Як активувати безкоштовні хвилини на Мегафоні

Anonim

Бонусні програми є практично у всіх операторів стільникового зв'язку. Вони підвищують лояльність абонентів, даруючи їм хвилини зв'язку, повідомлення, мегабайти інтернету та багато інших винагород. У цьому огляді ви дізнаєтесь, як активувати безкоштовні хвилини на Мегафоні, які пропонуються в рамках бонусної програми «Мегафон-Бонус». Вона доступна практично всім абонентам даного оператора і дарує їм відмінні бонусні пакети.

Опис програми

Для того щоб активувати безкоштовні хвилини на МегаФоні, необхідно накопичити певну кількість бонусних балів.Вони надаються в рамках програми лояльності «Мегафон-Бонус», що діє в мережі. Система передбачає нарахування балів користування послугами связи:

  • Голосовими викликами;
  • Текстовими повідомленнями;
  • Інтернетом;
  • Додатковими послугами.

Відповідно, чим більше спілкується абонент, тим більше він заробить балів – згодом він зможе активувати ними безкоштовні хвилини.

Бонусні бали надаються терміном на один рік. Інакше вони просто згорять. Для того, щоб уточнити кількість накопичених балів, необхідно надіслати 0 на безкоштовний сервісний номер 5010 – у відповідь прийде інформаційне повідомлення з потрібною інформацією.

Безкоштовні хвилини, які можна активувати на МегаФоні, не є єдиною винагородою в діючій системі.Усі свої накопичення можна обернути на гроші. Наприклад, 100 рублів, зараховані на рахунок, коштуватимуть нам 195 балів. Засоби, що нараховуються на баланс, є своєрідною знижкою на послуги зв'язку. Їх можна не тільки витрачати на будь-які потреби, але й перекласти іншому абоненту.

Окрім безкоштовних хвилин, Ви можете активувати знижку на будь-які смартфони, планшети та роутери у фірмових салонах МегаФона бал є одним рублем. Якщо ви нагромадили 1000 балів, то знижка складе 1000 рублів. Також можна активувати милі у програмі «Аерофлот Бонус» - 500 миль польоту обійдуться в 1000 балів – гідна альтернатива безкоштовним хвилинам.

Разом із безкоштовними хвилинами ви зможете активувати SMS-повідомлення та пакети мобільного трафіку. СМС можуть вирушати на будь-які номери мобільних операторів Росії. Дані винагороди відносяться до найпопулярніших, як і безкоштовні хвилини.Тому що накопичити на них простіше, ніж на халявні милі.

Активація безкоштовних хвилин

Давайте подивимося, як на МегаФоні активувати бали у безкоштовні хвилини. На вибір абонентів представлено три пакети:

  • 10 безкоштовних внутрішньомережевих хвилин по Москві та Московській області – 15 балів, термін дії – 30 днів, для замовлення необхідно набрати USSD-команду 1159101;
  • 30 місцевих внутрішньомережевих хвилин – 25 балів, термін дії – 30 днів, для замовлення необхідно надіслати USSD-команду 1159103;
  • 60 місцевих внутрішньомережевих хвилин – 55 балів, термін дії – 30 днів, для замовлення необхідно надіслати USSD-команду 1159106;
  • 10 хвилин на номери Мегафон по Росії – 15 балів, активація проводиться командою 1159201;
  • 30 хвилин на номери Мегафон по Росії – 40 балів, активація проводиться командою 1159203;
  • 60 хвилин на номери Мегафон по Росії – 70 балів, активація проводиться командою 1159206;

Як ми бачимо, Мегафон пропонує нам два типи пакетів безкоштовних хвилин – для місцевих дзвінків та для загальноросійських. При необхідності можна активувати відразу два пакети. Але треба зазначити, що у роумінгу безкоштовні хвилини не надаються.