Як швидко додзвонитися до оператора Мегафон

Anonim

Користуючись послугами стільникового зв'язку, ми нерідко стикаємося з різними проблемами - відсутність зв'язку в тій чи іншій точці, незрозумілі списання, труднощі з додзвоном, плутанина з тарифами. Для отримання допомоги з цих та багатьох інших питань у стільникових мережах працюють служби підтримки. Присутня вона й у Мегафона – однієї з найбільших мереж у Росії. У цьому огляді ми розглянемо, як швидко додзвонитися до оператора Мегафону та отримати кваліфіковану допомогу у своїй проблемі.

Дзвонитися до оператора Мегафону

0500 або 8-800-550-05-00

Вирішуємо проблеми з дозвоном

Багато абонентів намагаються зрозуміти, як можна швидко додзвонитися до оператора Мегафона, не витрачаючи на це занадто багато часу. І справді, ми нерідко стикаємося із ситуаціями, коли додзвон у довідкову займає довгі хвилини. У деяких випадках служба підтримки буває настільки перевантаженою, що автовідповідач пропонує зателефонувати пізніше. Все це несказанно нервує абонентів, які мріють з'єднатися з оператором якнайшвидше.

Слід зазначити, що додзвонитися до оператора Мегафона за лічені секунди часто просто неможливо. І на це є низка цілком зрозумілих причин:

  • Щохвилинно оператору надходять десятки та сотні дзвінків, обробити які можна лише в порядку черги;
  • У будь-якій довідковій службі є годинник пік - є вони і в Мегафона;
  • Як правило, люди дзвонять у службу підтримки вдень, коли не сплять і не працюють – відповідно, завантаження оператора багато в чому залежить від напливів абонентів.
Багато абонентів, які бажають швидко додзвонитися оператору Мегафона, не хочуть розуміти, що в цей же момент на лінії можуть висіти й інші люди з якимись проблемами. І

обійти чергу не вдасться – треба терпляче чекати.

Правда, існує кілька підказок, що дозволяють швидко та безкоштовно додзвонитися оператору Мегафона:

  • Спробуйте зателефонувати в ранковий час – багато людей збираються на роботу або взагалі сплять, тому довідкова буде відносно вільна;
  • Можна спробувати додзвонитися до оператора в робочі години – абоненти можуть бути зайняті робочими питаннями, тому додзвон буде більш легким:
  • Не дзвоніть в обідній та вечірній годинник – це годинник пік;
  • Якщо автовідповідач просить почекати, спробуйте додзвонитися через 15-20 хвилин - цілком можливо, що хвиля дзвінків схлине.

Таким чином, способи швидко додзвонитися до оператора все-таки є – потрібно лише виявити терпіння та розуміння.

Основні телефонні номери

Для того, щоб додзвонитися на гарячу лінію Мегафона, слід скористатися безкоштовним коротким номером 0500. Тут вас зустріне балакучий автовідповідач, який надасть корисну для абонентів інформацію. Уважно слухаючи його підказки, ви дізнаєтеся, як з'єднатися з оператором – натискайте на відповідні цифри та чекайте на з'єднання. За умови, що ви знаходитесь у своєму регіоні, дзвінок буде безкоштовним.

Якщо під рукою немає телефону, підключеного до мережі Мегафона, додзвонитися оператору можна за альтернативним номером – візьміть до рук телефонну трубку та наберіть 8-800-550-05-00. Зверніть увагу, що цей телефон є клоном короткого номера, тому тут вас буде зустрічати все той же автовідповідач.

Також у мережі працює номер +7-926-111-05-00. На нього можна додзвонитися з будь-якої точки світу, але тільки з Мегафон. Тобто це номер для дозвону з міжнародного роумінгу – саме тут абонент може мати основні проблеми зі зв'язком. Обов'язково запишіть цей телефон у свою телефонну книгу, якщо збираєтесь у закордонну поїздку