Всі контакти Мегафон: контактний центр

Anonim

Проблеми зі зв'язком не мають лише одиниці абонентів – у всіх інших рано чи пізно виникають питання, які потрібно якось вирішувати. Знаючи контакти Мегафона, можна легко знайти рішення для будь-якого завдання. Для цього оператор передбачив безліч каналів зв'язку як традиційних, так і сучасних. Давайте подивимося, як і яким способом зв'язатися з технічною підтримкою Мегафона для вирішення тих чи інших завдань.

Номер телефону оператора Мегафон

0500 або 8-800-550-05-00

Связь через «Особистий кабінет»

Вивчаючи контакти Мегафона, ми виявили досить цікавий спосіб зв'язку зі службою підтримки. Він полягає у використанні «Особистого кабінету». Для того щоб написати в контактний центр Мегафону, необхідно виконати реєстрацію в ЛК.

Робиться це в такий спосіб:

  • Заходимо на сайт Мегафону і знаходимо там посилання на «Особистий кабінет»;
  • Набираємо на своєму телефоні комбінацію 10500 і чекаємо на отримання пароля;
  • Вводимо свій номер телефону та пароль у форму авторизації.

Через кілька секунд, ви опинитеся у своєму «Особистому кабінеті». Тут здійснюється управління тарифами та послугами, замовляються деталізації, проглядаються останні платежі і здійснюються інші операції з номером.

У внутрішньому розділі «Підтримка» ви знайдете відповіді на запитання та форму, що часто ставляться, для відправлення свого звернення.Відвідавши «Часті питання», ви зможете знайти відповідні відповіді. Якщо ж ваша проблема вимагає втручання фахівців, задайте питання за допомогою форми, що знаходиться на сусідній вкладці. Зверніть увагу, що довжина вашого звернення не може перевищувати 1500 символів.

Телефонні контакти Мегафону

Знаючи контактний телефон Мегафона, можна оперативно вирішити будь-яке завдання. Якщо ви не можете змінити тарифний план, відчуваєте труднощі з додзвоном, хочете поставити питання фінансового характеру або спостерігаєте відсутність прийому в тій чи іншій точці, зателефонуйте за безкоштовним телефоном 0500. – зателефонувавши на цей номер із телефону іншого оператора, ви не зможете зв'язатися з центром підтримки.

У переліку контактів Мегафону присутні ще два телефонні номери:

  • 8-800-550-05-00 – він є аналогом короткого номера 0500. На нього можна дзвонити з телефонів інших операторів та стаціонарних трубок;
  • +7-926-111-05-00 – цей контакт призначений для абонентів Мегафону, які перебувають у міжнародному роумінгу. Дзвінки на нього не тарифікуються (навіть якщо ви на іншому кінці планети).

Обов'язково запишіть ці номери в телефонну книгу, щоб завжди мати доступ до довідкової служби.

Контакти оператора Мегафон у соціальних мережах

Ви вже записали до своєї телефонної книги контактний номер Мегафона. Але є й інші способи отримання допомоги. Наприклад, ви можете поставити своє питання у соцмережах. Знаючи контакти оператора Мегафона в соціальних мережах Мегафон, Однокласники та Facebook, а також у сервісах Habrahabr та Livejournal, ви отримаєте можливість оперативно отримувати відповіді на будь-які запитання. Для того, щоб завжди мати доступ до груп у соцмережах, не забудьте оформити передплату

Інші контакти Мегафону

Зазначений номер телефону 0500 може бути використаний для здійснення голосових дзвінків. На нього можна відправляти свої запитання та отримувати відповіді Вартість SMS при знаходженні в домашній мережі становить 0 рублів. Якщо ж ви хочете скласти SMS-звернення, перебуваючи в роумінгу, то тарифікація здійснюватиметься згідно з роумінговими розцінками, що діють. Також ви можете скласти звернення через форму «Напишіть нам листа», розташовану в розділі «Підтримка» на офіційному сайті Мегафону.