Найпотрібніші тарифні опції та пакети послуг Мегафон

Anonim

У цьому огляді ми розбираємо найцікавіші та найпопулярніші опції Мегафон. Вони допоможуть знизити витрати на стільниковий зв'язок у домашній мережі, а також у роумінгу по Росії та світу. Також вони запропонують абонентам пакети хвилин та SMS, пакети інтернет-трафіку, доступ до соцмереж та месенджерів, а також доступ до музичних сервісів. Давайте подивимося, які опції може запропонувати Мегафон своїм абонентам.

Для соцмереж та інших сервісів

В цю категорію пішли платні опції для тарифних лінійок «Включайся!» та «Теплий прийом». Вони нададуть безлімітний трафік для месенджерів, соцмереж та інших сервісів.

  • «Месенджери+» – безлімітний доступ до розширеного списку месенджерів. До цього списку увійшли такі сервіси, як WhatsApp, Viber, eMotion, ТамТам, Telegram та Facebook Messenger. Абонентська плата складає 2 руб/добу. Для підключення наберіть команду USSD 4565.
  • «Музика» – надає безлімітний інтернет-трафік для музичних сервісів «ВКонтакті Музика», «Яндекс.Музика», Zvooq та BOOM. Абонентська плата складає 4 руб/добу, для підключення використовується команда 4563.
  • «Соціальні мережі» – безлімітний трафік для соціальних мереж Facebook, «Однокласники» та «ВКонтакте» за 4 руб/добу. Опція підключається USSD-командою 4561.
  • «Соціальні мережі+» – безлімітний Instagram. Доступ до найпопулярнішої соцмережі за 2 руб/добу. Для підключення надішліть USSD-команду 4562;
  • «Відео+» – безлімітний трафік для популярних відеохостингів Vimeo, YouTube та Rutube за 6 руб/добу. Підключення здійснюється USSD-командою 45641.

Зверніть увагу, що на деяких тарифах із вищевказаних лінійок ці опції не працюють. Для уточнення сумісності рекомендуємо заглянути до особистого кабінету – там будуть вказані доступні до підключення тарифні опції.

Опції для інтернету

Інтернет-опції Мегафона запропонують абонентам різноманітні пакети інтернет-трафіку. Оператор створив кілька варіантів опцій під різні пристрої – це смартфони, планшети, а також модеми та роутери. Давайте ознайомимося з пакетами інтернету від Мегафону детальніше.

Список відкриває опція «Інтернет XS». Вона надає 70 Мб/добу за 190 руб/міс. Підключення здійснюється командою 2361. Якщо цього здасться мало, слід скористатися інтернет-опцією «Інтернет S», до якої входять 3 Гб інтернету за 350 руб/міс.Активуйте її, набравши на клавіатурі 2362.

Опція «Інтернет M» від Мегафона запропонує 16 Гб за 590 руб/міс (8 Гб вдень та 8 Гб вночі).Слідом за нею йде «Інтернет L» – тут бачимо 36 Гб за 890 руб/міс (18 Гб вдень і 18 Гб вночі). Завершує список опцій пакет інтернету «Інтернет XL», що включає 30 Гб трафіку вдень та безліміт уночі. Команди для підключення інтернет-опцій – 2363, 2364 та 2365 (для трьох останніх версій).

Перші дві опції стануть у пригоді для телефону, інші орієнтовані на будь-які пристрої. Їх можна рекомендувати для планшета. Також для планшетних ПК стануть у нагоді наступні варіанти – це «Інтернет планшет XS» на 1,5 Гб за 190 руб/міс (1051026) та «Інтернет планшет S» на 4 Гб за 400 руб/міс (1051127 ).

Огляд SMS-опцій

Опції для СМС від Мегафону представлені в нашому огляді наступними пунктами:

  • «SMS-фільтр» – блокування SMS-спамерів за 1 руб/добу. Недолік – підтримуються лише федеральні номери. Опція підключається командою 5321, небажані номери вирушають на 5230. Найзручніше працювати з блокуваннями через особистий кабінет.
  • «SMS S» – 100 місцевих SMS за 100 руб/міс, підключення командою 5721.
  • «SMS M» – 300 місцевих SMS за 245 руб/міс, підключення командою 5722.
  • «SMS L» – 600 місцевих SMS за 300 руб/міс, підключення командою 5723.
  • «SMS XL» - 100 SMS/добу по РФ за щоденний платіж у розмірі 25 рублів, підключення командою5724 . Вартість підключення - 30 рублів.
  • «Безлімітні SMS» – опція від Мегафону працює тільки на смартфонах та планшетах, на тарифних планах «Включайся! Пиши», «Включайся! Говори», «Включайся! Слухай», «Включайся! Спілкуйся» та «Включайся! Дивись».

Підключайте та спілкуйтеся, якщо ви віддаєте перевагу SMS, а не безкоштовним месенджерам.

Для міжгороду та дзвінків за кордон

У цій категорії Мегафон представляє дві корисні опції. Перша називається «Дзвони по Росії».Вона надає досить цікаві умови обслуговування. Перша хвилина міжміського дзвінка коштує 15 рублів, наступні 9 хвилин безкоштовні, з 11-ї хвилини включається тарифікація 2, 5 руб/хв. І так тарифікується кожна розмова щодо Росії. Для підключення наберіть 1050080.

Крім того, для дзвінків по Росії ви можете скористатися пакетами послуг, включеними до старших тарифних планів лінійки «Включайся!».

Друга опція від Мегафона називається «Дзвони у всі країни». Вона знижує вартість міжнародних дзвінків. Ось кілька прикладів:

  • Азербайджан – 19 руб/хв.
  • Узбекистан – 5 руб/хв.
  • Китай – 1, 5 руб/хв.
  • Німеччина – 9 руб/хв.
  • Південна Корея – 5 руб/хв.
  • Індія – 6 руб/хв.

Для уточнення розцінок скористайтесь офіційною сторінкою опції на сайті оператора MegaFon.ru. Підключення виконується USSD-командою 1050081.

Опції для поїздок по Росії

У цій категорії найбільший інтерес викликає опція від Мегафону «Будь як удома». Вона зберігає домашні умови обслуговування у подорожах Росією. Плата за підключення становить 30 рублів, абонплата - 15 руб/добу. Для активації наберіть 570 і не забудьте вимкнути опцію повернення в домашній регіон.

Подорожі до Криму – це головний біль, оскільки витрати на стільниковий зв'язок тут великі (діє національний роумінг). Знизити розцінки допоможе опція «Крим». Абонентська плата складає 15 руб/добу. Вхідні дзвінки стають безкоштовними, що виходять на будь-які російські номери коштують 4 руб/хв, SMS по Росії – 3 руб/шт, інтернет – 5 руб/Мб. Підключення виконується відправкою команди 1051037.

Наш список цікавих опцій Мегафону для роумінгу по Росії завершує пропозицію «Вся Росія». Вона активує безкоштовні вхідні дзвінки на всіх тих тарифах, де в поїздках Росією вони є платними.Абонентська плата становить 7 руб/добу, перше підключення – безкоштовне, кожне наступне – 30 рублів. Також знижується вартість вихідних дзвінків країною до 3 крб/хв. Активуйте її командою 548.

Опції для поїздок за кордон

Переходимо до опцій для роумінгу за кордоном. Ось список цікавих варіантів:

  • «Весь Світ» - 40 хвилин на день безкоштовних вхідних за 99 руб/добу. Наберіть команду 1311 для активації.
  • «Навколо світу» – знижує вартість вхідних та вихідних за 9 руб/добу. Дзвінки коштують від 13 руб/хв, залежно від напрямку. Опція підключається шляхом відправки USSD-комбінації 105708.
  • «Відпустка-Онлайн» - знижує вартість трафіку до 15 руб/Мб в Естонії, Греції, Іспанії, Білорусії, Франції, Єгипті, Чехії та деяких інших популярних країнах (всього 2-3 десятки напрямків). Абонентська плата відсутня, підключення коштує 30 рублів – наберіть 1050060.
  • «Світ онлайн» - безліміт у 69 популярних країнах за 600 руб/добу. Перший гігабайт надається на максимальній швидкості, далі включається обмеження до 64 кбіт/сек до кінця доби. Підключіть інтернет-опцію командою 136 та насолоджуйтесь безлімітним інтернетом від Мегафону.

У разі виникнення проблем у міжнародному роумінгу зателефонуйте на підтримку Мегафону за безкоштовним телефоном +7-926-111-05-00.

Як керувати послугами

Дізнатися про вміст пакету послуг, здійснити підключення та відключення опцій, проконтролювати витрати – всі ці та багато інших операцій допоможе виконати особистий кабінет Мегафона. Він доступний як у веб-версії, так і у вигляді програми «Мій Мегафон» для всіх популярних мобільних платформ.