Послуги Мегафон для юридичних осіб: телефон

Anonim

Оператор Мегафон працює не тільки з фізичними особами, але і з корпоративними клієнтами. Їм пропонуються спеціальні тарифні плани для бізнесу з можливістю тонкого налаштування під ті чи інші потреби бізнесу. Розглядаючи послуги та тарифи даного оператора, ми не могли пройти проти пропозицій для юридичних осіб. Абоненти Мегафона, юридичні особи, можуть розраховувати на найоптимальніші умови обслуговування та на збалансовані розцінки. Давайте поговоримо про зв'язок для корпоративних клієнтів докладніше.

Тарифи Мегафону для юридичних осіб

Розглядаючи тарифи Мегафону для юридичних осіб, ми приділимо увагу не лише пропозиціям щодо голосового зв'язку, але й для інтернету. Почнемо огляд з тарифу «Корпоративний безліміт». Тут Мегафон не став вигадувати нічого зайвого, створивши для своїх бізнес-абонентів тарифний план, що гнучко настроюється

Тариф «Корпоративний безліміт»

Ось ключові особливості представленого тарифного плану:

  • Вигідні розцінки на спілкування всередині мережі;
  • Доступ до послуги «Онлайн-конференції»;
  • Наявність номерів з федеральною та міською нумерацією;
  • Знижки за тривале користування послугами Мегафону;
  • Вигідні умови при спілкуванні у внутрішньомережевому роумінгу.

Давайте дізнаємося, що це за двічі хвалена гнучкість.

Тариф Мегафону «Корпоративний безліміт» для юридичних осіб пропонується в кількох версіях, що складаються з потреб бізнес-абонентів Мінімальний тарифний план включає в себе внутрішньомережну безлімітку, 300 хвилин для спілкування по домашньому регіону та 4 Гб трафіку, що витрачається у домашньому регіоні. Абонентська плата становить 370 руб./міс за федеральний номер або 620-865 руб./міс за міський номер.

Послуги Мегафону для юр. осіб зручні тим, що передбачають можливість налаштувати параметри тарифного плану «Корпоративний безліміт». Спочатку ми можемо виставити потрібну кількість дзвінків на інших операторів – 300, 600, 1500 або 5000 хвилин. Далі виставляється зона дії цього пакету – лише на номери домашнього регіону, на номери всієї Росії, а також на номери всієї країни, у тому числі в поїздках по Росії.

Наведемо приклад - 5000 хвилин у своєму регіоні з 4 Гб місцевого трафіку обійдуться юридичним особам 1080 руб./ міс. Якщо хочеться витрачати пакет хвилин на будь-які номери країни, абонентська плата складе 1280 руб./мес. Якщо плануються подорожі Росією, то абонентська плата становитиме 1680 руб./мес. Вказана абонплата дійсна для федеральної нумерації.

Далі ми можемо налаштувати параметри доступу до Інтернету. Абоненти Мегафона, які є юридичними особами, можуть вибрати пакети з 4, 10, 20 або 30 Гб трафіку. Також передбачена можливість вибрати зону дії пакетів – лише у своєму регіоні чи по всій Росії. Відповідно, змінюється і абонентська плата. Розглянемо кілька прикладів із федеральною нумерацією:

  • 300 хвилин по Росії та в поїздках, 4 Гб трафіку у своїй мережі – 530 руб./міс;
  • 300 хвилин по Росії та в поїздках, 4 Гб трафіку в будь-якій точці країни – 550 руб./міс;
  • 1500 хвилин по Росії, 10 Гб трафіку у своїй мережі – 960 руб./міс;
  • 1500 хвилин у Росії, 10 Гб трафіку своєї мережі – 1000 крб./мес;
  • 5000 хвилин країною, зокрема у поїздках, 30 Гб трафіку у регіоні – 2000 крб./мес.

Для того щоб дізнатися абонентську плату на міській нумерації, додайте до даних цифр ще 250 іди 495 руб.

На додаток до цього юридичні особи, які обслуговуються в МегаФоні, отримують можливість скористатися послугою «Онлайн-конференції». Вона дозволяє проводити наради та внутрішні семінари за допомогою веб-камер, мікрофонів, демонстрацій робочих столів, маркерних дощок та інструментів для спільної роботи з файлами. Зазвичай послуга надається з абонентською платою, але для абонентів тарифу «Корпоративний безліміт» вона абсолютно безкоштовна.

Что стосується SMS, то вони представлені окремими опціями з абонентською платою від 100 руб./міс за 100 SMS. В іншому випадку доведеться оплачувати відправку текстових повідомлень за окремими розцінками, що не так вже й вигідно.

Програма «Знижка за стаж»

Обслуговуються в МегаФоні юр. особи можуть розраховувати на смачні знижки. Для цього в мережі діє програма "Знижка за стаж". Якщо хочеться отримати знижку вже з першого року обслуговування, необхідно укласти додаткову угоду. В іншому випадку програма почне діяти тільки з другого року.

Обслуговування юридичних осіб у МегаФоні з програмою «Знижка за стаж» передбачає наступну градацію знижок:

  • При підписанні додаткової угоди – 20% за перший рік, 25% за другий рік, 30% за третій та кожні наступні роки;
  • Без підписання додаткової угоди – 0% за 1-ий рік, 20% за 2-й рік, 25% за 3-й рік та 30% за всі наступні роки.

Знижка надається у вигляді бонусного платежу, що зараховується на місяць, наступний за звітним.

Тариф для юридичних осіб «Мегафон-Онлайн Корпоративний»

Мобільний інтернет для юридичних осіб Мегафону представлений тарифом «Мегафон-Онлайн Корпоративний». Цей тарифний план призначений для використання в модемах і планшетних ПК . Давайте подивимося, що є тарифом «Мегафон-Онлайн Корпоративний» для юридичних осіб Мегафону.

Сам по собі тариф не найвигідніший – хоч у ньому і немає абонентської плати, але трафік тарифікується на помегабайтній основі. Такий спосіб підрахунку актуальний хіба що для «розумних» пристроїв, навігаторів або старих телефонів, які не відрізняються диким споживанням трафіку (хоча, якщо постаратися, то й таке).

Для того щоб зробити інтернет вигіднішим, юридичним особам, які є клієнтами Мегафона, пропонуються кілька додаткових пакетів:

  • «Інтернет для справи S» - 5 Гб за 350 руб./міс;
  • «Інтернет для справи M» - 10 Гб за 590 руб./міс;
  • «Інтернет для справи L» - 20 Гб за 890 руб./міс;
  • «Інтернет для справи XL» - 40 Гб за 1290 руб./міс.

Трафік може витрачатися в будь-якій точці Росії, а на деякі сайти доступ і зовсім не лімітується – це сайти РБК, Відомостей та видавничого дому Комерсант.

Головним мінусом представлених опцій є те, що при вичерпанні трафіку доступ до Інтернету припиняється. А відновити його можна за допомогою сімейства опцій «Автородіння» – у його рамках юридичним особам Мегафона надаються додаткові пакети трафік від 0, 5 до 4 Гб. Для уточнення залишку необхідно набрати USSD-команду 990558.

Тарифні опції для юридичних осіб

Мегафон пропонує юридичним особам не тільки доступні та гнучкі тарифи, а й додаткові опції.Вони можуть бути використані як на старих, так і нових тарифних планах. Їх не дуже багато, вони розраховані на SMS та міжміський зв'язок. Про SMS-опції ми вже згадували, лишилося поговорити про дзвінки. З опцій, що діють, залишилися всього три:

  • «Географія виклику: Місто 100» - 100 хвилин за 300 руб./міс. Оплата понад пакет – 2, 5 руб./хв;
  • «Географія виклику: Місто 300» - 300 хвилин за 750 руб. / міс. Оплата понад пакет – 2 руб./хв;
  • «Географія виклику: Місто 500» - 500 хвилин за 1000 руб./міс. Оплата понад пакет - 1, 8 руб./хв.

Зверніть увагу, що дані опції розраховані для дзвінків у якесь певне місто. Наприклад, якщо ваш бізнес має філію в Челябінську, ви можете активувати пакет хвилин для даного міста і зменшити витрати на корпоративний зв'язок.

Опція «Мобільний інтернет для контрольно-касової техніки»

Ця опція створена спеціально для онлайн-кас, використання яких регламентується федеральним законом 54-ФЗ. Багато підприємців обурюються, що їм доведеться сплачувати за дорогі інтернет-опції, що збільшує навантаження на бізнес. Спеціальна опція «Мобільний інтернет для контрольно-касової техніки» має забезпечити копійчаний доступ в інтернет для онлайн-кас.

Опція «Мобільний інтернет для контрольно-касової техніки» є безлімітною. Але на ній діють два обмеження. Перше – опція працює виключно в касовій техніці. Друге – швидкість доступу обмежується до 32 кб./сек, так як для онлайн-кас швидкісний канал не потрібен. Опція призначена для підключення на тарифній лінійці «Керування віддаленими об'єктами». Розмір абонентської плати становить 100 руб./міс.