Як відключити послугу Мегафон ТБ

Anonim

Послуга «Мегафон ТБ» створена для тих, хто любить розважатися переглядом телепередач та серіалів. Мобільне цифрове телебачення стане в нагоді в дорожніх пробках, на робочому місці в обідню перерву, а також вдома – наприклад, коли вимкнули світло або домочадці зайняли телевізор переглядом будь-якого іншого каналу. У цьому огляді ми розповімо, як підключити та як відключити «Мегафон ТБ».

Оптимізація витрат на послугу «Мегафон ТБ»

Перш ніж ми розповімо, як відключити мобільне ТБ на Мегафоні, слід описати саму послугу. Вона дозволяє отримати доступ до цифрового телебачення та великого архіву фільмів та серіалів із екрана свого мобільного телефону.Також можна переглядати інші мобільні пристрої, комп'ютер та Smart-TV. Одним словом, платимо за один пристрій, а дивимося відразу на кількох - це дуже вигідно.

Для роботи послуги «Мегафон ТБ» потрібен інтернет-трафік. Причому будь-який - через стільникову мережу, через домашній канал або через публічну точку доступу. На деяких тарифах оператора трафік не тарифікується, на інших – підлягає повній оплаті. трафіку.

Якщо це дійсно так, і ви хочете відключити послугу «Мегафон ТБ» саме з цієї причини, то ми рекомендуємо перейти на вигідніший тарифний план, де вам не доведеться оплачувати трафік. Ось перелік цих тарифів:

  • «Включайся! Спілкуйся» - з абонентською платою 600 руб/міс та 12 Гб трафіку;
  • «Включайся! Дивись» - з абонентською платою 950 руб./міс та 16 Гб трафіку;
  • «Включайся! Преміум» - з абонплатою 3000 руб./міс та 20 Гб трафіку.

Зверніть увагу, що включений інтернет-трафік при користуванні послугою «Мегафон ТБ» не тарифікується і навіть не витрачається. До того ж, у зазначені тарифні плани включені пакети хвилин SMS та трафік для месенджерів, що допоможе зробити спілкування вигіднішим.

Давайте тепер подивимося, як ще знизити витрати під час перегляду «Мегафон ТБ» - цілком можливо, що ви хочете відключити його через велику абонентську плату. Насправді, базова абонплата становить лише 5 рублів на добу за умови підключення одного з безкоштовних пакетів – це пакети «Пробний» на 50 каналів та пакет «Базовий» на 20 каналів (тут транслюються федеральні канали).

А ось за 8 рублів на добу ви зможете підключити вигідніший пакет «Основний» на 66 каналів – «Мегафон ТБ» надасть вам доступ до всіх федеральних каналів, до розважальних телеканалів, до каналів музики та кіно.Діти зможуть насолодитися дитячими та цікавими освітніми телеканалами.

За кожен додатковий пакет доведеться доплачувати, іноді й чимало. Наприклад, для любителів футболу передбачені футбольні телеканали за 14 руб./добу, що виливається у досить велику абонплату. Якщо ви перестали дивитися футбол, пакет потрібно вимкнути. Вартість інших пакетів варіюється від 5 до 17 руб. / Добу - виявляйте обережність і обачність, підключаючи нові канали.

Як відключити «Мегафон ТВ»

Якщо ви остаточно утвердилися у своєму рішенні, відключити «Мегафон ТВ», то для вас приготовлені наступні інструменти:

  • Офіційний сайт послуги «Мегафон ТБ» - тут ви зможете відключити непотрібні канали та повністю відключити саме телебачення;
  • Мобільний додаток для перегляду ТБ на планшетах та смартфонах;
  • Додаток для Smart TV.

Таким чином, для того щоб вимкнути «Мегафон ТБ», ви можете скористатися будь-яким із перелічених вище інструментів. Тобто, підключення та відключення послуг здійснюється через одні й ті ж інтерфейси та програми.