Який номер СМС центру Мегафон

Anonim

Текстові повідомлення не можна назвати найінформативнішими. Їхня довжина обмежена, а вартість досить висока – особливо, на тарифах баз абонентської плати. Проте вони залишаються популярним інструментом для спілкування абонентів Мегафона. SMS не потребує налаштувань, послуга працює на всіх телефонах. А для того, щоб забезпечити коректне надсилання повідомлень, необхідно вказати в телефоні номер СМС-центру Мегафон.

Принцип роботи послуги SMS

Переважна кількість абонентів навіть не підозрює, що в їхніх мобільних телефонах є налаштування голосового зв'язку та текстових повідомлень.Зазвичай їх ніхто не чіпає, оскільки всі послуги можуть працювати без них. Наприклад, щоб зателефонувати або відправити SMS, достатньо встановити в телефон або смартфон SIM-карту. Номер СМС-центру налаштується автоматично, також будуть прописані налаштування голосового зв'язку – переадресація, обмеження дзвінків і т.д.

Надсилання текстових повідомлень – це одна з базових послуг у стільникових мережах. Вона дозволяє абонентам обмінюватися короткими повідомленнями з обмеженням кількості символів. Втім, сучасні телефони вміють самостійно розбивати SMS на кілька меседжів – аналогічно ведеться і тарифікація (відразу за кілька СМС). Відправлення СМС здійснюється через номер СМС-центру.

Фактично, відправка та доставка СМС відбувається у три етапи:

  • Абонент набирає повідомлення та натискає на кнопку відправлення;
  • СМС відправляється на номер СМС-центру Мегафону;
  • СМС-центр здійснює передачу СМС одержувачу.

Вряд чи хтось колись замислюється над усіма цими процесами, але вони виглядають приблизно так.

Якщо номер центру СМС від Мегафона буде прописаний неправильно, ви не зможете надсилати текстові повідомлення При спробі відправлення вони залишатимуться у списку вихідних. І так відбуватиметься доти, доки ви не пропишите в трубці правильний номер СМС-центру від Мегафона. Для того, щоб налаштування набули чинності, абонентський пристрій бажано перезавантажити.

Автоматичне вказівку номера СМС-центру Мегафон

Для того, щоб почати користуватися послугами зв'язку від Мегафона, достатньо встановити у свій телефон куплену в салоні зв'язку SIM-карту. Після ввімкнення абонентського пристрою він вважає з сімки всі необхідні налаштування і буде практично повністю готовий до експлуатації.Якщо у вас дуже старий телефон, йому можуть знадобитися налаштування інтернету - нічого іншого налаштовувати не потрібно.

Н

Мегафон номер СМС-центру, як і на інших операторах, прописується автоматично Спочатку він прописаний на SIM-карті, яку ми встановлюємо у пристрій. Відповідно, якщо трубка має підтримку двох сімок, то і налаштувань буде стільки ж – один СМС-центр для номера від Мегафона, і ще один СМС-центр для іншого номера (наприклад, МТС та Білайн). Відразу після включення трубки можна надсилати SMS.

Ручна вказівка ​​номера СМС-центру Мегафон

Якщо з якихось причин мобільний телефон відмовляється надсилати повідомлення, його потрібно перезавантажити. Перезавантаження має справді цілющі властивості, дозволяючи швидко реанімувати пристрій та послуги зв'язку. Якщо повідомлення, як і раніше, не надсилаються, потрібно заглянути в налаштування SMS і переконатися, що там прописано правильний номер СМС-центру від Мегафона (і переконатися, чи він прописаний взагалі).

Давайте подивимося, який номер центру SMS на МегаФоні потрібно вказати в налаштуваннях SMS. Тут вказується номер +7-926-290-90-90, обов'язково у повному міжнародному форматі Якщо з якихось причин відправка так і не запрацювала, вкажіть альтернативний SMS -Центр +7-926-290-90-80. Для надійності спробуйте перезавантажити трубку – тепер можна знову спробувати відправити текст.