Як перевірити бонуси на Мегафоні

Anonim

Бонусна програма «Мегафон Бонус» створена для отримання максимальної вигоди від спілкування. Ви розмовляєте телефоном, споживаєте інтернет-трафік і здійснюєте покупки у фірмових магазинах, а натомість отримуєте бали. Згодом ви можете обміняти їх на різні цікаві винагороди. Давайте подивимося, як перевірити бонуси на Мегафоні – бонусний баланс перевіряється кількома способами.

Перевірити бонуси на Мегафоні

115

Опис бонусної програми

Перш ніж ми розповімо, як перевірити бонуси на Мегафоні, потрібно трохи розповісти про саму програму.Вона працює на основі бальної системи, яка передбачає накопичення бонусів. Після того, як абонент накопичить ту чи іншу кількість балів, він зможе обміняти їх на винагороду чи приємну знижку. Взяти участь у цій системі зможуть всі абоненти, які є фізичними особами.

Накопичення бонусів відбувається за цілком зрозумілою формулою – за кожні витрачені 30 рублів ви отримуєте 1 бал Наприклад, витратили 270 рублів – отримали 9 балів . Як тільки у вас накопичиться достатньо бонусів, ви зможете обміняти їх на передбачені програмою винагороди. Безперечним плюсом є те, що участь у системі абсолютно безкоштовна. Ось за що здійснюється нарахування бонусів:

  • За скоєні дзвінки та надіслані SMS;
  • За користування мобільним інтернетом;
  • За здійснення покупок у численних салонах Мегафона.

До речі, в магазинах діє та сама система – за кожні витрачені 30 рублів ви отримуєте 1 бал.

Для того, щоб замовити винагороду, необхідно перевірити бонуси. Переконавшись, що ви накопичили достатню їх кількість, загляньте в каталог на сайті оператора та виберіть те, що вам потрібно – це можуть бути бонусні хвилини, текстові повідомлення, мегабайти трафіку, милі аерофлоту та знижки на покупку обладнання в салонах-магазинах В рамках акцій, що проводяться МегаФоном, пропонуються спеціальні винагороди та підвищені ставки нарахування бонусів.

Перевірка бонусних балів

Давайте подивимося, як перевірити бонусні бали на Мегафоні. Якщо ви не дружите з текстовими повідомленнями та USSD-командами, зателефонуйте до довідкової служби за номером 0500, дочекайтеся відповіді консультанта та запитайте його відповідним питанням. Також він зможе розповісти, як і на що витратити зароблені бонусні одиниці.Але є способи простіші.

Перевірити бонусний баланс на Мегафоні допоможе «Особистий кабінет». Це один із найприємніших та інформативніших інструментів для кожного абонента. Для того щоб уточнити кількість бонусів, необхідно авторизуватися в системі та пройти в розділ з бонусною програмою – тут ви побачите стан свого балансу

Перевірити бали на Мегафоні допоможе мобільний додаток «Мій Мегафон». Воно є майже повноцінною заміною «Особистого кабінету». Завантажте його на смартфон або планшет, авторизуйтесь зі своїм номером та паролем, пройдіть у розділ з бонусною програмою – тут ви зможете перевірити кількість бонусів. Заодно додаток допоможе виконати багато інших операцій зі своїм номером.

У нас залишилося три останні способи, що дозволяють перевірити бонуси на Мегафоні:

  • Відправити USSD-команду 115 - стан бонусного балансу відобразиться у вигляді спливаючого повідомлення;
  • Відправити безкоштовне SMS із цифрою 0 на спеціальний сервісний номер 5010;
  • Заглянути до найближчого офісу обслуговування та отримати потрібну інформацію у фахівців.

А відправивши цифру 2 на безкоштовний сервісний номер 5010, ви зможете перевірити кількість бонусів, які згорять першого числа наступного місяця – бали нараховуються строком на рік.