Як перевести бонусні бали Мегафон на інший номер

Anonim

Бонусні програми дозволяють операторам залучати нових абонентів та підвищувати лояльність старих. Користуючись послугами зв'язку, люди накопичують бонусні бали та отримують за це різноманітні винагороди. Подібні програми є майже у всіх операторів, у тому числі й у Мегафону – вона дозволяє накопичувати бонуси та обмінювати їх на подарунки. Давайте подивимося, як перевести бонуси Мегафон на інший номер, і чи можливо це взагалі. Також ми дамо деяку інформацію про саму програму.

Бонусна програма «Мегафон-Бонус»

Кожен абонент Мегафона може стати учасником бонусної програми та заробляти бали.Згодом вони обмінюються на безкоштовні хвилини, SMS та мегабайти, на грошові знижки (як на зв'язок, так і на пристрої, що продаються у фірмових салонах оператора), а також на спеціальні бонуси та милі Аерофлоту. Остання винагорода актуальна для тих, хто багато розмовляє і часто літає літаками.

Перш ніж ми розповімо, як перевести бонусні бали з Мегафону на Мегафон, ми дамо інформацію про програму. У ній можуть взяти участь усі абоненти, які є фізичними особами – для корпоративних клієнтів вона є недоступною. Реєстрація учасників здійснюється USSD-командою 115 (або 1055). Також реєстрацію можна виконати через «Особистий кабінет» або мобільний додаток.

Далі можна приступати до накопичення балів. Тут все просто – за кожні витрачені 30 рублів ви отримуєте один бонусний бал Умови не найшикарніші, але абоненти в цілому задоволені. Нарахування бонусів провадиться за підсумками місяця.Наприклад, у січні ви витратили на послуги зв'язку 600 рублів - отже, у лютому на ваш бонусний баланс буде нараховано 20 балів.

Як перекласти бонуси між своїми номерами

На відміну від бонусної програми оператора МТС, на МегаФоні операції з бонусами не передбачені. Навіть якщо ви користуєтеся двома і більше номерами, бали накопичуватимуться від окремості – можливість їх переадресації відсутня вийде - сміливо витрачайте їх на винагороди. Для активації винагороди необхідно відвідати каталог, розміщений на офіційному веб-сайті оператора. Тут ви знайдете USSD-команди окремих подарунків. Наприклад, щоб активувати пакет з 30 вихідних місцевих внутрішньомережевих хвилин, потрібно набрати USSD-команду 1159103 – за це з балансу буде списано 25 бонусів.

Інші винагороди:

  • Пакет 60 хвилин на загальноросійський Мегафон – 70 балів (USSD-команда 1159206);
  • 3 Гб трафіку на 30 діб – 305 балів (1159409);
  • 10 SMS – 25 балів (1159310);
  • Знижка 150 рублів на рахунок – 265 балів (115150).

Також передбачено багато інших смакот. Якщо ви бажаєте отримати знижку на покупку мобільної техніки, повідомте про це продавця-консультанта в салоні Мегафона – від вас знадобиться лише номер телефону. Розмір знижки становить від 100 рублів і вище (але лише кратно 100, наприклад, 700, 900, 1000 рублів і т. д.).

Як перевести бали на Мегафоні на інший номер

Давайте тепер подивимося, як перевести бали Мегафон іншому абоненту – на чужий номер. На жаль, і ця можливість є недоступною. Але не варто впадати у відчай, тому що замість того, щоб перевести бонуси, ми можемо активувати іншому абоненту якусь винагородуНаприклад, якщо у вас є зайві 155 балів, ви можете подарувати комусь пакет з 2 Гб трафіку. Для цього потрібно відвідати особистий кабінет та активувати винагороду на адресу іншого абонента.