Як відключити обіцяний платіж на Мегафоні

Anonim

Сотовий зв'язок став настільки дешевим, що поклавши 100 рублів на свій рахунок, можна ще довго не замислюватися над черговим поповненням. Рідко контролюючи стан балансу, ми дивуємось, коли раптом не можемо здійснити виклик – мережа лається з приводу відсутності грошей на рахунку. У такі моменти абонентів Мегафону рятує послуга «Обіцяний платіж». Давайте подивимося, як відключити «Обіцяний платіж» на Мегафоні та як активувати послугу.

Опис послуги

Перш ніж ми розповімо, як відключити послугу «Обіцяний платіж» на МегаФоні, необхідно розібратися з її призначенням та особливостями.Вона дозволяє отримати певну кількість коштів «в борг», якщо раптом абонент не має інших інструментів для поповнення свого рахунку – поблизу немає салонів зв'язку, банкоматів та платіжних терміналів. Протягом 1-3 днів потрібну суму потрібно повернути, і заразом сплатити комісію за надання коштів. Скористатися послугою «Обіцяний платіж» від Мегафону зможуть абоненти практично всіх тарифних планів – вона несумісна лише з деякими фінансовими послугами.

Давайте тепер ознайомимося з умовами надання послуги:

  • Абонентам, які обслуговуються в мережі від 1 до 3 місяців і витратили за останній місяць більше 50 рублів, доступний обіцяний платіж у розмірі тих же 50 рублів (термін дії – 1 доба);
  • Абонентам, які обслуговуються в мережі від 3 місяців і більше і витратили від 50 до 600 руб. і вище, доступні платежі у вигляді від 50 до 200 рублів (термін дії – три доби).

Давайте складемо невелику табличку з доступними сумами для тих, хто обслуговується довше 3 місяців:

  • 50 рублів – сума доступна тим, хто користується зв'язком від 1 до 2 місяців і вже встиг щонайменше 2 рази поповнити свій рахунок. Взяти обіцяний платіж можна до досягнення порога -40 руб.;
  • 150 рублів – сума доступна всім, хто обслуговується у мережі щонайменше двох місяців. Поріг становить -100 руб.;
  • 300 рублів – сума доступна всім, хто обслуговується у мережі щонайменше двох місяців. Поріг становить -250 руб.

Комісія варіюється від 5 до 20 рублів, залежно від доступної суми

Підключення та відключення послуги

Далі ми розповімо, як відключити «Обіцяний платіж» на Мегафоні і що для цього потрібно. Відразу вкажемо на той факт, що відключити цю послугу у вас не вийде – якщо не хочете користуватися нею, просто не користуйтесьТакож слідкуйте за недоступністю телефону для третіх осіб. Щодо вже активованої суми, то відключити її достроково не вийде – зачекайте 3 дні і не забудьте поповнити свій рахунок на суму платежу та приплюсовану до неї комісію.

Звертаємо вашу увагу, що на МегаФоні доступна послуга «Автоматичний обіцяний платіж». Вона автоматично поповнює рахунок на 150 чи 300 руб. при досягненні порога 10 руб. Для її активації необхідно відправити USSD-команду 106, ця ж команда задіяна для того, щоб відключити послугу. Також її можна відключити через «Особистий кабінет» або за телефоном довідкової служби.

Тепер ви знаєте, як відключити «Обіцяний платіж» на Мегафоні. Далі ми розповімо, як активувати послугу – для цього необхідно надіслати USSD-команду 106 або 105251. Також ви можете надіслати SMS із запитуваною сумою на безкоштовний короткий номер 0006. В умовах надання цієї послуги зазначено, що абонент може написати письмову відмову від згоди з цими умовамиЙмовірно, це допоможе повністю відключити "Обіцяний платіж" - за отриманням додаткової інформації зверніться до найближчого офісу обслуговування. Якихось інших способів відключення в мережі не передбачено, хоча цієї можливості потребують багато абонентів Мегафону.