Мегафон знайомства: що таке

Anonim

Сервісів знайомств в інтернеті дуже багато. Тут є як великі гравці з гігантськими базами користувачів, так і скромніші сервіси. На додаток до них можна віднести спеціальні програми для мобільних платформ, що володіють усім необхідним функціоналом для знайомств з іншими людьми. А ось про аналогічні сервіси від стільникових операторів відомо мало. Послуга «Знайомства» від Мегафона – ось про що ми говоритимемо в цьому огляді. Система досить цікава, функціональна і порівняно недорога.

Опис послуги

Знайомства від оператора Мегафон представлені сервісом «Безлімітні знайомства» - саме так називається дана послуга.За допомогою цієї послуги ми отримуємо можливість знайти нових друзів або знайти свою другу половину. Загалом її можна використовувати для спілкування з будь-якими користувачами в системі. Причому для спілкування підійде навіть найпростіший телефон

Давайте ознайомимося з основними перевагами цієї послуги:

  • Доступність з будь-якого мобільного телефону – навіть якщо це буде Nokia 3310 з монохромним дисплеєм;
  • Доступність скрізь, де є стільниковий зв'язок – вам не знадобиться комп'ютер;
  • Не потрібен доступ до інтернету – оптимально для районів, де спостерігаються проблеми з доступом до високошвидкісного інтернету;
  • Проста процедура реєстрації – потрібно лише розмістити анкету;
  • Безлімітне спілкування з будь-якими учасниками – на вас чекає низька абонентська плата;
  • Повна анонімність системи – інші користувачі не зможуть побачити ваш реальний номер телефону (спілкування всередині системи здійснюється за унікальними ніками).

Таким чином, «Безлімітні знайомства» від Мегафон – це чудовий спосіб обзавестися новими друзями або поговорити на абстрактні теми з незнайомцями.

Для того щоб підключитися до системи, потрібно підключити послугу «Безлімітні знайомства» від Мегафона. Наступний етап – заповнення простої анкети (вся процедура здійснюється з мобільного телефону). Далі ви зможете розпочати спілкування з іншими користувачами системи, яких тут досить багато.

Спілкування відбувається через номер 5162 – якщо у вас підключено послугу «Безлімітні знайомства» від Мегафона, надсилайте свої послання на цей номер. Якщо Ви бажаєте поспілкуватися без підключеної послуги, надсилайте свої повідомлення на номер 5090 – у цьому випадку надсилання буде платним. Якщо ви бажаєте отримати безлімітне спілкування без тарифікації кожного повідомлення, сміливо підключайте послугу. Для того, щоб залити в систему своє фото, його потрібно відправити через MMS на номер 5143.На відміну від звичайних MMS, мультимедійні повідомлення на вказаний номер не тарифікуються

До речі, для керування послугою ви можете скористатися веб-інтерфейсом системи – для власників телефонів із браузерами так буде зручніше. Сайт знайомств Мегафону знаходиться за адресою m.megafonpro.ru.

Вартість послуги «Безлімітні знайомства»

Як не дивно, але знайомства на Мегафоні досить дешеві. Тут немає нечуваної абонентської плати, немає плати за кожне повідомлення (при дотриманні певних умов), немає плати за перебування на веб-порталі системи. Також

є можливість замовити тест-драйв сервісу – ви зможете користуватися всіма його можливостями абсолютно безкоштовно протягом цілого тижня.

Якщо ви вирішили скористатися послугою «Тест-драйв «Безлімітних знайомств» від Мегафона, пам'ятайте, що наприкінці тижня вам доведеться вирішити, користуватися системою далі або відключитися.Якщо ви вирішили продовжити, на 8-й день з номера почне списуватися абонентська плата.

Давайте подивимося на всі розцінки в системі:

  • Абонплата – всього 5 руб./добу;
  • Надсилання повідомлень на номер 5162 – безкоштовно та безлімітно;
  • Відправка фотографії на номер 5143 – безкоштовно;
  • Підключення послуги «Безлімітні знайомства» - безкоштовно;
  • Інтернет-трафік для доступу до веб-інтерфейсу – не тарифікується.

Таким чином, вся оплата за функціонал системи знайомств від Мегафона зводиться до абонплати у розмірі 5 руб./добу. Також ви можете скористатися безкоштовним тижнем тест-драйву.

Як підключити та відключити знайомства на МегаФоні

Існують кілька способів підключення послуги:

  • Через USSD-команду 5257 - набирайте, підключайте послугу, заповнюйте базову анкету;
  • Через USSD-команду 5256 - підключення послуги в рамках безкоштовного тест-драйву;
  • Через «Портал 111» - наберіть та відправте команду 111, пройдіть до розділу «Спілкування - Знайомства»;
  • Через SIM-меню – вибираємо там розділ «Спілкування – Знайомства»;
  • Через сайт m.megafonpro.ru.

Вибирайте найбільш доступний спосіб і сміливо підключайтесь.

Давайте подивимося, як відключити «Безлімітні знайомства» на Мегафоні. Якщо ви користуєтеся халявним тест-драйвом, наберіть команду 525 та послуга відключиться. Якщо ви користуєтеся платною версією системи, наберіть 5050185 або надішліть SMS із фразою Love Stop на безкоштовний сервісний номер 5022.