Конференц-зв'язок Мегафон

Anonim

Розмовляти по мобільному телефону можна не лише вдвох, а й уп'ятеро. Для цього не потрібно використовувати гучний зв'язок і збиратися в одній кімнаті. Достатньо використовувати послугу «Конференц-зв'язок» від Мегафону. Послуга дозволяє об'єднати в одній розмові до п'яти абонентів Завдяки цьому, ви зможете організувати колективну розмову зі своїми друзями та близькими. Для великих компаній корисною буде послуга Онлайн-конференція.

Послуга надання конференц-зв'язку працює в мережі Мегафон досить давно. Інша річ, що мало хто з абонентів знає, що це таке.Тим не менш, послуга є, надається вона безкоштовно та відкриває перед абонентами Мегафону нові можливості. Спробуємо розібратися, як працює ця послуга та як керувати колективною розмовою.

Опис послуги

Назва послуги «Конференц-зв'язок» говорить сама за себе – послуга дозволяє підключати до однієї розмови відразу кілька абонентів. Завдяки їй можна обговорити зі своїми колегами ділові плани, поговорити з друзями про майбутнє збіговисько на природі або просто поговорити з подругами – жіночій частині абонентів припаде до душі можливість здійснення колективного виклику.

Для того щоб скористатися послугою «Конференц-зв'язок», потрібно мати у своєму розпорядженні телефон, який підтримує цей функціонал. Перевірити наявність дуже легко:

  • Зателефонуйте будь-якому абоненту;
  • Дочекайте його відповіді;
  • Натисніть на цифру «2» і спробуйте зателефонувати другому абоненту (перший виклик буде утримано);
  • Під час розмови з другим абонентом натисніть клавішу «3» - якщо ваш телефон підтримує функцію конференц-зв'язку, ви зможете поговорити утрьох.

Після перевірки ви можете спробувати підключити до розмови наступного абонента.

Під час проведення конференції ви зможете керувати розмовою та вступати до приватних розмов зі своїми співрозмовниками. Для приватної розмови потрібно послідовно натиснути клавішу «2», клавішу з номером першого підключеного співрозмовника (наприклад, «1») та клавішу виклику. Щоб повернутися з приватної розмови до спільної розмови, натисніть клавішу «2» та клавішу виклику.

Чи може якийсь абонент самостійно вийти з конференції? Звичайно, може – для цього йому досить просто завершити виклик.Якщо ви бажаєте примусово видалити співрозмовника із загальної розмови, натисніть на клавішу «1», клавішу з номером співрозмовника (за чергою підключення) та клавішу надсилання дзвінка.

Скільки коштує послуга «Конференц-зв'язок»? Головною її перевагою є безплатність – жодної абонентської плати не передбачено Що стосується оплати з'єднань, то тут все залежить від напрямків ваших дзвінків. Наприклад, один дзвінок може здійснюватися за рахунок включених внутрішньомережевих хвилин, а інший тарифікуватися як дзвінок на МТС Калінінграда.

Викликані абоненти, при знаходженні в домашній зоні, нічого не платять. Якщо ж абонент знаходиться в роумінгу, то він оплачує вхідний дзвінок за своїм тарифним планом.

Як підключити конференц-зв'язок на Мегафоні

Примітною особливістю послуги «Конференц-зв'язок» від Мегафон є те, що підключати її не потрібно – вже підключено всім абонентам, так як належить у розряді базових послуг.

Як відключити конференц-зв'язок на МегаФоні

Вимкнути послугу «Конференц-зв'язок» неможливо, оскільки вона входить до категорії базових послуг і не підлягає відключенню . До того ж, вона надається без будь-якої абонентської плати.