Як розблокувати номер телефону Мегафон

Anonim

Компанія Мегафон пропонує своїм абонентам великий комплекс послуг. Ними можна користуватися будь-якої доби. Але іноді доступ до послуг зв'язку виявляється обмеженим. Трапляється це з різних причин, як з ініціативи абонента, і з ініціативи оператора. Давайте подивимося, як розблокувати номер на мегафоні, якщо він з якихось причин виявився заблокованим. При цьому ми розглянемо причини появи блокування.

Блокування за балансом

Найпростіший тип блокування на МегаФоні – за балансом. Поки на рахунку є кошти, можна спокійно розмовляти та користуватися послугами зв'язку.Як тільки баланс стане нульовим або негативним, доступ до послуг зв'язку буде заблокований Для того щоб розблокувати номер на МегаФоні, достатньо просто поповнити свій рахунок будь-яким зручним способом – блокування має знятися автоматично.

Якщо номер не вдається розблокувати навіть після того, як ви поповнили свій рахунок, спробуйте виконати такі дії:

  • Вимкнути та знову ввімкнути мобільний телефон;
  • Зателефонувати на номер довідкової служби Мегафона 0500 та попросити допомогу у консультантів;
  • Звернутися до найближчого офісу обслуговування Мегафону щодо стану свого номера.

Як показує практика, щоб розблокувати свій номер після обнулення рахунку, досить просто почекати.

Добровільне блокування

Від'їжджаючи у відпустку, можна залишити свій телефон удома – щоб ніхто не докучав робочими питаннями або порожніми балачки.Все-таки іноді корисно відпочивати від мобільного зв'язку. А для того, щоб з номера не списувалася абонентська плата за послуги, його потрібно заблокувати за допомогою послуги Мегафону «Добровільне блокування». Вона представляється з невеликою абонплатою, яка становить 1 руб.

Якщо потрібно розблокувати телефон достроково (наприклад, вас висмикнули з відпустки та викликали на роботу), слід відвідати найближчий офіс обслуговування абонентів або надіслати текстовий запит на номер 0500.

Як розблокувати номер після неактивності

Давайте подивимося, як розблокувати номер телефону на Мегафоні, якщо ним довгий час ніхто не користувався. Под фразою «довгий час» розуміється період тривалістю 90 діб Після закінчення цього терміну номер блокується, а ще через деякий час, починається його передача в продаж - скоро він перейде іншому абоненту.

Для того щоб розблокувати номер, необхідно зробити наступні кроки:

  • Звернутися до найближчого офісу Мегафону;
  • Написати заяву з проханням повернути та розблокувати номер;
  • Дочекатися результатів розгляду заяви.

Якщо телефонний номер вільний, ви отримаєте нову активну SIM-картку і зможете продовжити спілкування.

Як розблокувати номер при втраті телефону

Якщо ваш телефон було втрачено або вкрадено, номер потрібно терміново заблокувати за допомогою дзвінка до довідкової служби 0500. А для того щоб його розблокувати, відвідає офіс обслуговування з паспортом для отримання нової SIM-карти Номер телефону, набір послуг та баланс у цьому випадку залишаються незмінними. Отримання дубліката SIM-картки здійснюється безкоштовно.