Послуга Мегафон «абонент знову в мережі»

Anonim

Як будучи абонентом Мегафона, ми можемо розраховувати на якісний голосовий зв'язок, швидкий інтернет та доступні тарифи. Також на нас чекає безліч корисних послуг. Давайте подивимося, як дізнатися, що абонент Мегафон знову в мережі. А допоможе нам у цьому послуга "Я в мережі", якій буде присвячено поточний огляд. Вона дозволить зробити зв'язок зручнішим і дозволить іншим людям не пропустити момент вашої появи в мережі.

Опис послуги

Послуга Мегафону «Я в мережі» створена спеціально для тих випадків, коли телефон викликаного співрозмовника вимкнений або знаходиться поза зоною обслуговування оператора.Наприклад, людина може перебувати у заміській поїздці, блукати лісом чи їхати в метро. А може, йому просто все набридло, і він вирішив вимкнути телефон, щоб побути кілька годин у тиші – без настирливих дзвінків.

Співрозмовник, що називає в цей час, тільки й чує в трубці повідомлення про недоступність абонента, що викликається. І якщо йому потрібно обов'язково додзвонитися до людини, щоб провести важливу розмову, то вона так і продовжуватиме телефонувати, витрачаючи нерви і розряджаючи акумуляторну батарею. Послуга Мегафону «Я в мережі» дозволить забути про стомливий додзвон до співрозмовника

Давайте подивимося, як працює послуга «Я в мережі» від Мегафону:

  • Абонент А намагається додзвонитися абоненту Б;
  • Так як телефон абонента Б вимкнено або знаходиться поза зоною обслуговування, абонент А отримає відповідне голосове повідомлення;
  • В цей час мережа Мегафона почне відстежувати момент реєстрації абонента Б у мережі;
  • Як тільки абонент Б включить свій телефон або увійде до зони обслуговування, Мегафон відправить абоненту А повідомлення про те, що абонент Б став доступним для дзвінка.

Таким чином, якщо ви не зможете додзвонитися до свого співрозмовника, залиште спроби та дочекайтеся появи SMS-повідомлення про появу абонента в мережі.

Основні переваги послуги «Я в мережі» від Мегафон:

  • Абонентам не потрібно розсилати повідомлення – система працює в автоматичному режимі;
  • Дві людини завжди зможуть зв'язатися одна з одною, обходячись без стомлюючого додзвону;
  • Послуга надається без будь-якої абонентської плати.

Останній пункт особливо важливий, оскільки багато людей не люблять абонентську плату, навіть якщо вона найменша і стягується за найкорисніші послуги.

«Я в мережі» від Мегафону надається користувачам будь-яких тарифних планів І жодних винятків із цього правила немає. Послуга працюватиме навіть у тому випадку, якщо ви подорожуєте Росією, перебуваючи у внутрішньомережевому роумінгу. Що стосується міжнародного роумінгу Мегафон, то тут її працездатність не гарантується.

Підключення послуги

Зверніть увагу, що послуга не потребує підключення. Вона вже підключена всім клієнтам «Мегафону» Якщо вона з якихось причин вимкнена, наберіть USSD-команду 2291 або відправте SMS без тексту на сервісний номер 000022. Також ви можете скористатися таким зручним інструментом, як «Особистий кабінет».

Як відключити послугу «Я в мережі»

Для того щоб підключити послугу «Я в мережі» від Мегафону, абоненту потрібно набрати USSD-команду 2292 або надіслати порожнє SMS на безкоштовний сервісний номер 000022.Найпростіше скористатися для цього «Особистим кабінетом» або мобільним додатком для керування своїм номером – тут всі операції виконуються максимально наочним способом Якщо з відключенням виникли якісь проблеми, зателефонуйте на гарячу лінію за номером 0500.