Послуга «Міжгород» від Мегафон: опис

Anonim

Окрема категорія абонентів потребує недорогих дзвінків міжгородом. В останні роки їхня вартість помітно знизилася, але на багатьох тарифах розцінки продовжують залишатися порівняно високими. У цьому огляді ми вивчимо міжмісто від Мегафон та обговоримо відповідні тарифні плани та опції. Тим більше, що за останні кілька років тут з'явилися справді класні пропозиції.

Діючі опції

Коли у Мегафона існувала опція «Година на міжмісто». Вона пропонувала воістину казкові умови для тривалих дзвінків до інших міст. Умови були такі – перша хвилина в рамках кожної години коштувала 60 рублів, решта всіх безкоштовно.Опція давно пішла до архіву, а її повний опис назавжди зник з офіційного сайту Мегафона. Давайте подивимося, чи існують сьогодні актуальні опції для міжгороду по Росії.

У Мегафона є тільки одна відповідна опція. Її назва – «Дзвони по Росії». Вона надається без абонентської плати та дарує вигідні умови для здійснення міжміських дзвінків. Тарифікація така - перша хвилина міжміської розмови коштує 15 рублів, з другої по десяту - безкоштовно, з 11-ї і далі - по 2, 5 руб/хв. Опція доступна для абонентів усіх тарифних планів, за винятком ТП «Зв'язок міст». .

Втім, для міжміська підійде і ще одна опція. Вона називається «Безлімітне спілкування». Ось її умови:

  • Абонентська плата – 10 руб/сутки.
  • Вартість підключення – 30 рублів (списується одноразово).
  • Местные звонки на Мегафон – безлімітно.
  • Дзвінки на Мегафон міжгородом – 100 хвилин на добу.

Якщо вам потрібно дзвонити в інші міста на номери Мегафона, ви можете сміливо підключити цю корисну опцію.

Діючі тарифи

Дешеві тарифи для міжгороду від Мегафона передбачають можливість дзвонити на будь-які мобільні та стаціонарні телефони в Росії за зниженими розцінками. Наш огляд відкриває тарифний план "Все просто". Він надається без абонентської плати, вартість місцевих дзвінків складає 1, 8 руб/хв. Міжмісто коштує 5 руб/хв, незалежно від оператора. Стільки ж коштують дзвінки до Криму та Севастополя, якщо вони здійснюються на телефони з російською нумерацією.

Далі наш огляд продовжують тарифи з лінійки «Включайся!». Вони включають безліч послуг зв'язку – це пакети хвилин, інтернет-трафік різного призначення, SMS-повідомлення та багато іншого.Орієнтовані вони на активних абонентів, які потребують інтернету та дзвінків, у тому числі по міжгороду.

Для наших потреб підходять такі тарифні плани:

  • «Включайся! Спілкуйся» – 500 хвилин на будь-які номери в Росії. Тобто, тут навіть немає такого поняття, як міжмісто. А ще тут включені безлімітні дзвінки всередині мережі по всій країні. Абонплата цілком доступна - 600 руб/міс.
  • «Включайся! Дивись» – підходить для частих дзвінків міжгородом. За 950 руб/міс абоненти отримують 1200 хвилин на будь-які трубки країни. Додайте сюди внутрішньомережевий безліміт і отримайте реально вигідну пропозицію від Мегафону.
  • «Включайся! Говори» - непоганий економваріант з абонплатою 500 руб/міс. Кількість хвилин у Росії становить 600 шт. Також є безліміт всередині мережі.
  • «Включайся! Преміум» – найбільший тариф, що підходить для частих дзвінків міжгородом.Включає 5000 хвилин за 3000 руб/міс та внутрішньомережевий безліміт. Пропозиція орієнтована на найвибагливіших клієнтів. Вартість міжміста тут найнижча серед усіх тарифних планів від Мегафону.

Змінити тарифний план, а також підключити або відключити представлені в огляді опції допоможе особистий кабінет Мегафону. Це найзручніший інструмент для керування зв'язком на своєму номері.