Відео портал Мегафон «МедіаМікс»: як підключити

Anonim

Компанія Мегафон давно перестала бути простим оператором стільникового зв'язку. Сьогодні вона надає доступ до численних розважальних послуг та мобільного цифрового телебачення. Працює на МегаФоні та відео портал «МедіаМікс», що відкриває доступ до цікавого контенту на різні тематики. Він буде цікавий не тільки дорослим, а й дітям, у чому ви зможете переконатися самостійно, ознайомившись із нашим матеріалом.

Опис порталу «МедіаМікс»

Бувають моменти, коли зовсім нема чим зайнятися, а спілкування в соціальних мережах і перегляд їх стрічок не викликають особливої ​​радості.ТБ – далеко не найкращий спосіб убити вільний час, оскільки вміст ефіру буває досить похмурим (особливо у вихідні дні). У такі хвилини на допомогу приходить відео портал від Мегафона під назвою «МедіаМікс».

Тут зосереджена величезна кількість різного контенту на різні тематики:

  • Развлекательные ролики – відмінний спосіб розважитися і посміятися з цікавих жартів;
  • Популярні ролики – тут зібрано безліч роликів, що викликають інтерес у багатьох користувачів;
  • Новинні ролики – дізнайтеся про останні події у світі, навіть якщо вони не дуже веселі;
  • Відео для дорослих – на порталі «МедіаМікс» є контент і для дорослої аудиторії.

Якщо ви любите відеоролики і ненавидите нудьгу, скористайтесь порталом «МедіаМікс» - тут завжди є що подивитися. Підбірки роликів регулярно оновлюються, щоб ви завжди змогли знайти собі гідну розвагу.

Для того щоб подивитися відео на порталі «МедіаМікс», вам знадобиться швидкісне підключення через мережу Мегафона. Адреса порталу - http://ip.megafonpro.ru/cat/mediamix, де ви відразу побачите значний каталог з відео. Підключайте доступ до системи та починайте перегляд. Головною перевагою відеопорталу «МедіаМікс» є те, що відеотрафік, що споживається при перегляді, ніяк не тарифікується – це великий плюс.

Підключення порталу з відео «МедіаМікс» від Мегафону

На вибір користувачів порталу «МедіаМікс» доступні кілька пакетів відео:

  • «Базовий пакет» - абонентська плата становить 8 руб./добу, для підключення необхідно відправити USSD-команду 506;
  • «Дитячий пакет» - дитяче відео на порталі від Мегафона за 4 руб./добу. Підключайте командою 5064;
  • «Перший розважальний» - спеціально для тих, кому нудно. Море відеороликів на порталі Мегафона за 6 руб./добу. Тут ви знайдете все – від серіалів до коротких кумедних роликів. Підключаємо командою 5069;
  • «Відео бібліотека» - наберіть 50610 і насолоджуйтесь великою кількістю відео за 7 руб./добу;
  • «Відео» - надішліть команду 50618 та отримайте доступ до великого пакету відеороликів від Мегафона за 8 руб./добу;
  • «Відеомікс» - великий пакет відео за 15 руб./добу. Доступ до пакета відкривається командою 50619.

Також на порталі з відео від Мегафону «МедіаМікс» представлено п'ять пакетів для дорослих – «18+ Люкс» за 10 руб./добу (5062), «18+ Преміум» за 8 руб./добу (5066), «18+ Спокуса» за 15 руб./добу (50615), «18+ Насолода» за 20 руб./добу (50617) та «18+ Спокуса» за 20 руб./добу (50620). Підключайте та насолоджуйтесь гарячим відео.

Як відключити на Мегафоні відеопортал «МедіаМікс»

Для того щоб відключити відео портал на МегаФоні, скористайтеся веб-інтерфейсом системи.Також ви можете скористатися USSD-командами, трохи змінивши їх написання Наприклад, для підключення пакета «Дитячий» використовується команда 5064, а для відключення - 506 04. Те саме стосується й інших USSD-команд з вищезазначеного списку.