Тариф «Мегабезліміт» Мегафон: як підключити

Anonim

Сучасні абоненти потребують великих обсягів послуг – їм потрібні хвилини голосового зв'язку, повідомлення та мегабайти трафіку. Спеціально для цього створюються пакетні тарифні плани та додаткові опції, що включають велику кількість послуг. Якщо говорити про "Мегабезліміт" від Мегафону, то перед нами типова опція для користувачів мобільного інтернету. Вона дозволяє отримати доступ до мережі з необмеженим обсягом трафіку.

«Мегабезліміт» – докладний опис

Одразу ж позначимо той факт, що тариф Мегафону «Мегабезліміт» не існує.Насправді це опція, причому із зовсім іншою назвою – «Безлімітний інтернет». Вона дозволяє отримати необмежений доступ до Інтернету на досить пристойних умовах. Оскільки абонентам зручніше називати цю опцію «Мегабезлімітом», то ми залишимо в нашому огляді саме цю спотворену назву.

«Мегабезліміт» від Мегафону – це опція, яка є доповненням до тарифних планів лінійок «Все включено» та «Теплий прийом» пропонують абонентам солідні пакети послуг, починаючи від голосових хвилин та закінчуючи мобільним інтернетом. Сьогодні їх можна назвати найвигіднішими, якщо порівнювати з тарифними планами без абонентської плати.

Давайте подивимося, що запропонують нам ці тарифи:

  • «Все включено S» - 300 хвилин на місцеві виклики та загальноросійські номери Мегафон, 200 місцевих SMS та 2 Гб трафіку (без «Мегабезліміту» це дуже маленький пакет трафіку);
  • «Все включено M» - 550 хвилин на місцеві дзвінки та загальноросійські номери Мегафон, 400 місцевих SMS та 5 Гб трафіку;
  • «Все включено L» - 1000 хвилин на будь-які дзвінки по Росії, 1000 загальноросійських SMS та 7 Гб трафіку;
  • «Все включено XL» - 2000 хвилин на будь-які дзвінки по Росії, 2000 загальноросійських SMS та 10 Гб трафіку;
  • «Все включено VIP» - 5000 хвилин на будь-які дзвінки по Росії, 5000 загальноросійських SMS та 20 Гб трафіку;
  • «Теплий прийом M» - 550 місцевих хвилин, 350 SMS по Росії та СНД, 5 Гб інтернету;
  • «Теплий прийом S» - 300 хвилин дзвінків по Мегафон Росії та місцеві номери, 150 SMS по Росії та СНД, 2 Гб інтернету.

Крім того, після вичерпання включених хвилин ми отримуємо внутрішньомережевий безліміт на номери Мегафон. Що стосується мобільного інтернету, то тут все набагато гірше – щойно включені гігабайти закінчаться, доступ до мережі припиняється.Виходом із цієї ситуації стане використання опції «Мегабезліміт» (або «Безлімітний інтернет»).

Опція «Мегабезліміт» від Мегафону є тарифним модифікатором, що дозволяє отримати необмежений доступ до мережі. Вона надається з абонентською платою, розмір якої залежить від конкретного тарифного плану Перше підключення опції не оплачується, зате за кожне наступне підключення доведеться платити по 100 рублів. Погляньмо на абонентську плату на «Мегабезліміті» від Мегафону:

  • На тарифі «Все включено VIP» - 0 рублів (тут «Мегабезліміт» надається абсолютно безкоштовно);
  • На ТП «Все включено L» та «Все включено XL» - 5 руб./добу;
  • На ТП «Все включено M» та «Теплий прийом M» - 7 руб./добу;
  • На тарифних планах «Все включено S» та «Теплий прийом S» - 9 руб./добу.

Таким чином, розмір оплати за «Мегабезліміт» від Мегафону безпосередньо залежить від тарифного плану. Невелика доплата – і трафік стає необмеженим.

Підключення опції «Мегабезліміт»

Для того щоб підключити «Мегабезліміт» від Мегафону, необхідно набрати USSD-команду 1051153 або відправити SMS з довільним текстом на безкоштовний номер 05001153. Крім того, для підключення «Мегабезліміту» можна скористатися « Особистим кабінетом».

Зверніть увагу, що опція буде діяти виключно на території домашньої мережі Мегафону І це незважаючи на те, що основні пакети трафіку на вищевказаних тарифах можуть витрачатися у всій Росії. Також вона не працює в модемах та інших абонентських пристроях, відмінних від телефонів, смартфонів та планшетних ПК. Найнеприємніше обмеження (для деякого числа абонентів) – використання файлообмінних мереж (торентів).