Як підключити Мегафон Бонус

Anonim

Користуючись послугами стільникового оператора Мегафон, ми можемо здійснювати дзвінки, виходити в інтернет і відправляти SMS, отримуючи за свої витрати певну винагороду. Така можливість доступна в рамках бонусної програми "Мегафон Бонус". Вона доступна практично для всіх клієнтів оператора та дарує абонентам чудові подарунки – від бонусних SMS до миль Аерофлоту. Давайте дізнаємося, як зареєструватися в бонусній програмі та як отримувати нагороди.

Опис системи

Бонусна система «Мегафон Бонус» створена для того, щоб підвищити лояльність абонентів.Причому такі програми працюють майже в усіх російських операторів. Завдяки цій системі Мегафон робить своїх абонентів більш відданими, а самі абоненти отримують приємні подарунки. Програма працює за принципом накопичення бонусних балів з їх подальшим обміном на будь-які винагороди.

В якості внутрішньої «валюти» у системі виступають бонусні бали. Для того, щоб заробити один бал, необхідно витратити на послуги зв'язку 30 рублів. Зверніть увагу, що враховуються саме витрачені кошти, а не зараховані на рахунок Також бонуси нараховуються за покупки обладнання в салонах зв'язку Мегафона. Причому враховуються саме фірмові пристрої, що реалізуються під власним брендом – модеми, планшети, «розумні» камери, фоторамки та смартфони. За кожні 30 рублів абоненту нараховується 1 бал.

Третій спосіб накопичення балів носить нерегулярний характер – іноді Мегафон запускає акції, що передбачають нарахування підвищеної кількості бонусних одиниць при покупках у своїх салонах-магазинах.

Як підключити «Мегафон Бонус»

Давайте подивимося, як підключити бонуси на Мегафоні і приступити до їх накопичення. Існує кілька способів підключення:

  • Потрібно надіслати SMS з текстом «5010» (без лапок) на безкоштовний сервісний номер 5010;
  • Набрати одну з USSD-команд - 115 або 1055;
  • Відвідати найближчий офіс обслуговування та написати заяву;
  • Відвідати «Особистий кабінет» - найпростіший спосіб;
  • Заглянути у фірмовий мобільний додаток та підключити «Мегафон Бонус» через нього.

Зверніть увагу, що підключення до програми безкоштовне, а за участь не передбачено жодної абонентської плати.

Одразу після підключення програми «MegaFon Бонус» ви зможете приступити до накопичення бонусів.

Взяти участь у системі можуть усі абоненти, які є фізичними особами (але якщо вони не користуються спеціальними інтернет-тарифами). Нарахування балів відбувається за наступною системою – у поточному місяці ви витрачаєте гроші, а наступного отримуєте зароблені бонусні одиниці. Термін їхньої дії – один рік, після чого вони анулюються (згоряють). Про те, як дізнатися скільки бонусних балів у вас є зараз, ми писали в одній із попередніх статей.

Активація бонусів

Тепер ви знаєте, як підключити «Мегафон Бонус» - це робиться п'ятьма різними способами. Для того щоб перевірити стан свого бонусного балансу, загляньте в «Особистий кабінет» або в мобільний додаток, наберіть команду 115 або надішліть цифру 0 на спеціальний сервісний номер 5010 Давайте тепер подивимося, як активувати бонуси від Мегафону.

Грошова знижка на рахунок

Накопичені бали можна звернути в знижку – вона буде зарахована у вигляді коштів на баланс вашого номера. Для активації винагороди необхідно скористатися такими командами:

  • Знижка 10 рублів за 35 балів – наберіть USSD-команду 115010;
  • Знижка 30 рублів за 95 балів – наберіть USSD-команду 115030;
  • Знижка 50 рублів за 140 балів – наберіть USSD-команду 115050;
  • Знижка 100 рублів за 195 балів – наберіть USSD-команду 115100;
  • Знижка 150 рублів за 265 балів – наберіть USSD-команду 115150.

Отримані кошти потрібно витратити за 30 днів з моменту їх отримання.

Мили Аерофлоту

Якщо ви не хочете витрачати бали з програми «Мегафон Бонус» на послуги зв'язку та знижки, ви можете обміняти їх на милі Аерофлоту – це стане в нагоді тим, хто часто літає на літаках500 миль польоту обійдуться вам у 1000 балів. Для активації цієї винагороди слід відвідати будь-який офіс обслуговування – не забудьте прихопити із собою пластикову картку учасника програми «Аерофлот Бонус» та свій паспорт.

Пакети SMS, хвилин та інтернету

У цій категорії у нас передбачені такі винагороди:

  • 10 SMS за 25 балів – наберіть команду 1159310;
  • 1 Гб трафіку на 30 днів за 130 балів – наберіть 1159407;
  • 2 Гб трафіку на 30 днів за 155 балів – наберіть 1159408;
  • 10 хвилин на місцеві номери Мегафону на 30 днів за 55 балів – набираємо 1159101;
  • 20 хвилин на місцеві номери Мегафону на 30 днів за 25 балів – набираємо 1159103;
  • 30 хвилин на будь-які номери Мегафона в Росії на 30 днів за 40 балів – набираємо 1159203.

Також передбачено багато інших винагород. Крім того, для активації винагород у рамках програми «Мегафон Бонус» ви можете скористатися «Особистим кабінетом» або мобільним додатком.

Всі представлені винагороди можна активувати на рахунок іншого абонента – робиться це тільки через особистий кабінет, інших інструментів не передбачено.