Тарифи Мегафон з посекундною тарифікацією

Anonim

Колись оператори пропонували своїм абонентам безліч посекундних тарифних планів. Їхня суть зводилася до того, що тарифікація велася з точністю до однієї секунди. Сьогодні таких тарифів майже не залишилося, але Мегафон готовий запропонувати оптимальний вихід із ситуації. «Посекундна тарифікація» від Мегафону є спеціальною опцією для тарифного плану «Все просто», перетворюючи його з похвилинної пропозиції на посекундну. Поговоримо про цю опцію докладніше.

Опис тарифного плану

Знайти тарифи Мегафона з посекундною тарифікацією неможливо – всі вони давно стали архівними.Тому найбільш економічним абонентам доводиться користуватися загальнодоступними тарифними планами з щохвилини тарифікацією дзвінків. Якщо розмови довгі, нічого страшного в цьому немає. Але деякі абоненти звикли спілкуватися буквально по два-три слова – це кур'єри, таксисти, люди похилого віку. Тому для них вигідні тарифи з урахуванням кожної секунди.

У Мегафону немає тарифу з посекундною тарифікацією, але є цікава альтернатива. Вона полягає у використанні тарифу «Все просто» із спеціальною опцією-модифікатором. Дана опція перетворює похвилинну тарифікацію на посекундну, з незначним подорожчанням вартості викликів Розглянемо базові розцінки на тарифі «Все просто»:

  • Всі місцеві виклики – 1, 8 руб./хв;
  • Дзвінки на загальноросійські номери Мегафона – 5 руб./хв;
  • Межгород – 5 руб./хв;
  • Местные SMS – 2 руб;
  • SMS по Росії - 3, 8 руб.

Мобільний інтернет тарифікується помегабайтно, по 9, 9 руб. / Мб. Загалом тариф досить цікавий, оскільки передбачає єдину тарифікацію всіх дзвінків – не потрібно замислюватися, скільки коштує дзвінок усередині мережі та скільки коштує дзвінок на МТС.

Опис та підключення опції

Опція «Посекундна тарифікація» від Мегафона орієнтована на найекономніших абонентів, які розмовляють по телефону лічені секунди. Вона передбачає оплату кожної секунди розмови. При її підключенні вартість місцевих дзвінків трохи підвищується – з 1, 8 до 2, 4 руб./хв. Це цілком розумна плата за додаткову зручність, оскільки колишні тарифи з посекундною тарифікацією теж були дорожчими за похвилинні пропозиції.

При підключенні опції вартість місцевих хвилин зростає до 2, 4 руб./хв, причому підрахунки ведуться посекундноРазом одна секунда коштує трохи 4 копійки. Відповідно, коротка розмова на 10 секунд коштуватиме близько 40 копійок, у той час як на щохвилинній тарифікації в будь-якому випадку довелося б віддати 1, 8 руб.

Якщо ви є абонентом Мегафону та хочете насолодитися посекундною тарифікацією, вам слід перейти на тарифний план «Все просто». Для цього потрібно набрати USSD-команду 1050041, надіслати SMS із довільним текстом на сервісний номер 0500941 або зателефонувати на цей телефон. На наступному етапі підключаємо опцію Мегафону «Посекундна тарифікація» - набираємо 1050084 або надсилаємо довільне SMS на номер 0500984.

Найпростіше і найшвидше виконати всі операції через «Особистий кабінет» Мегафона. Також ви можете звернутися до найближчого офісу обслуговування абонентів зі своїм паспортом. Зверніть увагу, якщо протягом останніх 30 днів ви вже змінювали тариф, то поточний перехід буде платним