рахунку буде списано ту чи іншу суму. Що стосується мобільних підписок, то вони взагалі передбачають регулярне списання коштів – потрібно думати головою, перш ніж активувати ту чи іншу підписку.

Підсумковий висновок такий – у всіх списаннях винні виключно абоненти, які рідко знайомляться з принципами тарифікації тих чи інших послуг.У результаті вони підписуються на регулярне отримання контенту та страждають від грошових списань, що спустошують рахунок. Причому в цих списаннях прийнято звинувачувати оператора, а не самого себе.

Як припинити зняття грошей за «Мобільний портал»

Ми вже знаємо, чому зникають кошти з наших рахунків. Але як вимкнути «Мобільний портал Мегафону», який знімає гроші з мобільного телефону? Сам портал не відключається, зате ми можемо відключити всі наявні підписки – для цього слід скористатися «Особистим кабінетом», отримавши пароль за допомогою USSD-команди 10500 . Далі проходимо у розділ з послугами та відключаємо там усі наявні передплати. Після цього ми помітимо, що списання коштів припинилися.

Не вдається відключити підписки через «Особистий кабінет»? Тоді вам слід скористатися допомогою консультантів, зателефонувавши за номером 0500 – вони не лише допоможуть вимкнути непотрібні передплати та послуги, а й підкажуть, за що з вас знімають гроші.Аналогічну допомогу можуть надати консультанти в офісах обслуговування Мегафона – не забудьте прихопити паспорт.

Як повернути гроші за «Мобільний портал Мегафон»

Ви не розібралися з умовами надання послуг «Мобільного порталу Мегафон» та виявили, що з вас знімають гроші? Тоді вам потрібно буде вимкнути всі підключені платні передплати. Але як нам повернути кошти? Не треба телефонувати за номером 0500, погрожувати консультантам фізичною розправою та звинувачуючи їх у крадіжці – можна зробити простіше, відвідавши найближчий офіс та залишивши там письмову претензію. Оператор Мегафон ставиться до своїх клієнтів максимально лояльно. Тому, при подачі претензії, ми можемо розраховувати на повернення грошей

Тут потрібно розуміти, що повернення відбудеться лише в тому випадку, якщо ви максимально докладно опишете ситуацію і поясніть, що скористалися сервісом помилково.Надалі, якщо ви знову скористаєтеся «Мобільним порталом», у поверненні грошей, швидше за все, буде відмовлено – повторні претензії задовольняються вкрай рідко.

Як уникнути необґрунтованих списань і назавжди відмовитися від підписок

Вибираючи оператора зв'язку, зверніть увагу на віртуальних операторів. Повна відсутність мобільних підписок та рекламних розсилок – це гарна перевага молодого оператора Тінькофф Мобайл. Абоненти інших операторів від них буквально знемагають. Варто пройти за якимось посиланням в інтернеті - і ось на номері висить підписка, що знімає від 3 руб/добу і більше. Також у мережі можна нарватися на шахрайські підписки, що загрожують втратою значно більших сум. Від них не захищені навіть найпросунутіші абоненти.

Підключившись до Тінькофф, ви назавжди забудете про мобільні підписки (у тому числі шахрайські) і рекламні розсилки – їх тут просто немає. Оператор дарує всім абонентам перший місяць зв'язку безкоштовно – 600 хвилин розмов та пакет гігабайт.Також абоненти цього оператора добре захищені від шахраїв через відсутність послуг мобільної комерції. Втомилися від постійних списань, що спустошують рахунок? Перейдіть в Тінькофф і забудьте про них.

В Тінькофф Мобайл послуги підключаються тільки через мобільний додаток і тільки руками самих абонентів. Немає тут і нав'язаних послуг, які часто переходять з безкоштовних до платних.

Безперечною перевагою стане відсутність SMS-розсилок. Оператор не співпрацює з рекламодавцями і не просуває свої продукти через SMS, завдяки чому абоненти позбавлені нав'язливого спаму. Повідомлення про нові продукти публікуються лише на офіційному сайті. Тінькофф Мобайл - оператор без прихованих підписок та розсилок.

Управління послугами здійснюється за допомогою мобільного додатка. Тут підключаються:

  • Віртуальні номери – наприклад, для публікації оголошень;
  • Яндекс.Музика, Звук та BOOM – доступ до мільйонів треків без реклами;
  • Онлайн-кінотеатри Okko та Megogo – тисячі фільмів та серіалів;
  • Визначник прихованих номерів та АнтіАОН – дві корисні послуги.

Підключення послуг здійснюється лише за бажанням абонентів, але ніяк не самим оператором.