Як на Мегафоні змінити номер телефону

Anonim

Зазвичай люди дорожать своїми телефонними номерами, оскільки знають про складнощі оповіщення своїх співрозмовників при зміні нумерації. Але є категорія абонентів, які легко розлучаються зі старими номерами. Клюючи на нові пропозиції від стільникових операторів, вони охоче купують нові SIM-картки з новими тарифами. Деякі просто ганяються за гарними цифрами. А ось на Мегафоні змінити номер можна і без походів за новою SIM-карткою. Ми розповімо, як це робиться.

Послуга «Зміна абонентського номера»

Змінити номер на МегаФоні дуже просто – для цього навіть не доведеться відвідувати найближчий офіс обслуговування або салон зв'язку.Все це робиться прямо з дому, причому для здійснення операції зовсім не обов'язково мати під рукою комп'ютер. Спеціально для цього оператор передбачив одразу кілька способів проведення цієї процедури, про що буде наведено далі. Змінити номер на Мегафоні може практично будь-який абонент.

Це необхідно у таких випадках:

  • На поточний номер надходять дзвінки від недоброзичливців;
  • Телефон атакують спамери, що пропонують різні товари та послуги;
  • Абоненту хочеться отримати більш красивий номер.

Існують і більш екзотичні причини необхідності заміни номера, але розглядати їх не має особливого сенсу. Давайте краще подивимося, як на Мегафоні змінити номер і що для цього потрібно.

Для початку розберемося з умовами. Скористатися послугою зміни номера можуть усі абоненти, які є фізичними особамиКорпоративним клієнтам гірше – щоб змінити номер потрібно звертатися до свого менеджера. І все це виливається на заміну SIM-карти на нову. Тож фізособам пощастило трохи більше. Для того, щоб змінити номер телефону на МегаФоні, необхідно ознайомитися з фінансовими особливостями послуги.

Заміна номера коштує 60 рублів – при цьому задіюється стандартна нумерація. Якщо хочеться отримати в своє розпорядження гарний номер, то доведеться платити окремо. "Бронзовий" номер коштує 750 рублів, "Срібний" номер обійдеться абонентам в 5000 рублів. Інші категорії тут недоступні.

Процес зміни номера

Далі ми розглянемо, як змінити номер на Мегафоні, використовуючи виділені нам інструменти. Перший спосіб полягає у використанні USSD-команди 105 - вибираємо пункт «Послуги – Зміна номера» та вибираємо потрібну категорію. Після цього на екрані з'явиться список доступних номерів - вибираємо варіант, що найбільш сподобався, або відмовляємося від запропонованої нумерації.При необхідності процедуру можна повторити.

Для того, щоб змінити номер телефону на МегаФоні і не заплутатися в командах, необхідно звернутися до найближчого офісу обслуговування. Тут заповнюється спеціальна заява, після чого абоненту видається список доступних номерів, з яких він може вибрати варіант, що найбільш сподобався. Наступний спосіб полягає у використанні «Особистого кабінету». Авторизуємося в системі, заходимо до розділу «Підтримка», пишемо звернення з проханням змінити номер.

Після цього служба підтримки надасть кілька номерів на вибір. Вибираємо варіант, що сподобався, і відправляємо його назад - на цьому процедура вважається завершеною. Також ви можете надіслати аналогічне звернення у текстовому повідомленні на безкоштовний сервісний номер 0500 – фахівці абонентської служби Мегафону вийдуть з вами на зв'язок та допоможуть змінити номер. Сума за заміну буде списана з вашого особового рахункуЯкщо ви вибираєте «бронзу» або «срібло», додайте сюди додаткову суму.