Як підключити безлімітний інтернет на Мегафоні

Anonim

Цікава подія від Мегафона – оператор запустив раніше обіцяний власний інтернет-безліміт у рамках опції «Безлімітний інтернет», слідуючи за Білайном та МТС. Він доступний на тарифній лінійці "Включайся!" з мінімальною абонплатою або зовсім без неї.

Опис опції «Безлімітний інтернет»

Вивчимо розцінки:

  • Тариф «Спілкуйся 11.18» – абонплата становитиме 50 руб/міс.
  • Тариф «Дивися 11.18» – ті ж 50 руб/міс.
  • Тарифи «Дивись+ 11.18» та «Преміум 11.18» – безкоштовно;
  • «Теплий прийом М» - 1, 7 руб/добу;
  • На тарифі «Вибирай», замість пакетів на 18, 28 та 38 Гб – безкоштовно.

Умови більш ніж вражаючі, а в деяких регіонах вони ще нижчі. Наприклад, у Краснодарському краї безліміт безплатний на всіх перерахованих вище тарифах. У Москві та Московській області доведеться віддавати до 50 руб/міс, хоча і це більш ніж приємно. Все ж таки дешевше, ніж у МТС, де потрібно переходити на дорогі тарифні плани або на «Тарифище». Тут Мегафон вступив як Білайн, запропонувавши цікаві та доступні умови.

Поговоримо про тонкощі – першою з них є територія дії опції, якою є лише домашній регіон. При виїзді за його межі витрачатиметься трафік із включених до тарифів пакетів. Розширити територію дії неможливо. Крім того, при зміні тарифу опція буде автоматично вимкнена. Ще одне обмеження стосується скачування даних з торент-ресурсів - працювати торренти не будуть (або включиться швидкісний ліміт).

Про «роздачу» в офіційній новині нічого не йдеться, але вона заблокована. Не працює і роздача інтернет-пакетів, які вже включені в тарифні плани. Також робота опції блокується при встановленні SIM-карт у модеми та бездротові роутери. Вона працюватиме виключно у смартфонах та планшетах (принаймні без будь-яких технічних хитрощів). Абонентська плата списується подобово.

Як підключити безлімітний інтернет

Підключення безлімітної опції здійснюється автоматично при підключенні на тарифи «Дивись» та «Преміум» з 27 серпня 2018 року. Всім іншим потрібно підключити її вручну, використовуючи команду USSD 1051444. Альтернативний спосіб – відправити слово «ТАК» (лапки опускаємо) на безкоштовний сервісний номер 05001444. Найпростіший спосіб – скористатися особистим кабінетом. Тут можна уточнити сумісність опції з тарифним планом.

Цілком можливо, що деяким людям захочеться відключити представлену опцію, адже вона блокує роздачу включеного на тарифи інтернет-трафіку. У цьому випадку необхідно відправити команду USSD 1051444. Також можна надіслати слово "СТОП" (або "STOP") на сервісний номер 05001444. Третій варіант - заглянути в ЛК.

Інтернет тарифи для телефону

Підбираючи безлімітний мобільний інтернет від Мегафона на телефон, необхідно звернути увагу на тарифні плани з включеним голосовим та інтернет-трафіком. До них належать такі тарифи з лінійки «Включайся!»:

  • Включайся! Дивись;
  • Включайся! Вибирай;
  • Включайся! Преміум;
  • Включайся! Спілкуйся;
  • Включайся! Слухай;
  • Включайся! Говори;
  • Включайся! Пиши;
  • Включайся! Відкривай.

Разом ми маємо вісім тарифних планів під будь-які категорії абонентів. Тобто, як для найекономніших, так і для найбільш балакучих. Цікавою особливістю всіх цих тарифів є безлімітний голосовий зв'язок із місцевими чи загальноросійськими номерами Мегафона – можна розмовляти скільки завгодно.

Також у кожен тариф включається інтернет-трафік. Він безлімітний, але з обмеженням за швидкістю – якщо базовий пакет трафіку буде повністю витрачено, то подальший доступ буде здійснюватись на швидкості до 64 кбіт/сек. Отже, які послуги включені до вищезгаданих тарифів?

  • Включайся! Дивися – безлімітний інтернет, 1500 хвилин дзвінків по Росії, безлімітні дзвінки на номери Мегафона після вичерпання основного пакету. Абонентська плата - 1000 руб./місяць;
  • Включайся! Вибирай - від 300 до 900 хвилин по РФ, від 6 до 38 Гб інтернету (пакети на 18, 28 та 38 Гб можна поміняти на безліміт без доплат). Абонентська плата - від 450 до 890 руб/30 днів;
  • Включайся! Преміум – 5000 хвилин по Росії, безлімітні SMS та безлімітний інтернет, особливі привілеї в обслуговуванні. Абонентська плата - 3000 руб/30 днів;
  • Включайся! Спілкуйся - 600 хвилин по РФ і 15 Гб, безліміт на месенджери та соціальні мережі, безлімітний інтернет з безкоштовною опцією, за 600 руб/30 днів;
  • Включайся! Слухай – 300 хвилин на місцеві номери, безліміт на месенджери та музичні сервіси, 15 Гб інтернету. Абонплата - 550 руб/30 днів;
  • Включайся! Говори - 600 хвилин по РФ, безлімітні месенджери, 5 Гб інтернету за 550 руб/30 днів;
  • Включайся! Пиши – 300 хвилин на місцеві мобільники, безліміт на месенджери, 300 місцевих SMS та 5 Гб інтернету за 400 руб/30 днів;
  • Включайся! Відкривай – 3 Гб інтернету та безліміт на месенджери за 6 руб/добу, місцеві дзвінки – по 2 руб/хв.

Якщо пакет хвилин місцевий, то і безліміт всередині мережі теж місцевий. На федеральних пакетах діє внутрішньомережевий безліміт по всій Росії. За необхідності, ці тарифи можна використовувати на планшетних ПК.

Інтернет опції для смартфонів

Оператор Мегафон пропонує своїм абонентам широкий вибір тарифних опцій, призначених для доступу до Інтернету. Вони призначені для користувачів із різними потребами, що дозволяє зробити правильний вибір. Про всі доступні опції та інтернет-тарифи для вашого регіону ви можете дізнатися, зв'язавшись з оператором Мегафон за безкоштовним номером.

Інтернет S

Тарифна опція Інтернет S орієнтована на абонентів із середньою активністю, що виходять у мережу зі смартфонів та планшетних ПК. В рамках опції абоненту надається 5 ГБ інтернет-трафіку без обмеження швидкості. Як тільки ліміт буде вичерпано, надання послуги буде припинено до початку наступного місяця – це стосується всієї лінійки опцій від Інтернету S до Інтернету XL. Абонплата - 400 руб за 4 тижні.

Спосіб підключення Інтернету S Megafon:

  • Наберіть зі свого телефону USSD-команду 2362;
  • Відправте SMS зі словом «ТАК» (без лапок) на номер 05009122;
  • Скористайтеся Особистим кабінетом Мегафон.

Інтернет M

Спеціально для тих, хто воліє виходити в мережу з комп'ютера або ноутбука, була розроблена тарифна опція Інтернет M. Вона надає абонентам 12 гігабайт інтернет-трафіку на місяць, чого вистачить для спілкування в соціальних мережах, серфінгу та прослуховування онлайн-музики. Для планшетів доступні безлімітні сервіси – навігація, пошта, хмарні сховища, соцмережі, музичні сервіси та відеохостинг YouTube. На модемах безлімітними є лише хмарні сховища. Абонплата - 550 руб за 4 тижні.

Для того щоб підключити опцію Інтернет M, необхідно набрати одну з наступних команд:

  • 23631 при підключенні опції на 1 місяць;
  • Відправте SMS зі словом «ТАК» (без лапок) на номер 05009123;
  • Скористайтеся Особистим кабінетом Мегафон.

Інтернет L

Для комфортного серфінгу зі скачуванням файлів та переглядом онлайн-відео потрібно використовувати опції з великим обсягом включеного інтернет-трафіку. Опція Інтернет L розрахована на активних користувачів та надає їм 20 трафіку на місяць. Сюди включені безліміти за аналогією з опцією «Інтернет M». Абонентська плата - 900 руб за 4 тижні.

Для підключення безлімітного Інтернету L від Мегафона скористайтесь одним з наведених нижче способів:

  • Наберіть на клавіатурі свого телефону USSD-команду 2364 та клавішу дзвінка;
  • Відправте SMS зі словом «ТАК» (без лапок) на номер 05009124;
  • Підключіть Інтернет L через Особистий кабінет Мегафон.

Інтернет XL

Ця тарифна опція призначена для найактивніших абонентів, а також для цілих груп користувачів, що підключаються до мережі через Wi-Fi-роутери. Вона включає необмежений обсяг інтернет-трафіку вночі і 30 Гб трафіку днем ​​на місяць. Сюди включені безлімітні хмарні сховища. Абонентська плата - 1300 руб за 4 тижні. Команди для підключення опції:

  • Наберіть USSD-команду 2365 та клавішу виклику;
  • Відправте SMS зі словом «ТАК» (без лапок) на номер 05009125;
  • Скористайтеся Особистим кабінетом Мегафон.

Інтернет для планшета

Можете вибрати будь-який тариф без абонентської плати та підключити до нього одну з інтернет-опцій для смартфона Інтернет S, Інтернет M, Інтернет L або Інтернет XL. Їх відмінністю від тарифів є відсутність включеного голосового трафіку.

Безлімітка для 3G та 4G модему

У вашому розпорядженні знаходиться 3G- або 4G-модем? Тоді ви можете використовувати будь-який тарифний план з однією з описаних опцій – Інтернет S, Інтернет M, Інтернет L та Інтернет XL.

Продовж швидкість

Далі ми розглянемо опції для продовження швидкості - це необхідно, коли вичерпався основний обсяг трафіку. «Продовж інтернет 1 Гб» - 1 Гб трафіку за 240 рублів. Пакет підключається командою 3701 або шляхом надсилання SMS зі словом «ТАК» на безкоштовний номер 05009061.

Опція «Продовж швидкість 3 Гб» за 420 рублів підключається за допомогою команди 3702 або відправкою СМС зі словом «ТАК» на номер 05009062. Опція «Продовжи швидкість 5 Гб» за 500 рублів підключається за допомогою команди 3703 або відправкою СМС зі словом «ТАК» на номер 05009062. Опція «Продовж швидкість 20 Гб» за 700 рублів підключається за допомогою команди 3704 або відправкою СМС зі словом «ТАК» на номер 05009062 .

Корпоративний безліміт

Корпоративний безліміт від Мегафона – це тарифний план, що настроюється для бізнесу. Він включає голосовий трафік, SMS/MMS та інтернет-трафік - кількість послуг і регіон їх дії вибирається на корпоративному сайті Мегафона. При витраті включеного трафіку швидкість падає до 64 кбіт/сек.