Мегафон «Турбо кнопка»: як підключити

Anonim

Послугами мобільного доступу до Інтернету користуються мільйони абонентів Мегафона. На їхній вибір представлений досить великий вибір опцій та тарифів, розрахованих як на економічних користувачів, так і на тих, хто не шкодує трафіку та грошей. Але трафік часто закінчується, що потребує додаткових опцій. Турбо-кнопка на МегаФоні, представлена ​​лінійкою опцій «Продовж швидкість» дозволить отримати додатковий пакет швидкісного трафіку.

Опис опцій

Турбо-кнопка від Мегафона є пакетом опцій «Продовж швидкість». Ці опції розраховані на тих, хто користується швидкісним мобільним інтернетом.Оператор пропонує своїм абонентам відразу кілька тарифних планів та додаткових опцій для оперативного доступу до мережі. Вони відрізняються обсягами трафіку та пакетами стандартних послуг зв'язку (тут маються на увазі дзвінки та SMS). Наприклад, для смартфонів пропонуються опції з обсягом трафіку від 70 Мб на добу до 3 Гб на місяць. Для планшетних ПК приготовлено лінійку «Інтернет Планшет» з обсягами від 1, 5 до 4 Гб/місяць.

Для найвибагливіших споживачів з модемами та роутерами створені окремі опції з трафіком від 16 до 36 Гб (в тому числі є цікаві варіанти, що пропонують нічний безліміт у період з 01-00 до 06-59). Вибираючи відповідну опцію від Мегафона, ми рідко замислюємося про будь-які турбо-кнопки – більшість абонентів навіть не виробляє пакети, що видаються.

Зазвичай до кінця оплаченого періоду ще залишається кілька сотень мегабайт. Лише деякі люди примудряються витратити все, що було запропоновано їм у рамках послуг та тарифних планів.Саме вони хочуть знати, як підключити турбо-кнопку на МегаФоні. Ось особливості лінійки «Продовж інтернет»:

  • Кілька турбо-кнопок на вибір абонентів Мегафона, що відрізняються обсягом трафіку;
  • Турбо-кнопки діють до вироблення наданого їм пакету або до настання дії основного пакета;
  • Не діють щодо безлімітів – там вони ні до чого.

Якщо ви хочете знати, як підключити турбо-кнопку на Мегафоні, ознайомтеся з наявними пропозиціями. Їх всього чотири:

  • Продовж швидкість 1 Гб – ця турбо-кнопка орієнтована на всі тарифи серії «Все включено» та на інтернет-опції. Її вартість складає 175 рублів. Термін дії – до 30 днів;
  • Продовж швидкість 5 Гб – велика турбо-кнопка від Мегафона для марнотратних користувачів. Тут пропонуються 5 Гб трафіку за 400 руб. / Місяць. Пропозиція дійсна для всіх інтернет-тарифів та опцій;
  • Автородження – 200 Мб за 30 рублів, працює автоматично до вичерпання виділеного пакета.

Таким чином, кожен користувач зможе активувати турбо-кнопку на МегаФоні на свій смак. Якщо не хочеться замислюватися про трафік, слід скористатися опцією «Автопородження».

Підключення та команди

Давайте розберемося, як увімкнути турбо-кнопку на Мегафоні. Найпростіший варіант – відвідати «Особистий кабінет», але для нього знадобиться мережевий доступ Також можна скористатися мобільним додатком або вказати свій телефон на офіційному сайті, у формі замовлення турбо- кнопки на інтернет від Мегафона - залишиться лише підтвердити свої наміри через SMS.

Далі розпишемо команди турбо-кнопок від Мегафона, необхідні для підключення опцій:

  • Продовж швидкість 1 Гб – набираємо 37011 або відправляємо SMS з цифрою 1 на безкоштовний номер 05009061;
  • Продовж швидкість 5 Гб – набираємо 37021 або відправляємо SMS з цифрою 1 на короткий номер 05000962;
  • Автородження – підключається через ЛК.

Вимкнення відбувається автоматично – за вичерпанням пакетів трафіку, а також після закінчення терміну дії.