Як дізнатися точний час на Мегафоні

Anonim

До появи мобільних телефонів багато людей носили наручний годинник. Щоб дізнатися час, досить було кинути погляд на циферблат. Сьогодні годинник носить все рідше і рідше, адже він є в будь-якому мобільному телефоні. Дані про поточний час готові надати стільникові оператори. Давайте подивимося, як перевірити на Мегафоні час і дізнатися, яка зараз година.

Послуга «Точний час»

Специально для наших читачів ми провели невелике дослідження та виявили всі доступні способи перевірити час на Мегафоні. Деякі способи досить екзотичні та трудомісткі, зате працездатніЗа допомогою отриманої інформації ви завжди зможете дізнатися, яка зараз година і підкоригувати свій наручний годинник та годинник у мобільному телефоні.

Вказування точного часу в мобільному телефоні або на наручному годиннику дозволить:

  • Не проспати на роботу – уявіть, що буде, якщо ваш наручний хронометр піде на півгодини вперед (або назад, через що доведеться встати завчасно);
  • Не запізнитися на поїзд чи літак – наслідки від такого запізнення можуть бути найсерйознішими;
  • Не запізнитися до початку улюбленого серіалу – якщо час раптом зіб'ється, замість початку чергової серії ви побачите фінальні титри або навпаки, ще півгодини чекатимете початку прем'єри.

Давайте подивимося, як дізнатися час на Мегафоні. І першим інструментом у нас стане спеціалізована послуга – вона платна, натомість точна.Послугу «Точний час» на Мегафоні не можна назвати найпопулярнішою. Можна сміливо заявити, що з нею знайома обмежена кількість абонентів. Тим не менш, вона дозволяє повністю і навіть з лишком вирішити наше завдання.

Послуга «Точний час» на МегаФоні дає можливість:

  • Перевірити поточний час (московський) з точністю до секунди;
  • Уточнити сьогоднішню дату (раптом ви заблукали не тільки в часі, а й у календарі);
  • Дізнатися про свій номер телефону – це вже для найзабудькіших, які забувають все поспіль.

Для того щоб дізнатися точний час на Мегафоні, необхідно набрати USSD-команду 155 або 122. Через кілька секунд ви отримаєте всі необхідні дані. Вартість одного запиту становить 9, 99 руб.

Інші способи

Давайте дізнаємося, як дізнатися час на Мегафоні безкоштовно. І справді, не віддавати ж оператору цілий червінець задля того, щоб уточнити, котра зараз година. Простіше включити в налаштуваннях свого телефону автоматичну синхронізацію з мережевим часом.

Розглянемо цю процедуру на базі Android-смартфону:

  • Заходимо до «Налаштування – Дата та час»;
  • Вибираємо пункт «Дата та час мережі»;
  • Вказуємо «Синхронізувати час через мережу»;
  • Ставимо галочку «Використовувати часовий пояс мережі».

Далі дивимося на результати – на мобільному телефоні має встановитися правильний час. Причому, перевіряти більше нічого не потрібно, так як ця функція працює в автоматичному режимі. Але найточніший час ми можемо отримати лише в тому випадку, якщо включимо GPS і виставимо в налаштуваннях галочку синхронізації по GPS – точний час буде встановлений за точнішим супутниковим годинником.

Наступний спосіб перевірити час на Мегафоні – запитати його у фахівців довідкової служби. Просто зателефонуйте за номером 0500, дочекайтеся відповіді оператора і запитайте у нього, котра зараз година.Якщо ж ви користуєтеся мобільним інтернетом, наберіть у пошуковій системі фразу «точний час» - у відповідь ви отримаєте адреси ресурсів, де цокають точні години.