Як налаштувати інтернет на Андроїді Мегафон

Anonim

Для того щоб почати користуватися послугами мобільного інтернету, необхідно налаштувати свій абонентський пристрій. У ньому прописуються точка доступу та деякі інші настройки. Без них доступ до мережі буде неможливим. У цьому огляді ми розглянемо, як налаштувати інтернет на Андроїді на Мегафоні та вийти в мережу. Нічого складного в цій процедурі немає, впоратися з цим завданням зможе навіть користувач-початківець. Поговоримо про це детальніше.

Автоматична настройка

Купуючи смартфон або планшет на Андроїді, багато користувачів починають панікувати - а чи зможуть вони налаштувати інтернет своїми руками.Насправді боятися тут абсолютно нічого. Сучасні пристрої на Андроїді досить розумні, вони вміють налаштовуватися самостійно.

Якщо ви не знаєте, як налаштувати інтернет на МегаФоні на Андроїді, довірте цю проблему розумному пристрою:

  • Зніміть задню кришку та вийміть акумулятор, або витягніть слот для SIM-карток;
  • Встановіть SIM-картку, закрийте кришку або засуньте слот;
  • Увімкніть пристрій на Андроїді та дочекайтеся його повного завантаження.

Тепер пристрій зможе налаштувати інтернет самостійно – він розпізнає встановлену SIM-карту Мегафона та застосує відповідні налаштування. Якщо ви встановите у свій гаджет одразу дві SIM-картки, наприклад, від Мегафону та Білайну, то гаджет зможе налаштувати інтернет відразу на двох профілях – вам залишиться лише вибрати SIM-карту мегафону.

Якщо ви хочете налаштувати інтернет від Мегафона на Андроїд, але пристрій не хоче приймати автоматичні налаштування, спробуйте переставити SIM-карти місцями, після чого повернути їх назад. Кожна переустановка сімки сприймається як необхідність встановити нові налаштування, що нам і потрібно.

Раніше налаштувати інтернет від Мегафона на Андроїді можна було за допомогою автоматичних налаштувань. Для цього треба було відправити цифру «1» (без лапок) на спеціальний сервісний номер 5049. Через кілька секунд абоненту надходили автоматичні налаштування. Сьогодні вони можуть прийти при перевстановленні SIM-картки, але замовити вручну не вийде. Тому налаштувати інтернет у напівавтоматичному режимі у нас не вийде.

Ручне налаштування

Давайте подивимося, як підключити інтернет на МегаФоні на Андроїд вручну. Така можливість стане в нагоді в тому випадку, якщо автоматичні налаштування з якихось причин не приймаються.Для цього в кожному пристрої на Андроїді передбачено можливість проведення ручних налаштувань. Процес налаштування досить простий, ніяких складнощів виникнути не повинно.

Візьміть до рук свій гаджет і скористайтеся наступною інструкцією:

  • Вимкніть передачу даних у випадаючому меню;
  • Пройдіть у «Налаштування – Бездротові мережі – Мобільна мережа – Точки доступу (APN)»;
  • Створіть новий профіль з наступними параметрами: APN – internet, Ім'я користувача та пароль – порожні, Тип APN – default, MCC – 250, MNC – 02;
  • Відправте пристрій на перезавантаження, активуйте передачу даних і дочекайтеся налаштування з'єднання.

Якщо ви збираєтесь підключити інтернет на Андроїд від Мегафона, переконайтеся, що у вас активований пакет трафіку В іншому випадку буде здійснюватися помегабайтна тарифікація.Враховуючи високу швидкість доступу в мережах 3G і 4G, витрати можуть виявитися дуже високими.